Probleme cu parul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Sunday, November 18, 2007 5:30 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
As dori sa gasim aici solutii la problemele pe care le avem in acest domeniu. Astfel, sunt foarte curioasa ce solutii ati gasit voi la parul extrem de gras si la firele despicate (inafara de tuns, desigur sic )
Fluturas
Scris: Monday, November 19, 2007 12:32 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mai,eu cand eram la liceu(vremea aia o tin minte) aveam muuuullllteeee fire despicate.tin minte cum la orele cand ma plictiseam "ma jucam" in par si desfaceam toate acele fire care erau despicate.habar nu am cand si-a revenit parul meu,dar cert e ca acum nu am deloc probleme cu asta
referitor la par gras...si al meu e gras,si o rezolv cu spalarea la 2 zile a parului
sousourel
Scris: Monday, November 19, 2007 3:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Firele despicate nu le rezolva nimic la fel de bine ca tunsul periodic. In rest, aplica tratament cu vit a, e (s-a scris pe undeva, dar nu mai stiu eu unde), ou, miere, drojdie, etc. E de evitat folosirea in exces a uscatorului de par si a produselor agresive.

Cat despre parul gras..spalat la 3-4 zile si evitarea excesului de produse pt par (spuma, fixativ si mai ales ceara).
Cristy
Scris: Monday, November 19, 2007 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Personal nu folosesc uscatorul de par de 11 ani Thumb down distruge parul in intregime (nu cred ca l-as folosi nici daca ar trebiu sa ma intorc in Rom la ger si frig).
Capetele despicate - frizerul si foarfecaflowers
Despre grasimea parului (parul secreta o substanta care se numeste sebun) de care sufer si eu, o rezolv cu spalarea parului zilnic (vara uneori chiar si de 2 ori, luand in considerare caldura de pe aici..)
Iata si cateva sfaturi pentru par sanatos: consumul de apa (special nu scriu lichide - pentru mine sucurile nu sunt lichide), unt, avocado si toate produsele alimentare care contin magneziu.
Cristy
Scris: Thursday, November 22, 2007 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Diana am gasit ceva metode naturiste pentru intretinerea parului tau:

Par gras

recomandat a se spala in fiecare zi si a se adauga la spalare o lingurita de lamaie proaspata staorsa, da parului un aspect mai fresh

masca pentru par gras:

1/2 pahar miere dew albine si 1/4 pahar ulei de masline
se uda parul, se aplica masca
se lasa 30 min dupa care se spala parul

spalare cu marva:
de pune un pumn de marva (nu stiu daca gasesti in rom, am sa incerc sa iti dau mai multe info) intr-o olita mica se fierbe cateva minute, se lasa sa se raceasca putin se uda parul cu ceaiul, se pun frunzele pe par si se lasa 20 min, dupa care se spala normal

Tratament pentru parul despicat

masca cu ulei de masline, ou si lamaie

se palica o data pe saptamana inainte de spalarea parului:

se amesteca o lingura de ului de masline, cu galbenusul si jumatate de lamaie stoarsa
se unge pe par ( in special la varfuri)
se infasoara parul cu prosop cald,
se lasa 30 min si se spala parul

de asemenea ceai de marva se recomanda si ca tratament pentru parul despicat

Sper sa te ajute cu ceva pupici pupici
oanalaurisa
Scris: Thursday, November 22, 2007 8:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007

Daca nu merge cu solutiile date mai sus de fete si parul se ingrasa in continuare,probabil va fi cazul sa folosesti un sampon de tratament pentru scaderea secretiei de sebum de la nivelul pielii capului.
Lilly of the valley
Scris: Friday, May 30, 2008 8:05 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
un remediu pt. fire rebele?
folosesc balsam si nu mi-e de ajutor.
Mela
Scris: Friday, May 30, 2008 8:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
Mariuta ai parul cret?
Lilly of the valley
Scris: Friday, May 30, 2008 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
sami wrote:
Mariuta ai parul cret?

drept
Mela
Scris: Friday, May 30, 2008 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
atunci eu zic sa incerci balsamul de la nivea "straight&easy,anti-frizz effect" la mine da rezultate foarte bune.
am si eu parul drept si dupa baie intotdeauna arata ca o matura,pana am inceput sa folosesc balsamul astacool
bereea
Scris: Sunday, June 29, 2008 3:47 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
aceeasi problema - cu firele rebele - o aveam si eu pana cand mi-am cumparat placa.Imi indrept parul de fiecare data cnad il spal...si am rezolvat problema.
anyta
Scris: Monday, January 18, 2010 3:01 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu am scapat de aceasta problema cu samponul Onescalp de la Nanogen. Mi se ingrasa parul la 2 zile, iar dupa o folosire de 2 luni am ajuns sa nu mai fiu nevoita sa ma spal la 2 zile ci la 4 zile. Va sfatuiesc sa il incercati si nu veti avea nimic de pierdut. Va las id-ul meu pentru mai multe inf. oana_eu2009
Pupici
mariutza_mea
Scris: Monday, January 18, 2010 3:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/5/2008
anyta wrote:
Eu am scapat de aceasta problema cu samponul Onescalp de la Nanogen. Mi se ingrasa parul la 2 zile, iar dupa o folosire de 2 luni am ajuns sa nu mai fiu nevoita sa ma spal la 2 zile ci la 4 zile. Va sfatuiesc sa il incercati si nu veti avea nimic de pierdut. Va las id-ul meu pentru mai multe inf. oana_eu2009
Pupici

mie imi miroase a reclama stop
Ana
Scris: Wednesday, January 20, 2010 8:16 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Eu folosesc Revalid foarte bunthumright
bulibuli
Scris: Sunday, January 18, 2015 3:02 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Am nevoie de un sampon bun, f f f bun, sa ma indragostesc de el pe viata. Parul meu se ingrasa f f repede, sunt nevoita sa ma spal zilnic, nu ma mai inteleg deloc cu el, nu-l pot aranja/pieptana sa arata cat de cat ok, sunt disperata. Poate imi recomandati ceva. Am incercat de la mai multe firme, gama pt par gras pot sa spun ca m-a surprins placut Gerovital sebum control a functionat un timp, Vichy decros nu mi-a priit grozav.. mastile si balsamurile nu le suport, mi se ingrasa f f repede parul de la ele, orice am incercat mai rau au facut, chiar si cele facute in casa imi incarca parul desi ma clatesc de 10 ori, consum un sfert din rezerva de apa a planetei la o spalare....

So.. voi ce folositi?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.