Produse de infrijire organice/bio
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rasmina22
Scris: Tuesday, August 28, 2012 11:34 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/28/2012
Sunt persoane pe acest forum care folosesc produse de ingrijire organice? Am asistat intr-o seara in tramvai la o discutie foarte interesanta intre doua tinere despre produsele astea bio, organice si parca mi-au starnit si mie curiozitatea si am zis sa arunc o intrebare, sa cer un sfat inainte de a ma apuca sa le cumpar.

Asadar, astept parerile voastre, daca ati folosit sau nu, de unde le cumparati ...

Multumesc :)
endy
Scris: Tuesday, August 28, 2012 5:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/8/2010
Sti cum e treaba asta ? depinde de ,,buget si comoditate .. E foarte usor sa ai cutia in fata s-o deschizi si apoi o aplici .Daca vrei ai in bucataria ta tot ce vrei ! Dai celulele moarte de pe fata sau corp cu zat, bicarbonat , sare, zahar , amestecate sau nu cu lei Daca ai acnee spargi o aspirina si te freci pe fata .La calcaie freci cu piatra apoi cine e la tara sau cumpara grasimea de porc face minuni Eu mai fierb in unt flori de galbenele le pun apoi in borcanele mici si e foarte bun ca emolient Eu am parul gras si in sampon amestec un pic de bicarbonat si se spala parul foarte bine Fetele stiu multe retete o sa te ajute .Incearca diseara sa te speli pe fata cu bicarbonat si vezi ce moale si catifelata ramine pielea Apoi folosesti crema ta .
Ionyci
Scris: Thursday, October 4, 2012 2:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/4/2012
Eu sunt o fana inraita a produselor bio. fara parabeni si conservanti, fara probleme. De prin 2009 de cand au aparut folosesc numai produsele de la Napati si pentru par si pentru fata sau corp. Sunt o minunatie. De cand folosesc sampoanele de la ei am si uitat de matreata, iar inainte nici nu puteam purta haine negre. Vi le recomand cu caldura.
bereea
Scris: Thursday, October 4, 2012 2:37 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ionyci wrote:
Eu sunt o fana inraita a produselor bio. fara parabeni si conservanti, fara probleme. De prin 2009 de cand au aparut folosesc numai produsele de la Napati si pentru par si pentru fata sau corp. Sunt o minunatie. De cand folosesc sampoanele de la ei am si uitat de matreata, iar inainte nici nu puteam purta haine negre. Vi le recomand cu caldura.

Exact acest mesaj l-am citi la alt subiect cu 30 de secunde in urma si tare-mi suna a reclama.Mai ales chestia cu matreata si hainele negresic
mama_Sonyei
Scris: Friday, October 5, 2012 2:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/24/2006
bereea wrote:

Exact acest mesaj l-am citi la alt subiect cu 30 de secunde in urma si tare-mi suna a reclama.Mai ales chestia cu matreata si hainele negresic

tu stii de cate ori am citit eu titlul topicului??? si de cate ori am stat sa ma intreb ce e aia "infrijire"???? :018:
bereea
Scris: Friday, October 5, 2012 2:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
mama_Sonyei wrote:

tu stii de cate ori am citit eu titlul topicului??? si de cate ori am stat sa ma intreb ce e aia "infrijire"???? :018:

Ei, acum ai aflat!hohot

p.s. ma bucur sa te "vad " pe aicipupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.