Printre straini....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
kali
Scris: Tuesday, June 13, 2006 11:43 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Felicitari!
Sa-i dai gata!ras
pupici
Elia
Scris: Tuesday, June 13, 2006 3:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bravo bravo, felicitari!!!!!
delfinasa
Scris: Tuesday, June 13, 2006 3:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Felicitari, Erik's mom! Esti tare, fa-i praf pe norvegienii aia!
lori16ro
Scris: Tuesday, June 13, 2006 8:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
Bravo , e mare lucru si o poarta spre o alta" slujba" sau continuarea acesteia
si-l rugam frumos pe sotul tau sa te ajute , venim si noi sa-ti dam o mina de ajutor daca e nevoie........ca experienta la crescut bebe avem01ras:

sa nu uiti de noi si sa ne zici cum e acolo SUCCES!:
mammatilerik
Scris: Wednesday, June 14, 2006 10:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/25/2006
Aseara am facut gratar in spatele blocului.Am incercat pentru prima data de cand sunt aici sa fac mici(carne tocata de porc, carne tocata de vita, condimente speciale de mici cumparate din tara).Si eu iesit bunicei.Cam fazi asa pentru ca era carnea cam macra, dar mi-am facut pofta cu ei.

Dupa aceea m-am dus pana la soacramea(sta la 5 minute) sa ii duc putin gratar.M-a felicitat pentru noul jobb si m-a intrebat ce o sa fac cu Erik?

Si i-am zis sincer ca eu as vrea sa o aduc pe mama aici sa aiba grije de el,mai ales ca mama este casnica si sunt sigura ca ma va ajuta daca ii spun.A facut o fatza cam ciudata si mi-a zis ca noi nu avem loc(intr-adevar asa este, avem ap mic), ca sotul sigur nu o sa fie de acord sa ii stea soacra pe cap luni de zile, ca ei aici sunt invatati altfel....Si ca de ce nu ma gandesc ori la gradinita ori la bona.

Ma rog....i-am zis ca mie mi se pare ca este prea mic de gradinita si nu am chef sa stea cu persoane straine, mai ales daca mama este disponibila.A zis ca aici la ei se poarta ori cu gradinita, ori cu bona.Nu ca la noi...incercam sa ne ajutam in familie si apoi daca nu este posibil, apelam la restul....Vroiam eu sa ii zic....ca nu degeaba batranii raman singuri cuc aici, sau sunt trimisi la azil.....iar copiii isi vad de viata lor....si vin in vizita doar la masa sau cand vor ceva........ras

Ma rog....vom vedea ce vom face.

Pup.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 14, 2006 12:48 PM
Nivel

mammatilerik wrote:
A zis ca aici la ei se poarta ori cu gradinita, ori cu bona.Nu ca la noi...incercam sa ne ajutam in familie si apoi daca nu este posibil, apelam la restul....

Adica prin alte parti iTi cresti copilul dupa CUM SE POARTAoare ?Hmmmm....eu il cresc dupa cum imi dicteaza inima.Cat despre sotz, sunt sigura ca va fi sensibil cumva la nevoile sotiei, dat fiind faptul ca tu te afli intr-o tara straina.Da, cresa, gradinita sau bona pot fi o solutie buna, dar daca exista alternativa ca un membru al familiei sa iti ofere sprijin pana cand copilul va fi mai maricel, cred ca ar fi mai indicat.

La 8 luni copilul are nevoie de dragoste si atentie din parte unei singure persoane (nu ma refer la parinti, ci la o a treia persoana), deci cresa sau gradinita nu stiu cat de benfica ar fi pt.un sugar.Iar despre bone, exista kiar un topic special aici:
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=808
AdrianaC
Scris: Wednesday, June 14, 2006 2:14 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Bravo mami de Erik ! Cineva acolo sus te iubeste !

Felicitari si fa-i praf !
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, June 14, 2006 2:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Mami de Eik, Bravo! Pe sot o sa-l convingi, ca e vorba de fericirea voastra, in defintiv! Iar pe soacra, fa-te ca nu o auzi!
Si dupa mici, sa-ti fie de bine!

cute_babies_of_mine attached the following image(s):
925a.jpg

mammatilerik
Scris: Wednesday, June 14, 2006 2:26 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Adica prin alte parti iTi cresti copilul dupa CUM SE POARTAoare ?Hmmmm....eu il cresc dupa cum imi dicteaza inima.

