Produse cosmetice pentru fata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Thursday, March 31, 2016 6:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Ingrijirea , intretinerea , hidratarea, tratamente , masti, ..... Ce produse cosmetice folosim ? cu ce rezultate ? In ce consta ritualul vostru ?
kali
Scris: Thursday, March 31, 2016 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Uite un subiect care ma preocupa.

Am o perioada buna de cand sunt compatibila cu Vichy deci altceva nu am mai incercat desi ma bate gandul...
Dimineata + seara: demachiant + apa termala.
Seara: crema contur ochi + ser + crema Liftactiv. Daca nu am ser - ca mai fac pauza -, folosesc fiole cu acid hialuronic/colagen/elastina. Toate 3 sau cate 2; depinde cum gasesc.
Dimineata: Aqualia Thermal care e mai usoara si o suport bine peste zi.

1 data/ luna merg la cosmetica pt. tratament, masti, etc...
Iarna: mezoterapie si ma bate un gand ca din toamna sa incerc nu stiu ce laser miraculos.

Rezultate?NuStiu Nu stiu cum ar fi fost in lipsa insa eu ma vad din ce in ce mai baba. Pana ma satur si plusez cu proceduri invazive... asta e!
bereea
Scris: Friday, April 1, 2016 9:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Eu cred ca sunt una din cele mai lenese persoane in privinta aceasta.Fata mea e mereu "acqua e sapone" adica fara machiaje sau alte minuni.O curat dimineata si seara, o crema hidratanta (am ajuns la concluzia ca indiferent de pret mai toate sunt la fel)si...cam atat.
Imi accept varsta si faptul ca inapoi nu mai pot da, cateva riduri sunt , dar, per total, e ok.Arat rau cand slabesc prea mult.Cred ca importanta este si mostenirea genetica.
sousourel
Scris: Friday, April 1, 2016 11:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
thumright fix asa si eu. Cremele, mi le fac singura. Acuma am ceva cremos-hidratant si ceva crema mai grasa. Dar le folosesc sau nuras
kali
Scris: Friday, April 1, 2016 11:11 AM
Nivel

Eu cred ca la mine, exemplul mamei m-a " marcat" din copilarie si pana acum. Adica de mica tin minte ca mama folosea muuulte smacuri si facea diverse tratamente cosmetice; atunci eram fascinata si de-abia asteptam sa cresc. La fel sunt si fetele mele, acum. Imi fura cremele si se dau pe ascuns. Le-am explicat ca le strica fata - desi nu e chiar adevarat... -asa ca le permit sa se dea pe un deget.Lol Imi asociaza mirosul natural al pielii cu cremele deci cred ca si ele vor fi ca mine, acum.

De cand sunt adult mi se pare super firesc deci nu-i vreun efort... e ca spalatul pe dinti.

Maria & Mario
Scris: Friday, April 1, 2016 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Da ..... eu sunt interesata/curioasa ..... ca de ..... am o varsta cat inca pot preveni ....
Ca tot voorbim de mame.... a mea nu a folosit machiaj decat foarte rar, deci nici ritual de hidratare / intretinere nu a avut .... si cred ca nici genetic nu avem teren propice .....deci as vrea sa " ma documentez " mai binisor ....
Eu folosesc de vreo 4 ani Clarins .... de la demachiant, dublu serum, creme, masti si uleiuri ..... Da' parca as vrea si altceva .... Gamele care nu se gasesc in comert si sunt strict pentru uz profesional sunt ceea ce ma intereseaza ! Si cele cat se poate de organice si neinvazive !
Uleiuri si masti naturale ?
Kali, cum sunt fiolele ? ce firma folosesti ? Ce rezultate ai ?
Eileen
Scris: Friday, April 1, 2016 11:46 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/16/2013
Maria & Mario wrote:

Uleiuri si masti naturale ?

Uleiul de cocos sau uleiul de masline dau rezultate, folosite mai mult timp bineinteles, dar mai mult pentru tenul uscat...si asta pe langa n tratament de baza...adica nu sa le inlocuiasca, doar sa ajute!

Bereea wrote:
(am ajuns la concluzia ca indiferent de pret mai toate sunt la fel)

Uneori si eu am aceeasi impresie thumright thumright
kali
Scris: Friday, April 1, 2016 1:14 PM
Nivel

bereea wrote:
(am ajuns la concluzia ca indiferent de pret mai toate sunt la fel)si...cam atat.

Dap, si eu.

... Insa e important sa gasesti crema potrivita exact pentru tenul tau si cu care te simti bine.

Nu stiu la voi, insa aici nu poti pune egal intre produsele profesionale si produsele organice. Ca idee, produsele profesionale, pentru rezultate imediate, cred ca au cea mai lunga lista de ingrediente care include si parabenii, parafinele, etc...

Asta e motivul pentru care m-am axat pe dermatocosmetice. Mi se par mai " curate ".

Ulei, folosesc de argan, insa doar iarna. Peeling cu cafea, imi fac - daca, sa zicem, sar o luna de cosmetica - si mastile... asta e in functie de ten. Mie imi face bine unul cu ulei de masline - sau rapita -, avocado si miere. Gasesti retete pe net ca sa poti adapta nevoilor tale si clar trebuie testate pt. rezultate.

Fiolele le iau de la cosmetica. De rezultate nu stiu sa-ti spun ptc. le folosesc in mod constant si nu stiu cum ar fi fost fara. Eu vizez efecte pe termen lung, nu imediate... astea-s apa de ploaie. Ca idee, acidul hialuronic e cel care previne ridurile si dupa 30+... el e mama si tata ridurilor - deci le pune la punct. In plus hidrateaza extraordinar de bine; mezoterapia tot pe baza de a.h. o fac. Colagenul si elastina - la fel ca s.h. il producem in mod natural iar ridurile apar din cauza ca, in timp, scade.

Aaaa, ca idee eu am tenul foarte uscat si sensibil. Asta ca stii pentru ce ma zbat.

Asa... toate astea, oricum nu ajuta decat la suprafata. Nimic in profunzime, nimic spectaculos. Am inteles ca e un soi de laser - daca te intereseaza, intreb - cu care faci tratament initial de cateva sedinte - obligatoriu in sezonul rece - iar apoi numai cate 2 sedinte/an. Stimuleaza productia naturala de colagen iar mentinerea se vede in timp. Oricum, in timpul tratamentului iti da o fata luminoasa atat de placuta!!

Cam asta e din info culese de mine si dintre ce m-a interesat... daca ai alte solutii, astept si eu sfaturi si pareri.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.