Produse de curatat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zaza_
Scris: Thursday, September 16, 2010 2:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
delfinasa wrote:

Identic procedez si eu, uneori de 2 ori/an ca am mocheta crem si cam intram incaltati ras. Rug Doctor asta e o minunatie, face mochetele ca noi!thumleft Il folosesc de 7 ani! Inchirierea e 25$/zi la noi, plus 18$ sticloi mare de sampon concentrat ca am casa mare, majoritatea camerelor au mocheta wall to wall. Mie-mi ia o zi de dimineata pana seara sa curat mocheta din toata casa si in camerele de jos si pe un hol dau chiar de 2 ori. Pontul e sa aspiri bine in prealabil si daca ai pete vechi care nu ies, trateaza-le in prealabil cu solutie din apa calda si sampon de-al lui. Samponul lui aplica si un strat preventiv, de sigilare a mochetei, cel putin parca asa imi aduc aminte ca am citit pe eticheta lui. Il recomand tuturor cu mare incredere!thumleft

25$? Si 25 Lire ar fi ok. Dar in Ro, Rm. Valcea nu exista de inchiriat asa ceva! De fapt nu cred ca exista asa ceva!
La mine pe scara inca se mai spala covoare in cada si se lasa la scurs pe casa scarii intinse pe balustrada, o minune!banghead
Adevarul e ca la o spalatorie de profil iti cere 25 lei per kg(adica mai bine cumperi un covor nou) sau la spalatoriile auto vreo 12-15-20 lei pe m2.
irinaianosi
Scris: Thursday, January 16, 2014 12:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/16/2014
cele mai bune produse de curatenie sunt cele de la FM le gasiti pe mesaj editat de moderator
chiar merita sa le incercati!
Anelise
Scris: Thursday, January 16, 2014 1:10 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Irina, fara acordul administratorului, reclama pe forum este interzisa!
IoanaAlexandra
Scris: Friday, January 17, 2014 2:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
...am si eu o intrebare...ce produse folositi la masina de spalat vase?detergent sub forma de pastile sau gel lichid?care spala mai bine?...multumesc mult...
mias
Scris: Tuesday, February 25, 2014 1:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/25/2014
eu folosesc detergent lichid dela gils pentru masina de spalat vase si sunt multumita.
petrecatalin
Scris: Wednesday, May 14, 2014 6:14 AM
Nivel

Inregistrat: 5/14/2014
Am observat diversele metode, mai mult sau mai putin traditionale si eficiente.
Eu cand am avut problema asta, fiind un mare iubitor de animale, am cautat pe net.Pentru 9 lei / metru patrat, baietii de la __________.ro,la cat aveam eu vine 54 lei, au rezolvat complet problema covoarelor.Baietii au venit l-au luat, a doua zi a fost livrat.Deci, de ce ne mai batem capul cu astea?Pe bucuresti, spalatoria asta de covoare e tare.
mamadematei
Scris: Monday, November 24, 2014 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 5/3/2012
Eu folosesc pentru tot ce am nevoie in casa Domestos.. Acum au si o campanie ceva cu igiena si am aflat de la ei de pe site http://www.domestos.ro/igiena-de-10/ ca nu doar curata ci si igienizeaza (distruge virusi, bacterii, fungi). Eu foloseam pana acum (in afara de odorizantul de WC) Domestos 24H, care se dizolva in apa si poti curata cu el orice suprafata. Am vazut pe site ca au si un spary pe care il poti folosi pe orice suprafata si mi-ar fi mult mai simplu. Numai ca am fost ieri in Carrefour si nu l-am gasit.
miriam
Scris: Tuesday, November 25, 2014 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Eu am trecut la cele Bio, si sant multumita, mai ales ca am o dermatita de care nu reusesc sa ma mai scapbanghead
sousourel
Scris: Tuesday, November 25, 2014 11:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
miriam wrote:
Eu am trecut la cele Bio, si sant multumita, mai ales ca am o dermatita de care nu reusesc sa ma mai scapbanghead

Offtopic...si eu, pe maini, de la detergentul de vase. Am scapat, partial e drept, de fairy si altele asemenea, si ma ung constant cu crema de galbenele si cu unt de cacao. Nu functioneaza instant, dar dupa un timp dispare si nu mai revine.
miriam
Scris: Tuesday, November 25, 2014 12:12 PM
Nivel

La mana am si eu, tot de la det de vase, de 2 ani o ”port” , dat cu elocom, lamisil si tot nu trece de tot.Am inceput si eu cu crema de galbenele si unt de shea.

Ca sa nu fim offtopic, eu mi-am luat det de vase , rufe, podele si baie.Sant incantata deocamdata de calitate.
Si nu mi se par scumpe .
endy
Scris: Tuesday, November 25, 2014 4:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2010
cazi de baie reconditionate adica revopsite aveti ? cu ce le curatati ?
Lilly of the valley
Scris: Wednesday, February 11, 2015 8:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Cine nu are otet in casa?

sousourel
Scris: Wednesday, February 11, 2015 10:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Offtopic, back on topicras Pana nu renunti complet la detergentul de vase cu chimicale, poate nici nu scapi. Cu tot cortizonul. Ori iei manusi, ori iei ceva eco si cremuiesti bine cu ce-ai zis.

In privinta uotatului/... am bolunzitCrazy Pun otet si in masina de spalat, frec si mocheta, mai nou am luat si o solutie universala (eco, desigur)... pe baza de ...otetLol si spal cu aia totalcoolHilar
bulibuli
Scris: Wednesday, February 11, 2015 11:05 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Mama mea avea asa la maini.. am scapat-o cu Propoderm.

Otet pun si eu peste tot..
miriam
Scris: Thursday, February 12, 2015 12:04 AM
Nivel

sousourel wrote:
Offtopic, back on topicras Pana nu renunti complet la detergentul de vase cu chimicale, poate nici nu scapi. Cu tot cortizonul. Ori iei manusi, ori iei ceva eco si cremuiesti bine cu ce-ai zis.

In privinta uotatului/... am bolunzitCrazy Pun otet si in masina de spalat, frec si mocheta, mai nou am luat si o solutie universala (eco, desigur)... pe baza de ...otetLol si spal cu aia totalcoolHilar

Cu manusi spal demult, dar si alea ma irita.
Aproape tot ce intra in contact cu mainile a trebuit sa schimb, sampon, gel de dus, sapun lichid.
Momentan imi dau cu o crema bio luata de pe net.
Buli merci, o sa incerc si Propoderm.

Otet si eu folosesc in masina de spalat, combinat cu bicarbonat si apa la frigider/congelator , etc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.