Problema ciudata alaptare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Sunday, April 15, 2007 2:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Nu o jeneaza ceva cand o tii pe partea respectiva?
Nu e sfarcul drept ombiicat?
Daca e prea mare debitul, si o deranjeaza, poti stoarce putin inainte de alaptare pt a scadea din presiune.
Succes, asteptam vesti pupici
andrada74
Scris: Tuesday, April 24, 2007 9:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
Pina la urma am fost la dr. cu bebe pentru ca problema cu "fitele" la alaptare au continuat si nu a mai luat in greutate. Dumneai a spus ca sunt sanse foarte mari sa fie de la vaccinul de 2 luni, cel anti-polio ce se ia oral. Altceva nu pare sa fie cauza, pt. ca bebe e voios si sanatos. Pt. ca nu a luat bine in greutate dr. mi-a recomandat sa ii dau cereale, doua lingurite dupa masa la sin. Mi-a spus sa nu imi fac griji ca are doar 3 luni (si aproape si jumatate), pt. ca nu ar fi o problema.
Voi ati mai auzit sa se dea cereale asa devreme? ati avut probleme cu vaccinul acesta?
delfinasa
Scris: Wednesday, April 25, 2007 12:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Andrada, lactatia se regleaza la anumite intervale, in functie de cat cere bebe si dureaza cateva zile in care el poate fi nemultumit ca nu ai cat ar vrea...eu nu prea cred ca e din cauza vaccinului, pt ca zici ca prefera un san, deci daca ar fi asa, nu ar mai papa de la nici un san, nu?...mai poate fi un dintisor, am auzit bebei care la 3-4 lunite le-au dau primul dintuc, deci poti sa controlezi si asta...ori cel mai probabil are "fitze" cum ai zis si tu, ca dintr-un san papa usor, din celalalt depune mai mult efort sa suga si de-aia se enerveaza...cereale se mai dau asa devreme, in laptic, sa-l ingroase putin sa fie mai consistent pt. bebe, el nefiind pregatit inca sa le pape din lingurita. In general, diversificarea bebeilor care papa mixt san+formula sau numai formula incepe mai devreme decat a celor exclusiv alaptati, care incepe pe la 5-6 luni, pana atunci bebe saturandu-se doar cu lapte, iar aici doctorii chiar cu cereale recomanda inceperea diversificarii, ingrosandu-le treptat si astfel bebeii iau in greutate mai rapid...celor care sunt deja grasuni bine, le recomanda la inceput mai mult supe strecurate, piureuri light, sucuri fresh de fructe/legume. Intrebarea mea este: bebe nu accepta putina formula dupa ce papa la san? Dac-ar accepta, eu zic ca ar lua ceva mai bine in greutate, nemaifiind nevoie sa-i introduci acum cereale. Succes cu papaciosul mic flowers pupici
spezam
Scris: Tuesday, June 26, 2007 10:15 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/21/2006
Si eu am avut porblema asta. Si Alexandra ajungea sa suga cate 50-60 de minute. Fiindca sugea, apoi se oprea, apoi iar sugea.... si tot asa. ERam disperata. De-asta am si intarcat-o la 5 luni si jumatate, fiindca eram terminata psihic.
danab
Scris: Wednesday, June 27, 2007 10:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
andrada74 wrote:
Pina la urma am fost la dr. cu bebe pentru ca problema cu "fitele" la alaptare au continuat si nu a mai luat in greutate. Dumneai a spus ca sunt sanse foarte mari sa fie de la vaccinul de 2 luni, cel anti-polio ce se ia oral. Altceva nu pare sa fie cauza, pt. ca bebe e voios si sanatos. Pt. ca nu a luat bine in greutate dr. mi-a recomandat sa ii dau cereale, doua lingurite dupa masa la sin. Mi-a spus sa nu imi fac griji ca are doar 3 luni (si aproape si jumatate), pt. ca nu ar fi o problema.
Voi ati mai auzit sa se dea cereale asa devreme? ati avut probleme cu vaccinul acesta?

Si eu i-am dat cereale de la 3 luni jumatate, tot pt suplimentarea alimentatiei ca nu mai lua in greutate (acelasi vaccin nenorocit Thumb down ). Cerealele pt varsta asta sunt din porumb si orez - incearca-le pe cele de la Nutriben si Milupa.
Sanatate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.