Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/30/2008 Mesaje: 172
| As vrea sa stiu daca mai este si altcineva ca si mine la aceasta problema. Din cauza ca sunt lata in solduri, am 1,72m inaltime, am sanii mici, nu imi gasesc costum intreg sa imi cumpar. Daca imi ete bun sacoul, atunci pantalonii nu ma incap. Doar de cand am nascut ma comfrunt cu aceasta problema, asa patesc si daca vreau sa fie costum:pantalon-sacou si fusta-sacou. Poate cineva sa-mi de-a vreo idee de firma de haine care sa ma avantajeze si pe mine? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu sunt mica de statura, subtireeeee si cu sanii mici, niciodata nu mi se potriveste ceva, mereu trebuie modificat/stramtat |

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Si eu aveam aceeasi problema cand eram ...mai slaba umerii lati, soldurile inguste imi trebuiau pantalon/fusta 36/38 si sacou 40 acum, decant am niscaiva "carnita" la partea de jos, nu mai am probleme.
In schimb, la noi nu se poarta costume ( thanks God !!! ) si de altfel se vand sacourile si fustele/pantalonul separat ... deci problema rezolvata |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| rodica83 wrote:. Poate cineva sa-mi de-a vreo idee de firma de haine care sa ma avantajeze si pe mine?
" Croitoreasa SRL " |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu daca ar fi sa imi iau costume, ar trebui sa imi iau de la...copii.Foarte putine firme fac costume asa mici.Mie imi trebuie masura 34 la pantaloni si 34 "largit"putin la sani.Daca imi vine sacoul bine la sani, imi e foarte larg in talie, desi sanii nu ii am mari.Problema o rezolv prin...modificare. Am doar 5 costume acasa, toate "adaptate".
Unde mai pui ca in Ro nu se gasesc marimi variate la pantaloni.Adica marimi si pe lungime cu jumatate de nr.mai mic sau mai mare. |