Produse de curatat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, November 27, 2007 2:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Pt ca tot se apropie Sarbatorile si ne apucam de curatenia generala, cam ce produse folositi?
Fluturas
Scris: Tuesday, November 27, 2007 2:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
eu folosesc cif-ul foarte mult.imi place cum curata,il folosesc si in bucatarie,si in baie,cand am grasime(in bucatarie) pe jos,bag si in apa cu care spal.ce mai...pentru mine cif e numarul 1
Roxanel
Scris: Tuesday, November 27, 2007 4:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
mariuta wrote:
Pt ca tot se apropie Sarbatorile si ne apucam de curatenia generala, cam ce produse folositi?

Eu merg pe Mr. Muscle in baie si bucatarie.
ira_tgr
Scris: Tuesday, November 27, 2007 4:46 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
ooooo, sunt fan curatat angel
de altfel eu deja am inceput curatenia "de sarbatori" k sa nu inebuneste in ultimele zile

in ce priveste produsele de curatare:

pt. geamuri - Ajax lacramioare
pt. tot felul de suprafete din casa - Ajax floral fiesta
baie - cada si ciuveta - cif, w.c. - benfatto (sunt alergica la domestos), neaparat glade (pt. miros frumos)
gresie - Ajax
bucutarie - ciuveta Mr muscolo inox, si aragaz Mr. muscolo kitchen
perdele - persil, ace blue automat, calgon si silan blu (vanish in loc de ace pt. restul hainutelor)
covor - vanish pt. covot

hmm, cred k atat alcool
Fluturas
Scris: Tuesday, November 27, 2007 4:53 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
ira_tgr wrote:
ooooo, sunt fan curatat angel
de altfel eu deja am inceput curatenia "de sarbatori" k sa nu inebuneste in ultimele zile

in ce priveste produsele de curatare:

pt. geamuri - Ajax lacramioare
pt. tot felul de suprafete din casa - Ajax floral fiesta
baie - cada si ciuveta - cif, w.c. - benfatto (sunt alergica la domestos), neaparat glade (pt. miros frumos)
gresie - Ajax
bucutarie - ciuveta Mr muscolo inox, si aragaz Mr. muscolo kitchen
perdele - persil, ace blue automat, calgon si silan blu (vanish in loc de ace pt. restul hainutelor)
covor - vanish pt. covot

hmm, cred k atat alcool

da,mai,uitasem de ajax lacramioare.am si eu pentru gresie,si imi place si mai ales ca ramane un miros super dupa aceea
sousourel
Scris: Tuesday, November 27, 2007 8:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Eu folosesc constant:
domestos si cif in baie
clin pe mobila, faianta in bucatarie, pentru electrocasnice si pentru geamuri
mr proper pe gresie
solutie cu ceara pt mobila si parchet...uff ce de solutii. Ma intreb uneori daca e intr-adevar "igienic", sau cel putin nenocivscratch
MNiko
Scris: Tuesday, November 27, 2007 8:55 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
sousourel wrote:
Ma intreb uneori daca e intr-adevar "igienic", sau cel putin nenocivscratch

Eu nici nu ma mai gandesc la asta. De cele mai multe ori la mine e ca la magazin, asa de multe produse am, uneori cate 2 -3 pt acelasi lucru.
shirel
Scris: Tuesday, November 27, 2007 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
La mine este sarbatoare in fiecare saptamina ,pot sa spun ca fac curat si de 2 ori pe saptamina,geamurile o data la 2 saptamini.Care este problema la noi este
foarte mult praf si chiar daca stai toata ziua cu cirpa in mina nu ajutabanghead banghead .La noi produsele difera de ale voastre din Rom.dar Ajax folosesc si miroase super dupa folosire,iara sint bune produsele Sano ptr.geamuri si mobila.
Ptr.aragaz inox am un produs special foarte bun cumparat de la acei care mi-au instalat (de curatat si de lustruit inoxul)
Cristy
Scris: Tuesday, November 27, 2007 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Eu prefer produsele all-in-one, de obicei folosesc Fantastic Ciff, ce imi cade la mana pt geamuri, pt mobile produs Sano, sunt extrem de bune, iar pentru aragaz spray pt inox de la Ikeathumleft
Aaaa si pentru toalete ( numai!!) economika ( de fapt este clor mai modernizat) si atat.. cam detest multe sticle si multe produse... alcool
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, November 27, 2007 11:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
MNiko wrote:

