Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Alyna wrote:Fetelor,am si eu o intrebare:stiti cumva un aspirator bun multifunctional?Sa spele covoarele si diferite suprafete...cu filtru Heppa... Si pe mine ma intereseaza un aspirator din acela cu perie rotativa care spala si covoarele. Astept recomandari!
codruta wrote:cand gasesti produsul minune sa-mi dai de veste ca eu stau de azi dimineata si contemplu casa-ntoarsa... Ma bate gandul sa le chem pe alea de la curat-murdar Gand la gand... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| Vai fetelor,cand vad reclama de la CURAT-MURDAR,ma uit uneori ca copiii mici,cu manuta la ochi,numai printre degete si va zic si de ce: M-am uitat la doua emisiuni de la cap la coada,iar la a doua m-a luat greata,de nu m-am mai uitat niciodata.... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Daca se gaseste in tara, mie-mi place cum spala Rug Doctor si folosesc detergenti speciali tot de la ei . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Alyna wrote:Fetelor,am si eu o intrebare:stiti cumva un aspirator bun multifunctional?Sa spele covoarele si diferite suprafete...cu filtru Heppa..Matei se pare ca e alergic la praf,asa ca trebuie sa facem rost repede de un astfel de aspirator.Cu aspiratorul pe care-l avem,jumatate din praf ramane in casa
Alina chiar azi m-am uitat in magazine dupa un astfel de aspirator din aceeasi problema. E posibil ca Cristina sa fie alergica la acarieni. Din pacate cele cu spalare nu au si filtru heppa, ori tocmai filtrul heppa e cel care ne-a fost recomandat sa luam. Am mai vazut aparate cu aspirare umeda (cu apa) dar si cu filtru heppa. Ma gandesc sa imi iau unul de felul asta, dar mai studiez un pic piata. De altfel doctorita ne spunea ca ar fi mai bine daca am putea renunta la covoare, ceea ce daca vom face nu va mai fi nevoie de aspirator cu spalare. As vrea sa gasesc unul care macar sa aiba perie pt mobila. |
|
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Fetelor, am si eu o intrebare; aici se gaseste amoniac lichid pentru curatat. Se foloseste la orice, nu pateaza, nu strica lucrurile pe care le speli, lasa luciu si e un bun aliat impotriva grasimii. Intrebarea este daca acasa, in RO, se gaseste si daca da cum se numeste sau ce firma il comercializeaza. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Ce folositi pentru aragaz? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| AdrianaC wrote:Ce folositi pentru aragaz? Eu aici folosesc Sgrassatore e foarte bun ma impac foarte bine cu el,mai ales ca e special pentru grasime,curata bine si faianta... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu pentru cuptor mi-am luat de la AMWAY o solutie excelenta care curata grasime arsa din cuptor .O recomand! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Fetele din uk,ce folositi pentru curatat mocheta?M-am saturat sa tot testez produse si sa nu vad rezultate |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| inger7 wrote:Fetele din uk,ce folositi pentru curatat mocheta?M-am saturat sa tot testez produse si sa nu vad rezultate
Inchiriaza-ti un RugDoctor. Eu doar ce le-am curatat ieri. Este £25 pe zi. iti speli toate mochetele intr-o zi poate doua si ai terminat. Eu le spal in fiecare an. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Roxanel wrote:
Inchiriaza-ti un RugDoctor. Eu doar ce le-am curatat ieri. Este £25 pe zi. iti speli toate mochetele intr-o zi poate doua si ai terminat. Eu le spal in fiecare an.
Multumesc! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am gasit pe net ceva pentru curatarea cazii si nu prea stiu daca merita. Produsul asta de curatat cada scrie ca e dezinfectant si as vrea sa stiu daca si curata tevile ( vine un miros ciudat cateodata).
Voi ce folositi pentru curatatul tevilor ? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/26/2010 Mesaje: 75
| Ce spuneti de produsele de curatat home made? Ati folosit? Ce?
Eu una imi curat bijuteriile de aur tinandu-le in apa fierbinte cu putin Pur (sau orice detergent lichid de vase), stiu de la mama ca spala covorul cu apa cu otet pentru ca improspateaza culorile, pentru a curata bine cuptorul cu microunde si chiar si pe cel de la aragaz pun 10-15 minute un vas cu apa inauntru si aburii isi fac treaba, reusind sa curat apoi mai bine. Mereu am sters geamurile cu ziare, nu imi place niciun fel de carpa/laveta.
Voi mai aveti alte metode/solutii? |
|
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Eu sunt multumita de produsele de la Sano,mai putin detergentul de vase. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Roxanel wrote:
Inchiriaza-ti un RugDoctor. Eu doar ce le-am curatat ieri. Este £25 pe zi. iti speli toate mochetele intr-o zi poate doua si ai terminat. Eu le spal in fiecare an.
Identic procedez si eu, uneori de 2 ori/an ca am mocheta crem si cam intram incaltati . Rug Doctor asta e o minunatie, face mochetele ca noi! Il folosesc de 7 ani! Inchirierea e 25$/zi la noi, plus 18$ sticloi mare de sampon concentrat ca am casa mare, majoritatea camerelor au mocheta wall to wall. Mie-mi ia o zi de dimineata pana seara sa curat mocheta din toata casa si in camerele de jos si pe un hol dau chiar de 2 ori. Pontul e sa aspiri bine in prealabil si daca ai pete vechi care nu ies, trateaza-le in prealabil cu solutie din apa calda si sampon de-al lui. Samponul lui aplica si un strat preventiv, de sigilare a mochetei, cel putin parca asa imi aduc aminte ca am citit pe eticheta lui. Il recomand tuturor cu mare incredere! |
|
|