Produse ingrijire bebelusi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oana_nicole
Scris: Saturday, May 6, 2006 11:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Foarte, foarte bun. De baza. Nu stiu ce mamaie imi spunea de ulei, ca e cel mai bun. Ce ulei, dle, ati inebunit? Ca acum avem Bepanthene.

Ma mir ca nu ai gasit acolo asa ceva si a fost nevoie sa-l primesti din Romania.

Ruxy are de vreo saptamana ca un fel de eruptie la "bombonica". sic Asta pentru ca a avut in ultima saptamana niste probleme la burtica si, ne-a explicat doctora, a fost si pipi mai acid ca de obicei. A mai avut o data asa ceva si atunci incercasem o crema Diaper Rash din SUA. Dar pana la urma tot cu Bepanthene i-a trecut. Sper ca si acum sa dispara in cateva zile.
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, May 7, 2006 6:52 AM
Nivel

Eu mi-am cumparat o tona de creme si de alte prostii inca dinainte sa nasc. citisem pe forum toate cele, am facut lista, am dat o sacosa de bani si acum ma uit la ele... pe cele mai multe nu le-am folosit niciodata! dar, sunt de principiul ca nu se stie cand iti trebuie si am pe ce pune mana!!!
Eu am pt fundulet si bepanthene dar nu l-am folosit niciodata, asta si pt ca Andrei nu a avut niciodata eritem fesier. mai am tot pt scutec si popou Dermoguard (primit din maternitate care este f bun), Neopreol, Penaten (nemtesc si este super bun si ala), creme speciale pt fundulet de la Bubchen si Cosies (tot nemtesti) dar eu nu le folosesc. cred ca o singura data i-am dat cu putin dermoguard pe la fundulet cand mi s-a parut mie ca are niste bubite rosii, mititele. cand il schimb, intotdeauna il dau cu ulei de bebe si niciodata nu am avut probleme...
noi mai folosim:
- pt baita: gama Bubchen kids - samponel si gel de dus (cu aroma de zmeura si capsuni); samponel simplu Bubchen; Baby bad de la Bubchen;
- pt masaj: ulei Sanosan (sunt niste produse f bune), Penaten, lotiune Johnson's cu levantica pt calmare; lapte de corp de la Bubchen;
- alte cosmeticale: mai avem ulei de baie (dar nu il prea folosim) de la Cosies, tot de la Cosies mai avem creme de fata si corp, crema de fundulet... pe astea nu prea le-am folosit...
- pt unghiute folosim forfecuta boanta de la Chicco si e f buna;
- pt toaleta zilnica servetele umede Pampers, am avut si de la Cosies - erau f bune dar din pacate la noi nu se gasesc; acum avem si cateva Huggies si sunt curioasa cum or fi?
- la scutece inca nu stiu daca vom ramane pe Pampers sau vom alege altceva dar sigur nu vor mai fi Huggies!
- pt masa de infasat folosim scutece absorbante de la Baby love si de la Happy
- mai avem biberoane, tetine si suzete de la Nuk si Chicco, port-suzete de la Baby love;
- am achizitionat chiar ieri un set pt pregatirea mancarii (ca ne apucam si noi de diversificare in curand) de la Farlin;
- pompita de nas de la Angel;
- pompa de san de la Chicco ( e imprumutata pt ca am avut una Angel dar nu era buna);
- scaun de masina de la Mothercare, scoica pt masina de la Maxi-Cosi, rocker de la Bertoni, patut Primii Pasi; carucior Primii Pasi;
taki
Scris: Sunday, June 4, 2006 4:26 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Vreau si eu un sfat, doua...ras

Sasha a inceput sa se inroseasca la subtioara si in spatele genunchilor.
Cu ce crema sa-i dau??? Pudra nu vreau sa folosesc.
Pana acum i-am dat cu creme antiiritatii de la Sanosan, dar efecte prea mari nu sunt.

Mercik! pupici
AdrianaC
Scris: Sunday, June 4, 2006 7:37 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Taki, cred ca de la "sunculite" se inroseste ca asa mai pateste si Andrei. Daca nu e pe suprafata mare, ci doar o dungulita, nu ii da cu nimic.

