Nivel: Membru
Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Bebe este acum foarte mic şi vreau să fiu foarte atentă la lucrurile şi produsele pe care le cumpăr. :) În mare parte folosesc gama Nivea Baby şi Sanosan ( care sunt, de altfel, foarte bune ). În schimb ca şi cremă pentru funduleţ folosim una simplă de la farmacie , de gălbenele . E grasă şi protejează f. bine zona unde se irită bebe. Am încercat şi Bepanthen dar nu sunt aşa de mulţumită. E grasă, e ok, protejează, dar tot nu e mai bună decât cea de gălbenele. Ca şi scutece le folosesc pe cele Premium Care. Şerveţele umede, tot Pampers. Iar restul : ulei, cremă pentru hidratare, etc. sunt gama Nivea Baby. Dacă mai lipseşte ceva, revin cu o completare! Seară plăcută ! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/21/2014 Mesaje: 1
| Buna Eu am folosit mereu creme de la Burt's & Bees. Sunt super naturale, toate din gama sunt cu miere de albine si sunt foarte multumita de ele. Adevarul este ca nu sunt foarte ieftine, insa pretul este in concordanta cu calitatea. Pana acum le achizitionam din SUA prin intermediul unui prieten dsr acum am vazut ca sunt vandute si la noi pe un site destul de interesant mesaj editat de moderator . PS: ca sa ma rasfat si eu ,ca mama, am gasit tot aici o crema superba pentru refacerea abdomenului dupa nastere mesaj editat de moderator
Multa bafta in meseria de mamica |