Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| multumesc de informatii Asa nu mai stau sa-l caut in fiecare saptamana. |
|

| s-a terminat serialul...de data aceasta cred ca definitiv.Mi-a placut destul de mult sfarsitul |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Eu am cam ramas in urma cu el, trebuie sa recuperez! |
|

| Vai fetelor, sunt chioara de somn, aseara am stat dupa ce au adormit baietii ( si au adormit pe la 23.30 ) sa vad filmul artistic Prison Break - Final Break. Si m-am culcat cu un gust asa amar cand am vazut cum a murit Michael. L-ati mai vazut careva?
|
|

| Eu inca nu l-am vazut, dar ma gandesc ca e povestea serialului mai pe scurt, nu? |
|

| Nu, e de fapt tot un episod cumva, doar ca mai mare. Si e partea lipsa din ultimul episod, dupa ce sunt ei liberi, arata dupa 4 ani cand merg la mormantul lui Michael. Ei, in Final Break, arata de la nunta lui Michael cu Sarah si pana moare Michael.E inca o ultima actiune a lor, n-as vrea sa zic mai multe ca nu mai are farmec cand il vezi. |
|

| ok, multumesc...diseara il trag si eu |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| ninetem wrote:Nu, e de fapt tot un episod cumva, doar ca mai mare. Si e partea lipsa din ultimul episod, dupa ce sunt ei liberi, arata dupa 4 ani cand merg la mormantul lui Michael. Ei, in Final Break, arata de la nunta lui Michael cu Sarah si pana moare Michael.E inca o ultima actiune a lor, n-as vrea sa zic mai multe ca nu mai are farmec cand il vezi.
Urasc episodul ala! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Am citit tot topicul si vad ca m-am trezit si eu ... tarziu ce-i drept! Abia aseara ne-am uitat si noi la Prison Break, primele 3 episoade, prima serie. Stiu, stiu ... abia acum. Clar creeaza dependenta si nu ma asteptam! In seara asta avem planificate urmatoarele 3 episoade dupa ce adoarme piticutza, dar de unde fac eu rost de restul? Mi-au iesit ochii din orbite cand am vazut ca voi vorbeati de seria 4,5 si eu o am doar pe prima. Complicata treaba!  |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Am eu seriile trase pe dvd ,dar cum sa ti le trimit? Poti intra pe dc++ si le iei de acolo sau pe filelist,sau pe torente.
|
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Liz wrote:In seara asta avem planificate urmatoarele 3 episoade dupa ce adoarme piticutza, dar de unde fac eu rost de restul?
Poti incerca pe torrente. Incearca pe thepiratebay.org si da cautare dupa titlul filmului. Subtitrarile ar trebui sa le gasesti tot pe net. |
|

| Revin. Super film, super actori! Imi plac Sara si Michael foarte mult! Abia am ajuns pe la seria II, undeva pe la jumatate, cand in sfarsit se saruta cei doi in tren. Ce frumos! ... Sa vad cat ma tin balamalele in seara asta sa mai recuperez din episoade! ... Aaaaa si pe desktop sta la loc de cinste toata gashca! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| O sa ma uit si eu in vacanta,ca o sa am timp,l-am gasit pe un site cu seriale. |
|

| eu inca mai am de vazut ultimul episod...poate voi reusi cand ajung la pensie |
|

| Ingerash, spor la vizionat si asteptam pareri! Bereea, hai ca poate totusi reusesti. Eu am ajuns la seria 4, abia 2 episoade am vazut! Pentru mine e clar! T-Bag e sarea si piperul! |
|
|