Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Pt ca tot se apropie Sarbatorile si ne apucam de curatenia generala, cam ce produse folositi?
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| eu folosesc cif-ul foarte mult.imi place cum curata,il folosesc si in bucatarie,si in baie,cand am grasime(in bucatarie) pe jos,bag si in apa cu care spal.ce mai...pentru mine cif e numarul 1 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| mariuta wrote:Pt ca tot se apropie Sarbatorile si ne apucam de curatenia generala, cam ce produse folositi?
Eu merg pe Mr. Muscle in baie si bucatarie. |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| ooooo, sunt fan curatat de altfel eu deja am inceput curatenia "de sarbatori" k sa nu inebuneste in ultimele zile
in ce priveste produsele de curatare:
pt. geamuri - Ajax lacramioare pt. tot felul de suprafete din casa - Ajax floral fiesta baie - cada si ciuveta - cif, w.c. - benfatto (sunt alergica la domestos), neaparat glade (pt. miros frumos) gresie - Ajax bucutarie - ciuveta Mr muscolo inox, si aragaz Mr. muscolo kitchen perdele - persil, ace blue automat, calgon si silan blu (vanish in loc de ace pt. restul hainutelor) covor - vanish pt. covot
hmm, cred k atat
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| ira_tgr wrote:ooooo, sunt fan curatat de altfel eu deja am inceput curatenia "de sarbatori" k sa nu inebuneste in ultimele zile in ce priveste produsele de curatare: pt. geamuri - Ajax lacramioare pt. tot felul de suprafete din casa - Ajax floral fiesta baie - cada si ciuveta - cif, w.c. - benfatto (sunt alergica la domestos), neaparat glade (pt. miros frumos) gresie - Ajax bucutarie - ciuveta Mr muscolo inox, si aragaz Mr. muscolo kitchen perdele - persil, ace blue automat, calgon si silan blu (vanish in loc de ace pt. restul hainutelor) covor - vanish pt. covot hmm, cred k atat da,mai,uitasem de ajax lacramioare.am si eu pentru gresie,si imi place si mai ales ca ramane un miros super dupa aceea |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Eu folosesc constant: domestos si cif in baie clin pe mobila, faianta in bucatarie, pentru electrocasnice si pentru geamuri mr proper pe gresie solutie cu ceara pt mobila si parchet...uff ce de solutii. Ma intreb uneori daca e intr-adevar "igienic", sau cel putin nenociv |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sousourel wrote: Ma intreb uneori daca e intr-adevar "igienic", sau cel putin nenociv Eu nici nu ma mai gandesc la asta. De cele mai multe ori la mine e ca la magazin, asa de multe produse am, uneori cate 2 -3 pt acelasi lucru. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| La mine este sarbatoare in fiecare saptamina ,pot sa spun ca fac curat si de 2 ori pe saptamina,geamurile o data la 2 saptamini.Care este problema la noi este foarte mult praf si chiar daca stai toata ziua cu cirpa in mina nu ajuta .La noi produsele difera de ale voastre din Rom.dar Ajax folosesc si miroase super dupa folosire,iara sint bune produsele Sano ptr.geamuri si mobila. Ptr.aragaz inox am un produs special foarte bun cumparat de la acei care mi-au instalat (de curatat si de lustruit inoxul) |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu prefer produsele all-in-one, de obicei folosesc Fantastic Ciff, ce imi cade la mana pt geamuri, pt mobile produs Sano, sunt extrem de bune, iar pentru aragaz spray pt inox de la Ikea Aaaa si pentru toalete ( numai!!) economika ( de fapt este clor mai modernizat) si atat.. cam detest multe sticle si multe produse... |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| MNiko wrote: Eu nici nu ma mai gandesc la asta. De cele mai multe ori la mine e ca la magazin, asa de multe produse am, uneori cate 2 -3 pt acelasi lucru.
Ma gandeam ca numai eu fac colectie de astfel de produse Tocmai de aia am deschis si topicul, caut produse all in one, sotul mereu imi spune ca voi imbogati firmele producatoare |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Eu folosesc ce-mi pica-n mana ca tot ce-am luat pana acum a fost bun, chiar daca nu mi-a fost recomandat de cineva sau n-am vazut vreo reclama a produsului. Marcile difera de cele din tara, dar sunt bune si convenabile: Lysol, Old English, Mr. Clean, Pledge, Formula 409, Tilex, Clorox, Pine-Sol, Wipex, Tonny fresh, Windex, Rug Doctor, Commet, Zud, Easy-off, Shout, Febreeze, Oxy, marcile magazinelor...nici nu mai stiu ce am mai avut si ce am prin casa...sunt o multime de produse bune si nu ma dau in vant dupa anumite marci, iau ce-mi face cu ochiul dupa ce ma controlez de cupoane . |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| Pai ...ptr geamuri folosese Ajax Lemon (fas-fas) , ptr gesie si parchet Mr.Proper turcoaz sau Ajax Floral Fiesta lacramioare , ptr baie din cand in cand folosesc la cada , chiuveta si wc Dertratant (sper ca am scris corect) din acela Nufarul (ptr ca curata fff bine , dar e si toxic ) , iar in rest ptr baie Cif sau Mr proper , ptr aragaz , chiuveta inox si baterii folosesc Ciff Inox ,Biocarpet ptr covoare , Spray ptr mobila .....si cam astea ar fi .... Cand am dus aragazul cel vechi la tzara , am zis ca vreau sa il duc curat si am luat o solutie de aragaz de la Sano de care am ramas fff impresionata ...curata ff bine , si nu trebuie sa freci mult ....nu stiu daca se poate folosi si la inox sau altceva , ca nu am incercat .... |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Eu cred ca am vreo 30 de produse de curatat... si tot cumpar... dar fir-ar sa fie, nici unul nu vrea sa faca treaba de unul singur, tot eu trebuie sa pun osul la munca... |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Fetelor,am si eu o intrebare:stiti cumva un aspirator bun multifunctional?Sa spele covoarele si diferite suprafete...cu filtru Heppa..Matei se pare ca e alergic la praf,asa ca trebuie sa facem rost repede de un astfel de aspirator.Cu aspiratorul pe care-l avem,jumatate din praf ramane in casa |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
|
cand gasesti produsul minune sa-mi dai de veste ca eu stau de azi dimineata si contemplu casa-ntoarsa... Ma bate gandul sa le chem pe alea de la curat-murdar |
|
|