Probioticele pt bebe
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Crystynyk
Scris: Friday, March 7, 2014 12:26 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/6/2014
Buna, sunt Cristina si am doi bb primul are 1an si 10 luni iar cel mic 10 saptamani. Am niste griji pt cel mic pt k are colici am incercat tot ce se poate si nimic nu pare sa dea rezultate iar acum am auzit de probiotice si anume baby's jarro dophilus si as vrea sa stiu dak a mai folosit cineva si cum e. O alta prob e ca nu face kk decat dupa 2-3zile si cateodata cu ajutor atunci knd plange fff rau de durere, mentionez k e asa de la 2sapt si k l-am alaptat doar natural pana la o luna iar p urma mixt adica in jur de 100-150 ml extra pe zi, iar in greutate pare sa ia normal nici prea mult dar nici de speriat in ultima luna cam 750 gr. Am nevoie de parerile voastre pt k sunt in Anglia, iar aici doctorii zic k e normal si sa astept sa treak colicii multumesc mult
silvia82
Scris: Thursday, May 8, 2014 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2014
Poti folosi infacol pentru cel mic ,este foarte bun pentru colici si amelioreaza crampele stomacale,la noi a avut succes.Am inteles ca se gaseste si in Anglia,in Romania a aparut de curand dar e eficient.
CrinaN
Scris: Wednesday, May 14, 2014 5:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/23/2014
Buna. Am folosit eu Baby Jarro Dohpilus si am avut rezultate foarte bune. Am mai folosit si Colostrum cu probiotice si Cod Liver Oil, care de asemeni este foarte bun pentru imunitate.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.