Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/26/2010 Mesaje: 1515
| Da Bereea |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| La chioscul unei scoli stau la rand elevii Ion, Marius, Vasile, Sandu si Ovidiu. Ion sta inaintea lui Marius, dar dupa Ovidiu; Vasile si Ovidiu nu stau unul langa altul; iar Sandu nu este nici vecinul lui Ovidiu, nici vecinul lui Ion, nici vecinul lui Vasile. Care este ordinea copiilor la rand? |

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3457
| Ovidiu,Ion,Vasile,Marius si Sandu |

| Doi prieteni calatoresc cu trenul .Unul urca in vagonul al saptelea din fata,iar celalat in vagonul al treilea din spate .Dupa ce urca isi dau seama ca al doilea se afla cu un vagon in fata celuilalt . Cate vagoane are trenul? |

| corect |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bereea wrote:Mamiemi????????????????
Trimite-i un PM |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Am o problema...dar astept pana imi vine randul.Hai Mamiemi! |
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| Imi cer mii de scuze! Am fost plecata la Brasov si nu am avut acces la net. Un om isi facuse o casa. Intalnindu-se cu preotul satului, acesta il felicita si il intreaba daca nu vrea sa i-o sfinteasca, insa nu saptamana aceasta ca preotul e ocupat, ci saptamana viitoare: - Sigur, parinte, dar sa ma gandesc un pic: saptamana viitoare luni nu pot ca ajut un prieten la vie, marti mergemin vizita la socri, miercuri merg cu sotia la o inmormantare, joi si vineri sunt plecat din localitate, sambata e ziua de nastere a baiatului si avem musafiri, iar duminica vanim la biserica. Eu zic sa o lasam pa mai incolo. - Daca nu vrei, spune-mi in fata, nu ma minti asa, ca nu sunt copil! i-a raspuns preotul suparat. omul s-a simtit rusinat si si-a cerut iertare. De unde stia preotul ca omul il mintea. |