Printre straini....
Subiectul anterior · Subiectul urmator
t-mihaela
Scris: Thursday, January 17, 2013 3:22 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
" Trolii "sunt useri care intra pe forumuri sa arunce afirmatii sau intrebari doar sa creeze haos si conversatii aiurea .Ce raspunsuri astepti si ce intrebare e asta la "printre straini"scratch
marivic
Scris: Thursday, January 17, 2013 3:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ange blanc wrote:

Din pacate nu toata lumea din Romania are sansa ta. Daca ai fi fost in situatia sa nu ai ce pune pe masa la copii, sa nu ai cu ce sa-ti platesti facturile, sa nu ai bani sa mergi pana la parintii care sunt doar la cativa km de tine, nu cred ca ai mai spune la fel. Te-ai fi dus din Romania cu viteza luminii fara sa privesti inapoi. Nu se imbata cu apa rece decat cei care nu stiu ce inseamna lipsurile. Nu-ti foloseste la nimic sa ai pe cei dragi aproape doar ca se te vada cum te chinui sa supravietuiesti, cand si ei sunt in aceeasi situatie.
Eu sper din suflet sa ajung in Romania doar in vacante, si asta numai atata vreme cat imi traiesc parintii. Dupa aceea... nu mai am nici un motiv sa ma intorc.

Cata dreptate ai Ange.....uff uff uff
Cand facturile sunt uriase si trebuie sa le platesti,cand scoala costa cat costa in fiecare zi cate ceva de platit sau se cere,cand trebuie mancare si incalataminte caci raman mici foarte repede,.....si vezi ca nu iti ajung banii caci tot ii intinzi si intinzi,....atunci chiar ai vrea sa fugi de aici mancand pamantul.Am mancat aceasta amaraciune cu sau fara paine,....nu am avut posibilitatea cu ani in urma de a avea o sansa sau de a alege,.....acum traim o alta viata,imbelsugata dar dureroasa,.....fiecare are dreptul sa-si strige oful,sa-si aminteasca de copilarie,de viata din tara,de ceea ce inseamna acasa sau de ceea ce ii ofera o alta tara.Imi pare rau sa spun dar in afara,romanii sunt al dracului de neomenosi,insensibili si barfitori cu co-nationalii lor.Am intalnit atat de multe cazuri ca m-au scarbit,...ce-i drept ca am mai gasit si unul ,doi rataciti si binevoitori,dar sunt pietre rareras
Mi s-a spus in afara,ca romanii nu sunt deloc colegi buni,....sunt rautaciosi si barfitori intre ei,si asta nu mi-a placut.Dar asta nu e valabil pt toata lumea,.....Ceea ce vreau sa spun si nu vreau sa ma departez de la subiect,cred ca fiecare are dreptul sa-si spuna parerea,....nu trebuie sa dati cu rosii in nimeni,.....nici in Berrea,nici in t-mihaela,nici in praslea.....Exista grozavii mai mari si voi va luati la ciondaneala pt ceea ce simte fiecare?Mai,fetelor,.....suntem adulti nu nistte copii.......ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.