Eu nici nu ma mai gandesc la asta. De cele mai multe ori la mine e ca la magazin, asa de multe produse am, uneori cate 2 -3 pt acelasi lucru.

Ma gandeam ca numai eu fac colectie de astfel de produse dance dance dance
Tocmai de aia am deschis si topicul, caut produse all in one, sotul mereu imi spune ca voi imbogati firmele producatoarealcool hohot
delfinasa
Scris: Wednesday, November 28, 2007 5:13 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Eu folosesc ce-mi pica-n mana ca tot ce-am luat pana acum a fost bun, chiar daca nu mi-a fost recomandat de cineva sau n-am vazut vreo reclama a produsului. Marcile difera de cele din tara, dar sunt bune si convenabile: Lysol, Old English, Mr. Clean, Pledge, Formula 409, Tilex, Clorox, Pine-Sol, Wipex, Tonny fresh, Windex, Rug Doctor, Commet, Zud, Easy-off, Shout, Febreeze, Oxy, marcile magazinelor...nici nu mai stiu ce am mai avut si ce am prin casa...sunt o multime de produse bune si nu ma dau in vant dupa anumite marci, iau ce-mi face cu ochiul dupa ce ma controlez de cupoane ras.
georgy_adinutza
Scris: Wednesday, November 28, 2007 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Pai ...ptr geamuri folosese Ajax Lemon (fas-fas) , ptr gesie si parchet Mr.Proper turcoaz sau Ajax Floral Fiesta lacramioare , ptr baie din cand in cand folosesc la cada , chiuveta si wc Dertratant (sper ca am scris corect) din acela Nufarul (ptr ca curata fff bine , dar e si toxic ) , iar in rest ptr baie Cif sau Mr proper , ptr aragaz , chiuveta inox si baterii folosesc Ciff Inox ,Biocarpet ptr covoare , Spray ptr mobila .....si cam astea ar fi ....
Cand am dus aragazul cel vechi la tzara , am zis ca vreau sa il duc curat si am luat o solutie de aragaz de la Sano de care am ramas fff impresionata ...curata ff bine , si nu trebuie sa freci mult ....nu stiu daca se poate folosi si la inox sau altceva , ca nu am incercat ....
mommy
Scris: Thursday, November 29, 2007 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2006
Eu cred ca am vreo 30 de produse de curatat... si tot cumpar... dar fir-ar sa fie, nici unul nu vrea sa faca treaba de unul singur, tot eu trebuie sa pun osul la munca... alcool ras nervi
Alyna
Scris: Friday, December 7, 2007 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Fetelor,am si eu o intrebare:stiti cumva un aspirator bun multifunctional?Sa spele covoarele si diferite suprafete...cu filtru Heppa..Matei se pare ca e alergic la praf,asa ca trebuie sa facem rost repede de un astfel de aspirator.Cu aspiratorul pe care-l avem,jumatate din praf ramane in casauff
codruta
Scris: Friday, December 7, 2007 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Miru wrote:
Eu cred ca am vreo 30 de produse de curatat... si tot cumpar... dar fir-ar sa fie, nici unul nu vrea sa faca treaba de unul singur, tot eu trebuie sa pun osul la munca... alcool ras nervi

cand gasesti produsul minune sa-mi dai de veste ca eu stau de azi dimineata si contemplu casa-ntoarsa... Ma bate gandul sa le chem pe alea de la curat-murdarras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.