Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Nu mai comentez nimic ca nu are rost, este o vorba romaneasca din batrani asa ca ma retrag....Eu una nu am vazut pe nimeni sa se planga, doar sa isi exprime sentimentele. Rautate este peste tot Bereea, nu aveam nevoie si in ziua de Craciun. Kali |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| kali wrote:
Acum, vorbesc din punctul de vedere al unui om care a ales sa nu emigreze, insa nu prea inteleg ideea aia cu situatia materiala, casa si masina pentru ca eu traiesc in Romania si sunt realizata si mi-e foarte ok si copiii mi-s bine merci si ii am pe cei dragi aproape, etc... etc... deci nu-i bau-bau decat daca vreti voi sa fie sau sa va imbatati cu apa rece.
Din pacate nu toata lumea din Romania are sansa ta. Daca ai fi fost in situatia sa nu ai ce pune pe masa la copii, sa nu ai cu ce sa-ti platesti facturile, sa nu ai bani sa mergi pana la parintii care sunt doar la cativa km de tine, nu cred ca ai mai spune la fel. Te-ai fi dus din Romania cu viteza luminii fara sa privesti inapoi. Nu se imbata cu apa rece decat cei care nu stiu ce inseamna lipsurile. Nu-ti foloseste la nimic sa ai pe cei dragi aproape doar ca se te vada cum te chinui sa supravietuiesti, cand si ei sunt in aceeasi situatie. Eu sper din suflet sa ajung in Romania doar in vacante, si asta numai atata vreme cat imi traiesc parintii. Dupa aceea... nu mai am nici un motiv sa ma intorc. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| nu ma pot abtine majoritatea trage ''e craciun...nu-i frumos'',etc....dar culmea ca nu v-ati putut abtine sa nu comentati ceva ''pe langa'' |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Tocmai pentru ca e Craciun !!! |
|
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fetelor fiecare poate sa simpte ce vrea ,ne este permis celor din afara sa ne fie dor de Romania si de obiceiurile de acolo si este Ok si accept ca sa nu-ti fie dor de Romania si de tot ce este acolo.eu fiindca am trait acolo 19 ani din viatza mea am sentimente care mi-au ramas in inima si ma simpt bine cu ele ,nu spun ca acolo este casa mea fiindca ar fi sa ma mint pe mine dar prefer sa vizitez Romania mai mult ca orice alta tara de aceea ma si intorc mereu acolo.Uite luind-o exemplu pe maica mea pe ea nu o intereseaza deloc Romania ,nu-i este dor de nimic de acolo si vorba aia 70 de ani a trait acolo si cred ca o inteleg fiindca tot ceea ce are mai drag pe lume este aici ,ea nu este asa de sentimentalista ca mine . Fetelor principalul este sa ne simtim bine oriunde sa fim sanatoase si fericite in orice colt al lumii dar sa si ne aducem aminte de unde am venit fiindca face parte dintr- perioada a vietii noastre asa cum a fost ea buna sau rea .Cred ca orice comentariu in plus ar fi aiurea fiindca la fiecare in parte este vorba de sentimente si astea de multe ori apar si dispar ,ele chiar nu pot fi stapanite si fiecare simpte personal totul pe pielea lui. |
|
| eu totusi am o intrebare la matale de mult ma framanta nu cumva esti din radauti???? |
|
|
Daca la mine te referi da ,am locuit multi ani in Radauti.Si nu ma lua cu matale fiindca chiar nu mi se potriveste ,spune-mi pe nume mai am mult timp pana sa-mi se adreseze cu matale. daca si tu esti din radauti arata-te la fatza poate ne cunoastem! |
|
| am intrebat pt ca mi se parea cunoscuta ''fatza''....deh.....cred ca sinfgurul lucru care mai functioneaza bine la mine e memoria visuala prin ce zona ai stat?? |
|
|
Da sa stii si la mine functioneaza tare bine ,adica odata ce am vazut o persoana imi aduc aminte de ea chiar daca au trecut 20 de ani.Eu locuiam in partea de "Toloaca " cum era numita de ceilalti de prin alte zone .Locuiam pe 1 mai .Tu de cand ai plecat din Radauti?(hai ca sunt si offf topic dar parca totusi este mai bine decat sa ne contrazicem cui si de ce ne este dor de Romania).Apropo mai era o fata din Radauti pe aici pe forum. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| Ma bag si eu in vorba eu zic ca fiind unicate ,ne manifestam si ne comportam fiecare in felul lui ,asa ca poate ar fi bine s-a ne respectam sentimentele si modul de a ni le exprima nu cred ca ar trebui s-a fie acesta un motiv de cearta ci un motiv de a ne cunoaste mai bine una pe alta ,nevoile fiecaruia (sentimental vorbesc) si poate de ce nu ,s-a ne incurajam una pe alta ,ca viata oricum ne aduce ea fel si fel de probleme ,indiferent unde am fi(de necazuri nu e scutit nimeni)
|
|
|
:bowing: :bowing: |
|
| da da...valentina e tot din radauti... stiu ca bunica aveao sora care statea prin zona aia 1 mai si mergeam des .Din radauti am plecat acu 13 ani |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| A devenit din ce in ce mai riscant sa-ti exprimi sentimentele pe forumul asta ,poti fi luat peste picior asa intr-o suflare ...dar e interesant cum evolueaza lucrurile ,oamenii ...sau involueaza |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/9/2013 Mesaje: 4
| Pana la urma crezi ca e asa bine sa iti versi tot amarul aici pe un forum? |
|
|