Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Fetele intrebam eu pe undeva , dar nu mai gasesc postul, despre amoniac, cele care sunt prin strainataturi il cunosc, in sfarsit am gasit si in tara, recomand... nu o firma anume, important este sa fie amoniac sau solutie amoniacala, spala excelent. M-am bucurat mult cand l-am gasit,ca tot ma rugam de rude sa-mi trimita... unii cer bunataturi si eu vroiam amoniac se poate curata cu el orice suprafata si nici nu e asa scump ca alte solutii. Face minuni la geamuri si curata bine grasimea. Incercati-l si o sa va aduceti aminte de mine... Atentie, cu manusi... nu stricati manutele. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Kmy, asa o fi dar mi se pare ca miroase groaznic! De Craciun a facut matusa alba ca zapada si a folosit amoniac...nu mai reuseam sa aerisesc!Am mai gasit un plic de curand si l-am aruncat imediat. Acum, stiu ca in solutiile gata preparate se mai adauga si parfumuri si nu e chiar asa rau, dar tot nu l-as folosi pe orice suprafata!
Eu sunt multumita de crema Cif, un spray Flash care are si clor (il folosesc doar pentru baie). Mai am o solutie antibacteriala, incolora pentru bucatarie si inca un Harpic gel pentru vasul de toaleta (curata foarte bine calcarul). Pentru geamuri otetul mi se pare cel mai grozav! Pentru petele de mucegai care mai apar ici colo, mai ales iarna, otet sau solutie concentrata cu bicarbonat de sodiu. Pentru vase momentan am un detergent mai natural chipurile. Am incercat si alte produse de curatat mai ecologice,dar n-am fost foarte multumita din pacate. |