Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/25/2006 Mesaje: 258
| Noi plecam in tara pe 16 martie seara si o sa stam pana dupa Paste. Vai de abia astept.Mama deja se apuca sa bucatareasca mancarurile care imi plac. Doamne ajuta sa ajungem cu bine si sa nu am probleme cu juniorul pe drum.
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Ce bine de tine , mami. Noi ma asteptam. Pentru ca trebuie sa ii luam din mot Mariei in Romania , si sa fim acolo in iulie , am hotarat ca plec eu cu ea in mai la sfarsit si ne intoarcem impreuna cu tati ( care va veni dupa noi ) la sfarsitul lui iulie. Of , abia astept. Si ai mei insista sa venim de la Paste si sa stam pana in iulie , dar e prea mult fara tati. Nu putem.
Si pentru cat timp stati acolo ? Sa mananci bunatati si pentru noi ! Pasca si cozonac , mai ales. Si urzici , cand apar tot atunci de Paste . Va pupam si va dorim o calatorie frumoasa si odihnitoare. |
|

| Multumim. Stam 6 saptamani.Sper sa avem parte de vreme frumoasa.
Si eu de abia astept sa mananc mancarurile de Paste...si urzici chiar...uitaseam... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vai, ce foame mi-e si ce pofta mi-ati facut de o masa traditionala de la noi de acasa...si eu abia la vara, daca si atunci, voi ajunge in tara...mancati voi fetelor si pentru mine. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| MamiluiErik, cred ca deja ai ajuns in tara...sejur placut cu voinicelul si sa pape sanatos, sa faca muschi ! Si tie sedere si distractie placuta in sanul familiei! |
|

| delfinasa wrote:MamiluiErik, cred ca deja ai ajuns in tara...sejur placut cu voinicelul si sa pape sanatos, sa faca muschi  ! Si tie sedere si distractie placuta in sanul familiei!
Multumesc din suflet! Da.Am ajuns cu bine.Erik s-a comportat foarte bine pe drum tinand cont ca am calatorit cu autobuzul, avionul si masina.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| mammatilerik wrote:Multumesc din suflet! Da.Am ajuns cu bine.Erik s-a comportat foarte bine pe drum tinand cont ca am calatorit cu autobuzul, avionul si masina. BINE ATI VENIT ACASA DRAGILOR! Kiki attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bine ati venit acasa si sa va simtiti bine printre cei dragi! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Si eu va urez bun venit! Sper sa va simtiti bine acasa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bine ati ajuns in tara, ti-am mai urat la un subiect, dar mai scriu si aici! Sa va simtiti minunat si poate va intalniti cu mamicile de pe forum care sunt in tara. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Bun venit in tara si sa va simtiti bine. Vai ce dor imi este abia asteptam vara |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mammatilerik sa te distrezi ca unde e mai bine ca acasa.Si noi abia asteptam sa venim ne-am propus sa venim la sfarsitul lui iunie cam pe 20 iar pe 25 iunie o botezam pe Karina o sa-l traga pe popa de barba |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pastele bate la usa si ... am si eu o curiozitate. Aici se sarbatoreste si ai zile libere de Pastele lor , care coincide cu cel catolic de la noi ( daca nu ma inshel eu ). Vorbeamcu prietenii nostri romani de aici cand sa il sarbatorim , pentru ca daca vrem sa fim impreuna ,,,, singura sansa sunt atunci de zilele alea libere. Si ar ramane Pastele Ortodox in familie. Vi cum faceti ?
Si apoi .... ce gatiti si cum va pregatiti pentru sarbatorile de Paste ? Postati si voi , va rog, retete, idei , meniuri .... etc. Sau cum se sarbatoreste la voi.
PUp. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Azi m-a apucat un dor cumplit de parintii mei...si ma doare sufletul ca nu sunt langa ei, n-am fost nici cand eram gravida, nu sunt nici acum cand nepotica lor are deja 8 luni jumate si n-au vazut-o decat in poze si prin webcam ...simt ca trec anii si nu mai reusesc sa-i vad...si ma apuca un plans idiot cateodata ca plang ore-n sir si nu ma pot opri...de fiecare data cand ma gandesc la ei ma apuca plansul, fir-ar sa fie, nu ma pot abtine...ma rog la Dumnezeu sa-i tina sanatosi si vara asta sa ne putem permite sa-i aduc aici si sa le dea viza, ca mor daca mai trece inca un an si nu-i vad...asta e oful meu cel mare, ignorati-ma daca va plictisesc, dar nu stiam unde sa scriu si eu apasarea din inima mea |
|

| Nu ne plictisesti deloc.Caci majoritatea dintre noi trecem prin aceleasi incercari emotionale. Si mie imi este tare greu, mai ales cand ma gandesc ca nu pot fi alaturi de Erik si nu il pot vedea crescand asa cum si-ar fi dorit. De abia dupa ce a venit Erik am inteles ce greu trebuie sa le fie in primul rand lor.
Cat despre mine.Incerc sa ma refugiez in rutina, sa fac mereu ceva, sa imi ocup timpul cu cel mic, ca sa nu ma gandesc.Ca ma apuca si pe mine dorul si plansul.
Am fost cu ei mei 6 saptamani, dar din unele puncte de vedere nu pot sa zic ca a fost cum mi-am dorit. Dar trec peste unele amanunte si incerc sa vad esentialul.Ca i-am vazut,ca am stat cu ei, ca ei s-au imprietenit cu Erik.
S-ar putea sa mai merg la sfarsitul lui iunie, doar eu cu Erik, la plaja, desi el nu prea are voie sa stea in soare.Sper sa fie mult mai bine si sa ma pot relaxa si eu mai bine.
Mi se sfasia sufletul cand i-am vazut pe ai mei, cum incercau sa isi inghita lacrimile, cand am plecat. Mama cred ca de abia acum regreta ca m-a lasat sa plec asa de departe. Si partea mai proasta este ca uneori ma chinuie gandul ca poate nu s-a meritat. Caci relatia cu sotul meu....hmmm.....nu prea ma mai satisface din unele puncte de vedere. Si de fiecare data cand apare cate ceva intre noi.....cad si eu in cupa cu melancolie si dor de parinti.
Numai bine. |
|
|