Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| delfinasa wrote:Identic procedez si eu, uneori de 2 ori/an ca am mocheta crem si cam intram incaltati . Rug Doctor asta e o minunatie, face mochetele ca noi! Il folosesc de 7 ani! Inchirierea e 25$/zi la noi, plus 18$ sticloi mare de sampon concentrat ca am casa mare, majoritatea camerelor au mocheta wall to wall. Mie-mi ia o zi de dimineata pana seara sa curat mocheta din toata casa si in camerele de jos si pe un hol dau chiar de 2 ori. Pontul e sa aspiri bine in prealabil si daca ai pete vechi care nu ies, trateaza-le in prealabil cu solutie din apa calda si sampon de-al lui. Samponul lui aplica si un strat preventiv, de sigilare a mochetei, cel putin parca asa imi aduc aminte ca am citit pe eticheta lui. Il recomand tuturor cu mare incredere!
25$? Si 25 Lire ar fi ok. Dar in Ro, Rm. Valcea nu exista de inchiriat asa ceva! De fapt nu cred ca exista asa ceva! La mine pe scara inca se mai spala covoare in cada si se lasa la scurs pe casa scarii intinse pe balustrada, o minune! Adevarul e ca la o spalatorie de profil iti cere 25 lei per kg(adica mai bine cumperi un covor nou) sau la spalatoriile auto vreo 12-15-20 lei pe m2. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/16/2014 Mesaje: 2
| cele mai bune produse de curatenie sunt cele de la FM le gasiti pe mesaj editat de moderator chiar merita sa le incercati! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Irina, fara acordul administratorului, reclama pe forum este interzisa! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/21/2012 Mesaje: 324
| ...am si eu o intrebare...ce produse folositi la masina de spalat vase?detergent sub forma de pastile sau gel lichid?care spala mai bine?...multumesc mult... |
|
Inregistrat: 2/25/2014 Mesaje: 1
| eu folosesc detergent lichid dela gils pentru masina de spalat vase si sunt multumita. |
|
Inregistrat: 5/14/2014 Mesaje: 1
| Am observat diversele metode, mai mult sau mai putin traditionale si eficiente. Eu cand am avut problema asta, fiind un mare iubitor de animale, am cautat pe net.Pentru 9 lei / metru patrat, baietii de la __________.ro,la cat aveam eu vine 54 lei, au rezolvat complet problema covoarelor.Baietii au venit l-au luat, a doua zi a fost livrat.Deci, de ce ne mai batem capul cu astea?Pe bucuresti, spalatoria asta de covoare e tare. |
|
Inregistrat: 5/3/2012 Mesaje: 34
| Eu folosesc pentru tot ce am nevoie in casa Domestos.. Acum au si o campanie ceva cu igiena si am aflat de la ei de pe site http://www.domestos.ro/igiena-de-10/ ca nu doar curata ci si igienizeaza (distruge virusi, bacterii, fungi). Eu foloseam pana acum (in afara de odorizantul de WC) Domestos 24H, care se dizolva in apa si poti curata cu el orice suprafata. Am vazut pe site ca au si un spary pe care il poti folosi pe orice suprafata si mi-ar fi mult mai simplu. Numai ca am fost ieri in Carrefour si nu l-am gasit. |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Eu am trecut la cele Bio, si sant multumita, mai ales ca am o dermatita de care nu reusesc sa ma mai scap |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| miriam wrote:Eu am trecut la cele Bio, si sant multumita, mai ales ca am o dermatita de care nu reusesc sa ma mai scap
Offtopic...si eu, pe maini, de la detergentul de vase. Am scapat, partial e drept, de fairy si altele asemenea, si ma ung constant cu crema de galbenele si cu unt de cacao. Nu functioneaza instant, dar dupa un timp dispare si nu mai revine. |
|
| La mana am si eu, tot de la det de vase, de 2 ani o ”port” , dat cu elocom, lamisil si tot nu trece de tot.Am inceput si eu cu crema de galbenele si unt de shea.
Ca sa nu fim offtopic, eu mi-am luat det de vase , rufe, podele si baie.Sant incantata deocamdata de calitate. Si nu mi se par scumpe . |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| cazi de baie reconditionate adica revopsite aveti ? cu ce le curatati ?
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Cine nu are otet in casa?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Offtopic, back on topic Pana nu renunti complet la detergentul de vase cu chimicale, poate nici nu scapi. Cu tot cortizonul. Ori iei manusi, ori iei ceva eco si cremuiesti bine cu ce-ai zis.
In privinta uotatului/... am bolunzit Pun otet si in masina de spalat, frec si mocheta, mai nou am luat si o solutie universala (eco, desigur)... pe baza de ...otet si spal cu aia tot |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Mama mea avea asa la maini.. am scapat-o cu Propoderm.
Otet pun si eu peste tot.. |
|
| sousourel wrote:Offtopic, back on topic Pana nu renunti complet la detergentul de vase cu chimicale, poate nici nu scapi. Cu tot cortizonul. Ori iei manusi, ori iei ceva eco si cremuiesti bine cu ce-ai zis. In privinta uotatului/... am bolunzit Pun otet si in masina de spalat, frec si mocheta, mai nou am luat si o solutie universala (eco, desigur)... pe baza de ...otet si spal cu aia tot Cu manusi spal demult, dar si alea ma irita. Aproape tot ce intra in contact cu mainile a trebuit sa schimb, sampon, gel de dus, sapun lichid. Momentan imi dau cu o crema bio luata de pe net. Buli merci, o sa incerc si Propoderm.
Otet si eu folosesc in masina de spalat, combinat cu bicarbonat si apa la frigider/congelator , etc. |
|
|