Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Sa va povestesc ce am patit .... Deei i-am pus cercelusi la cateva zile de la nastere, in spital, fara probleme atunci .... acum, din ce creste am constatat ca desteapta de asistenta i-a facut gaurile mai sus in urechiuse si nu-i mai mergeau cerceii de atunci, pentru ca era f. fixi .... i-am cumparat altii, a stat si cu aceia o perioada, iar bubite, iar a supurat urechiusa si jos cu ei ..... iar am cumparat altii, niste tortite mai mari, mai largi pentru a sta mai lejere .... am asteptat sa se vindece si i-am pus in urechiuse si iarasi vechea poveste, iar bubite, iar supureaza
Sincer, nu stiu ce sa mai fac, nu stiu cu ce sa-i mai dau la urechiusa ..... ii mai las, ii dau jos ?! Practic doar la o ureche avem probleme si imi este teama ca daca nu-i mai pun o perioada mai mare de timp sa nu cumva sa i se astupe gaurile
Ce ma sfatuiti ? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Foarte ciudata reactia ei, cercelusii au fost numai din aur, daca da incearca cu cercelusi medicinali (cred ca asa le zice ) se gasesc in centrele unde se fac gauri pentru cercei. Dar poate a mai patit cineva asa ceva si te sfatuieste mai bine. Cit despre tratamentul local este foarte bun Nidoflor unguent. |
|

| Cercelusii, toti sunt din aur, iar probleme doar la o urechiusa avem .... se vede ca are gaura (suna urat, dar cum sa-i zic ? ) mai sus decat cealalta
Dya, o sa incerc si nidoflor. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Criss22tina, asa am patit eu cand eram mica. Nu am scapat decat facandu-mi alta gaura in urechea respectiva. In timp, cealalta s-a astupat. |
|

| deja mi s-a facut rau, Deea saracuta deja a prins "frica cerceilor".
Pai si sa nu-i mai pun deloc o perioada si s-o intep iar? Asta e singura solutie? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cristina, mie mi-au facut doua rinduri de gauri in urechi, pentru ca cele care au fost facute initial au fost prea jos, astfel ca riscam sa am niste urechi de elefant! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Nu e nevoie sa ii faci din nou gauri in ambele urechi, numai in urechiusa unde sunt probleme. Am inteles ca acolo gaura e putin mai sus decat in cealalta ureche. Nu trebuie decat sa ii faci gaura la acelasi nivel cu cealalta, si poti sa ii lasi cercelusul direct in gaura asta noua. Cealalta se va vindeca singura, eventual dai cu putina tetraciclina unguent, dar ai sa vezi ca daca nu ii mai pui cercelusi in ea o sa scapi rapid de probleme. Este facuta prea sus, probabil a depasit "zgarciul" ala unde nu este carne, si din cauza asta sunt probleme. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Cristina, eu personal sunt de acord cu Dya, ai putea incerca cerceii medcinali, daca vrei sa eviti o noua intepatura, ar trebui sa lasi cerceii la locul lor si mereu sa aplici unguent cu tetraciclina, miscand cercelasul. Sper sa treci cu bine peste aceste lucruri. Un pupic Deei. |
|

| Multumesc mult dragelor, i-am tot dat cu unguente si am tot miscat cercelul in urechiusa, as vrea sa evit pe cat posibil o alta inteptura .... e mult prea stresata si Deea si eu
I-am pus tortitele mai mari, stau mai bine, mai largi cat de cat ( nu pot sa-i pun nici ditamai toartele la urechi) si ii dau mai tot timpul cu unguent, tetraciclina si nidoflor.
Nici alta intepatura nu i-as face pt ca nu este diferenta mare, aproape nici nu se sesizeaza, de urechiusa cealalta .... momentan am curatat bine, si tot aplic unguent, dar inca mai supureaza |
|

| Gata nu mai supureaza urechiusa, de sambata e mai bine s-a format o cojita acolo si asteptam sa cada ... folosim in continuare tetraciclina ... dar e bine si va multumesc pt sfaturi fetelor |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Ma bucur foarte mult ca ati scapat cu bine, pupicei pentru Deea si pentru mami care a avut grija de urechiusa micutei. |
|
| Bravo, Deea. Ma bucur ca esti bine. Felicitari, Cristina. O grija in minus. |
|

| dya, Alina mereu dragute |
|
| cris22tyna wrote: dya, Alina  mereu dragute
Dragute, dragute, dar se pare ca acum are Catinca ceva la urechiusa. Are o pereche de cercelasi cu care nu poate dormi si ii scot inainte de somnel, dar, cateodata mai uit sa-i pun a doua zi. Asa s-a intamplat, nu i-am pus si, gata, a facut o mica rana. Sper sa rezolv cat mai repede. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Alina wrote:
Dragute, dragute, dar se pare ca acum are Catinca ceva la urechiusa. Are o pereche de cercelasi cu care nu poate dormi si ii scot inainte de somnel, dar, cateodata mai uit sa-i pun a doua zi. Asa s-a intamplat, nu i-am pus si, gata, a facut o mica rana. Sper sa rezolv cat mai repede.
Multa sanatate Catincai! |
|
|