In principiu, eu sunt adepta cremei de galbenele, daca totusi vrei sa dai cu ceva.
Pune si tu niste poze sa vedem care e problema, ca poate nici nu e chiar o problema.oare
AdrianaC
Scris: Sunday, June 4, 2006 7:41 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Acum imi dau seama ca am ratat subiectul asta. Cum de nu l-am vazut oare ?

Noi folosim pentru Andrei urmatoarele:

- scutece - Pampers
- servetele umede - Nivea Fresh Lotion

- sapun Sanosan
- sampon si gel de dus - Sanosan

- forfecuta - boanta

Atat. Va vine sa credeti ca numai atat avem si folosim pentru ingrijirea copilului?
ras
taki
Scris: Sunday, June 4, 2006 3:26 PM
Nivel

Credem ca nici noi nu folosim cine stie ce...mai nou, o masez dupa baita cu lotiune pt corp de noapte de la Sanosan. Imi place cum miroase sic .

O sa pun niste poze maine ca acum Sasha doarme uff .

pupici
Kiki
Scris: Sunday, June 4, 2006 3:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

AdrianaC wrote:
Atat. Va vine sa credeti ca numai atat avem si folosim pentru ingrijirea copilului?
ras

Da, eu te cred.
Noi folosim:

servetele umede Pampers
scutece Happy
sapun Sanosan
spumant baie Sanosan
sampon Klorane
crema pt noapte cu levantica Sanosan
bete urechi
forfecuta cu varf bont

Atat!
Tina
Scris: Sunday, June 4, 2006 4:35 PM
Nivel: Guest

Nici noi nu folosim mare lucru :
scutece pampers
servetele umede pampers
sampon de bebe cu musetel Nivea
spuma de baie ( gel dus ) Nivea
ulei corp Nivea ......si cam atat uff
danab
Scris: Tuesday, June 6, 2006 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
SI eu am tot cumparat multe chestii, iar acum folosim:
scutece: Huggies ziua / Happy noapte
servetele umede: Huggies pure/aloe vera
sampon si gel de dus: Chicco
lapte de corp: Nivea
mihaela75
Scris: Tuesday, June 6, 2006 5:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Am gasit intr-o farmacie un hal de unghiera de m-am minunat.Are lupaoareca sa mareasca degetelul minuscul si sa nu dai gres la taiat.Si mai are o unealta care nu m-am dumirit la ce foloseste... oare o sa pun poza poate va pica voua fisa.

mihaela75 attached the following image(s):
picture 149.jpg

taki
Scris: Tuesday, June 6, 2006 5:25 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
Am gasit intr-o farmacie un hal de unghiera de m-am minunat.Are lupaoareca sa mareasca degetelul minuscul si sa nu dai gres la taiat.Si mai are o unealta care nu m-am dumirit la ce foloseste... oare o sa pun poza poate va pica voua fisa.

Mai sa fie...unghiera cu lupa, asta chiar nu am vazut ( papa acum sic )!
Kiki
Scris: Tuesday, June 6, 2006 5:40 PM
Nivel

Mie mi se pare ca e penseta, mai Miha!
delfinasa
Scris: Tuesday, June 6, 2006 6:00 PM
Nivel

da, si eu tot penseta zic ca e, dar de ce cu lupa? ce ii poti smulge copilului cu penseta si-ti trebuie lupa? ghici ghicitoarea meaoare ras
taki
Scris: Tuesday, June 6, 2006 6:03 PM
Nivel

delfinasa wrote:
da, si eu tot penseta zic ca e, dar de ce cu lupa? ce ii poti smulge copilului cu penseta si-ti trebuie lupa? ghici ghicitoarea meaoare ras

hohot hohot hohot Mihaela ne-ai dat gata!!! Eu tare curioasa sunt cum e treaba cu lupa asta si penseta...si cu unghiera! oare

Cand ii tai unghiutele Dariei, folosesti lupa???oare ras
Kiki
Scris: Tuesday, June 6, 2006 6:26 PM
Nivel

delfinasa wrote:

mai, ma gandesc ca are lupa ca sa nu cumva sa o pisti cu penseta. Voi nu va mai piscati atunci cand va pensati?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.