Nivel: Membru
Inregistrat: 8/28/2012 Mesaje: 1
| Sunt persoane pe acest forum care folosesc produse de ingrijire organice? Am asistat intr-o seara in tramvai la o discutie foarte interesanta intre doua tinere despre produsele astea bio, organice si parca mi-au starnit si mie curiozitatea si am zis sa arunc o intrebare, sa cer un sfat inainte de a ma apuca sa le cumpar.
Asadar, astept parerile voastre, daca ati folosit sau nu, de unde le cumparati ...
Multumesc :) |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Sti cum e treaba asta ? depinde de ,,buget si comoditate .. E foarte usor sa ai cutia in fata s-o deschizi si apoi o aplici .Daca vrei ai in bucataria ta tot ce vrei ! Dai celulele moarte de pe fata sau corp cu zat, bicarbonat , sare, zahar , amestecate sau nu cu lei Daca ai acnee spargi o aspirina si te freci pe fata .La calcaie freci cu piatra apoi cine e la tara sau cumpara grasimea de porc face minuni Eu mai fierb in unt flori de galbenele le pun apoi in borcanele mici si e foarte bun ca emolient Eu am parul gras si in sampon amestec un pic de bicarbonat si se spala parul foarte bine Fetele stiu multe retete o sa te ajute .Incearca diseara sa te speli pe fata cu bicarbonat si vezi ce moale si catifelata ramine pielea Apoi folosesti crema ta . |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ionyci wrote:Eu sunt o fana inraita a produselor bio. fara parabeni si conservanti, fara probleme. De prin 2009 de cand au aparut folosesc numai produsele de la Napati si pentru par si pentru fata sau corp. Sunt o minunatie. De cand folosesc sampoanele de la ei am si uitat de matreata, iar inainte nici nu puteam purta haine negre. Vi le recomand cu caldura.
Exact acest mesaj l-am citi la alt subiect cu 30 de secunde in urma si tare-mi suna a reclama.Mai ales chestia cu matreata si hainele negre |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| mama_Sonyei wrote:
tu stii de cate ori am citit eu titlul topicului??? si de cate ori am stat sa ma intreb ce e aia "infrijire"???? :018:
Ei, acum ai aflat!
p.s. ma bucur sa te "vad " pe aici |