Ai perfecta dreptate.
Sotul zice ca daca va veni mama aici nu o sa mai avem viata privata, doar noi 3.

Dar motivul pt care as vrea sa vina, nu este ca tin neaparat sa vina doar pt ca este mama, ci pt ca m-as duce linistita la munca stiind ca ERik este cu ea, este cea mai ieftina varianta, tinand cont ca vrem sa strangem niste bani pentru a ne cumpara pe viitor un apartament mai mare.Va fi un an greu pentru toti:sotul este anul 2 la facultate, si de data aceasta o sa ai program full la scoala, nu cum a fost primul an, mai mult plimbari, ca sa nu ma zic despre mine, care voi preda intr-o limba straina, intr-un sistem de invatamant total necunoscut.

Asa ca eu zic....ca daca vrem sa reusim trebuie sa lasam cate putin de la noi.

Asa ca trebuie sa duc munca de lamurire cu sotul, caci in rest nu ma intereseaza prea mult alte pareri autohtone.

Pupici.

stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 14, 2006 2:36 PM
Nivel

mammatilerik wrote:

Sotul zice ca daca va veni mama aici nu o sa mai avem viata privata, doar noi

In privnta intimitatii, ce=i drept, cam are si el dreptate.Dar, cu putin efort tot din partea ta, cred ca o poti face pe mama ta sa stea "deoparte',a dica s anu dea buzna la voi in camera, nu va veti mai putea skimba oriunde si oricand, baia va cam fi ocupata tocmai cand ai nevoie de eauff , dar, gandindu-te la ce v-ati propus (tu un job bun, el sa-si termine studiile, apoi s ava cumparati un apartament mai mare), poate ca veti ajunge la un compromis.

Bafta in convingerea sotului si, poate o mica rugaciune o sa faca minuni, cine stiesic ?
mammatilerik
Scris: Wednesday, June 14, 2006 3:13 PM
Nivel

stele_pe_cer wrote:

Bafta in convingerea sotului si, poate o mica rugaciune o sa faca minuni, cine stiesic ?

Va ajuta cu siguranta.

Multumesc mult pt randurile scrise.flowers
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 14, 2006 4:12 PM
Nivel

mammatilerik wrote:

Va ajuta cu siguranta.

Multumesc mult pt randurile scrise.flowers

S-auzim numai de bineangel !
Maria & Mario
Scris: Saturday, June 17, 2006 5:17 PM
Nivel

Am recuperat putintel din cat s-a scris de cand nu mai pot intra zilnik sa va " citesc".

In primul rand felicitari pt mamatilerik. Super reusita. E o realizare insemnata . Va fi dificil cu Erik, dar cu sigurantza veti opta pentru varianta cea potrivita situatiei voastre. Si noi am discutat despre varsta potrivita pentru Gradi pentru Maria, dar cred ca pana la 2 anishori voi sta eu cu ea. Cat despre bunici in ajutor..... mami meu lucreaza iar a lui no way sa impartim acelasi acoperish.

Mihaela75 si Delfinasha: Nici nu m-am gandit pana acum la steguletze pentru masina , sau pentru casa. O sa caut si eu pentru acolo. E super ideea. Cu sigurantza mai buna decat ideea lui tati al nostru care mi-a pus numele meu la numarul de la masina. oare Ata ete.

sic

Ely
Scris: Saturday, June 17, 2006 9:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Multe felicitari mami flowers flowers flowers flowers flowers
sousourel
Scris: Saturday, June 17, 2006 10:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
mammatilerik wrote:
Revenim cu vesti proaspete din Norway:

AM PRIMIT POSTUL!!!!

Vineri ma duc sa imi dea material de studiu si sa semnez niste hartii.
Si plus un laptop personal...

Nici nu imi vine sa cred!!!!
Nici nu va inchipuiti ce pas mare este pentru mine!

Postul este pentru 1 an, dar cu posibilitati de prelungire.

Stiu ca nu va fi usor, dar imi voi da toata silinta.

Acum nu mai ramane decat sa il conving pe sot sa fie de acord sa vina mama mea sa aiba grija de junior.

Va pup pe toate si va multumesc pentru incurajari!

:801:

Felicitari mami lui erik si succes cu noul job pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.