Probleme cu parul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Sunday, January 18, 2015 9:33 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu cand am perioade dinastea trec pe sampoane naturale fara fosfati ,sau chiar facute in casa din ou.Cred ca sampoanele fiind prea agresive usuca scalpul si in consecinta secretia mai mare de sebum .
Incearca poate merge.oare
sousourel
Scris: Sunday, January 18, 2015 10:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Eu folosesc alternativ sampoanele. Niciunul nu poate ramane, constant, pe viata. N-as putea spune de ce. Cand am perioade din astea ma spal cu favibeauty, curata f bine si e fara chimicale si poate e necesara o cura cu fier. Succes!
bereea
Scris: Sunday, January 18, 2015 10:54 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Si eu folosrsc alternativ sampoanele. Buli, incearca sa clatesti bine parul cu apa amestecata cu otet de mere.
bulibuli
Scris: Sunday, January 18, 2015 11:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
La noi e si apa foarte dura, s-ar putea otetul sa ajute. Azi m-am clatit cu bere, parul e chiar frumos, sa vedem maine cum se prezinta..

Sousourel, Favibeauty se gaseste in farmacii? Sau plafar?
sousourel
Scris: Monday, January 19, 2015 3:18 PM
Nivel

bulibuli wrote:

Sousourel, Favibeauty se gaseste in farmacii? Sau plafar?
plafar, farmacii naturiste.
Fluturas
Scris: Monday, January 19, 2015 10:36 PM

Inregistrat: 11/22/2006
Bulibuli. ..si eu am avut o asa perioada si ce am facut a fost sa il las asa. ...il prindeam in coada si la inceput de 2 ori pe sapt. ..pe urma odata ma spalam. ...era greu,ma simteam aiurea sa ies asa din casa, dar dupa vreo 3 saptamani s-a vazut rezultatul si nu se mai ingrasa asa de repede

Eu cu ce am problema e acneea seboreica...coaja aceea ce parca ar fi matreata. ..de vreo 3-4 ani tras cu asta si nu mai stiu cu ce sa alin,ca Sam pinu la nu prea isi mai face efect
t-mihaela
Scris: Tuesday, January 20, 2015 12:09 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2008
Am o reteta care face minuni,nu tre sa iesi in lume cu parul gras dar nici sa il chinui cu samponari.Faci o pasta din bicarbonat de sodiu si apa.Aplici la radacini apoi pe lungime , ca la vopsit,Lasi cateva minute si clatesti .In ultima apa pui otet.Parul va fi curat ca la carte,scalpul isi regleaza ph ul apropo de matreata .Curat si sanatos cand vrei sa iei o pauza de sampoane.

Am uitata, samponul uscat, ala spray, te scuteste de o spalare , asa o mai duci vreo doua zile , mai raresti spalarile.Plus nu contine fosfati, e doar o pudra pulverizata.Eu nu pot fara el, dar 1-2 zile de urgenta ca apoi ma mananca zici ca am paduchihohot
sousourel
Scris: Tuesday, January 20, 2015 1:09 PM
Nivel

Fluturas wrote:
Bulibuli. ..si eu am avut o asa perioada si ce am facut a fost sa il las asa. ...il prindeam in coada si la inceput de 2 ori pe sapt. ..pe urma odata ma spalam. ...era greu,ma simteam aiurea sa ies asa din casa, dar dupa vreo 3 saptamani s-a vazut rezultatul si nu se mai ingrasa asa de repede

Eu cu ce am problema e acneea seboreica...coaja aceea ce parca ar fi matreata. ..de vreo 3-4 ani tras cu asta si nu mai stiu cu ce sa alin,ca Sam pinu la nu prea isi mai face efect

Ai incercat ceva sampon cu zinc pyrithione?
Fluturas
Scris: Wednesday, January 21, 2015 2:44 PM

Inregistrat: 11/22/2006
Nu, am un sampon special pt asta. ..de la dr,dar mi se pare ca nu prea isi mai face efectul

Mihaela, daaa....de bicarbonat stiu si eu, am si incercat de cateva ori
kali
Scris: Monday, July 9, 2018 10:51 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Fetele mele si-au facut, in vacanta, niste codite impletite, cu extensii colorate. Acum le-am dat jos si am realizat cata ceara au in par! puker Sunt putin disperata ca nu stiu cum sa o scot. nervi
shirel
Scris: Saturday, July 14, 2018 4:26 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Fetele mele si-au facut, in vacanta, niste codite impletite, cu extensii colorate. Acum le-am dat jos si am realizat cata ceara au in par! puker Sunt putin disperata ca nu stiu cum sa o scot. nervi

incearca cu fenul sa topesti...sau sa-i pui sub o casca si atunci poti sa cureti .Imediat spalat parul cu conditioner.
kali
Scris: Monday, July 16, 2018 10:31 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Shirel, Cheek Kiss
Le-am clatit parul cu otet + apa; cred ca s-a mai luat ceara si pe lenjeria de pat - noroc ca au fost in tabaraLol -, cert e ca acum e mult mai bine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.