Probleme de legislatie.
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, May 3, 2009 9:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
atata vreme cat cazul este documentat clar ca abatere disciplinara sau, in cazul de fata, ca infractiune, nu sunt probleme daca se ajunge in instanta. angajatorul care respecta procedura legala cap-coada nu are cum sa piarda.

Teo, pot fi dati afara foarte simplu: trebuie prinsi cu martori si cu fiola si sa aiba sanctiunea disicplinara de desfacere a contractului de munca pentru prezentare in stare de ebrietate sau baut in timpul programului, prinsa in contractul colectiv de munca la nivel de unitate. asta pentru a avea temei legal de incetare disciplinara. eu am avut doua cazuri si ambii au zburat in 5 minute. "nostim" este ca una dintre ele era femeie...maseluta i-am pus fiola, am luat 2 declaratii, a recunoscut scris fapta si out!
lori16ro
Scris: Monday, May 4, 2009 4:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
asa ai dreptate Andismom

cand lucram la noi intr -o buna zi a pus un aparat la poarta si ca sa nu fie discutii toata lumea a "suflat " si cine nu a trecut a plecat acasa, dar toate astea le- a facut angajatorul dupa ce a avut un accident de munca cu deces ( electricianul era beat si a virit mainile pe unde nu trebuia)
Andi&Mariuca
Scris: Monday, May 4, 2009 7:18 PM
Nivel

lori16ro wrote:
asa ai dreptate Andismom

cand lucram la noi intr -o buna zi a pus un aparat la poarta si ca sa nu fie discutii toata lumea a "suflat " si cine nu a trecut a plecat acasa, dar toate astea le- a facut angajatorul dupa ce a avut un accident de munca cu deces ( electricianul era beat si a virit mainile pe unde nu trebuia)

trebuia o nenorocire ca aia ca sa se invete minte toti? eu am vreo doi musterii pe care ii tin sub observatie, ei stiu... si atata la trebuie, sa ii prind! nu iert asa ceva, tocmai pentru ca stiu ce riscuri imense pot aparea... noi suntem in fabrica, masinarii cu viteze de ametesti langa ele, circuite termice, electrice, gaz etc... nu e de gluma cu asta!
Miri
Scris: Tuesday, May 5, 2009 4:31 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anca, buna ideea sa pui "fiola" la intrarea in fabrica!newclap

Teo, succes sotului tau, sa rezolve problema cat mai bine!

In alta ordine de idei, am terminat in urma cu o luna - in cele din urma!- procesul legat de accidentul intamplat in urma cu ceva ani, care a constituit premisa deschiderii acestui topic! Va multumesc tuturor celor ce mi-ati fost alaturi, cu sfaturi!
Si sa va pazeasca Dumnezeu de procese!angel
oana_nicole
Scris: Tuesday, May 5, 2009 5:50 PM
Nivel

Miri, a durat ceva, nu gluma. Dar se stie ca problemele in justitie se rezolva tare greu la noi. Bine ca s-a sfarsit! pupici
TeosOf
Scris: Tuesday, May 5, 2009 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Multumesc Miripupici
Alyna
Scris: Wednesday, March 24, 2010 11:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Nu am stiut unde sa postez,asa ca am nimerit aicisorry
Fetelor,heelllpppppuff uff Stie cineva de unde pot face rost de un anume numar Monitorul Oficial?Am nevoie ca sa demonstrez ca numele unei comune a fost schimbat,pentru a nu mai exista neconcordanta intre un contract de comodat(cu noua denumire)si contractul de mostenire+autorizatia de constructie(care sunt cu denumirea veche).
Adica:casa e construita in com Viisoara care din 2002 se numeste AL cel Bun.La registrul comertului mi-au spus ca trebuie sa demonstrez cu ceva ca e vb de aceeasi comuna.Eu una nu inteleg...nu e treaba lor sa verifice????tunete tunete tunete Deci am nevoie de o copie sau de originalul acelui numar din MO.
Anelise
Scris: Wednesday, March 24, 2010 11:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
La primarie nu ai intrebat, Alyna? Ma refer la primaria Alexandru cel Bun! pupici
raly
Scris: Thursday, March 25, 2010 6:58 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Alyna eu stiam ca fiecare casa are un nr top,care sunt numere unice,asa ca indiferent daca isi schimba satul denumirea sau nu raman aceleasi!In CF trebuie sa apara asa ca mergi la Administratia Financiara!Acolo rezolvi problema!pupici
Alyna
Scris: Thursday, March 25, 2010 10:51 AM
Nivel

Liz,Raly,multumesc pentru raspunsuri.Din pacate comuna de care e vb se afla in judetul Neamt iar eu sunt in Iasi,deci imi este peste mana sa ajung acolo cat de curand.Speram sa gasesc pe aici o solutie.Ma gandesc ca poate la sediul Monitorului Oficial imi pot scoate o copie a actului.Sau daca pe spatele actului de constructie scriu ca s-a schimbat numele conform legii...publicata in MO nr...la data de...Oare nu e valabil?uff uff Nu pot verifica ei?
Anelise
Scris: Thursday, March 25, 2010 11:43 AM
Nivel

Inregistrat: 2/4/2008
Uite cum facem, Alyna! pupici Da-mi un pm cu ce anume te intereseaza exact, adica ce sa intreb si maine dimineata ma duc eu acolo ca oricum trebuie sa-mi platesc impozitul la casa. angel Eu stau relativ aproape de primarie. thumright
Alyna
Scris: Thursday, March 25, 2010 12:04 PM
Nivel

Lizpupici pupici thankyou thankyou
Lilly of the valley
Scris: Thursday, March 25, 2010 12:16 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Eventual cauti la Arhivele Statului.
monique
Scris: Thursday, March 25, 2010 5:09 PM
Nivel

Biblioteca Judeteana e obligata sa aiba cate un exemplar din Monitorul Oficial. Mergi la sala de lectura si solicita-l.
danab
Scris: Thursday, March 25, 2010 7:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
http://www.legestart.ro/Legea-544-2002-schimbarea-denumirii-comunei-Viisoara-judetul-Neamt-Alexandru-cel-Bun-%28NjM0MTY-%29.htm

Parlamentul Romaniei
Legea 544 din 1 octombrie 2002 (Legea 544/2002)

privind schimbarea denumirii comunei Viisoara, judetul Neamt, in Alexandru cel Bun

Publicat in Monitorul Oficial 726 din 4 octombrie 2002 (M. Of. 726/2002)

LegeStart prezinta actul doar in varianta publicata in Monitorul Oficial.

Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.

Art. 1. - Comuna Viisoara, judetul Neamt, isi schimba denumirea din Viisoara in Alexandru cel Bun.
Art. 2. - Anexa la Legea nr. 2/1968 privind organizarea administrativa a teritoriului Romaniei, republicata in Buletinul Oficial, Partea I, nr. 54-55 din 27 iulie 1981, cu modificarile ulterioare, se modifica in mod corespunzator.

Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 27 iunie 2002, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (1) din Constitutia Romaniei.

p. PRESEDINTELE SENATULUI,
DORU IOAN TARACILA

Aceasta lege a fost adoptata de Camera Deputatilor in sedinta din 23 septembrie 2002, cu respectarea prevederilor art. 74 alin. (1) din Constitutia Romaniei.

p. PRESEDINTELE CAMEREI DEPUTATILOR,
VIOREL HREBENCIUC

Bucuresti, 1 octombrie 2002.
Nr. 544.

Vezi la Biblioteca Academiei, pe Copou, ca poate au ei toate monitoarele.
Daca nu reusesti, sa-mi spui.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.