Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| Monte Carlo
Aceste doua cuvinte magice evoca un loc de vis. Are o pozitie geografica exceptionala , intre munte si mare .Pentru a intra in principat se coboara de pe munte , se trece prin tuneluri .Nu te astepti la privelistea extraordinara care apare parca dintr-o data in fata ochilor . Am ramas uimita de frumusetea locului , de cum s-a imbinat creatia lui Dumnezeu cu creatiile omului.

locul unde unii isi pierd banii - Cazinoul de Monte Carlo.Nu stiu cat se vede in fotografii , dar 4-5 masini parcate in fata cazinoului costau cam 1 milion de euro.Si am ramas impresionata - neplacut - de faptul ca se facea coada - probabil de lumea cu mai putini bani - pentru a intra in cazino.

|
|

| Opera din Monte Carlo

Portul
 |
|

| Am stat destul de putin pentru ca locurile de parcare nu se gasesc, iar unde lasasem masina nu putea sta mai mult de 3 ore.De asemnea , nu ne-am inchipuit ca o sa ne indragostim de acest oras si nu ne programasem sa stam mult. Am vazut orasul mai mult din masina , dar speram sa ne intoarcem la vara si sa stam cateva zile.
Urmatoarele fotografii le-am facut de sus , de pe munte:
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce minunatie!Bereea nu ma adopti? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cat de frumooooos! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| TOTUL ESTE MINUNAT!SUPERB! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| wow! impresionant
sa va fie de bine excursia,Bereea!
daca mai mergi,asteptam inca o tura de poze |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Bereea, ce frumusete, imi place ca de cate ori aveti ocazia calatoriti si vizitati locuri minunate, felicitari si la cat mai multe excursii de acest gen. Printesa ta e tare frumusica si eleganta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ati vazut locuri nemaipomenit de frumoase si prin intermediul vostru am avut si noi ocazia sa le vedem Multumesc frumos pentru frumusetile din pozele voastre Abia astept sa mai faceti o excursie si sa ne mai aratati si noua pozici
Printesa voastra mica este foarte frumoasa, cocheta si eleganta |
|

Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Superbe locuri |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Wow , Wow , Wow ! Cu siguranta totul la superlativ ! Sa va fei de bine plimbarea si sa o repetati cu succes la vara ! |
|

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| Minunat, cu adevarat minunat! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Foarte frumos! Felicitari pt plimbare! |
|

| raly wrote:Ce minunatie!Bereea nu ma adopti?
ba da, cum sa nu
Teo, Danamaria, Oana, mama Alessie, Teea, Bulubuli, Sami, Mavric, Kiki, Raly
Sper intr-adevar sa repetam plimbarea aceasta la vara si atunci sa fim echipati corespunzator.Acum ni s-au terminat locurile pe aparatul foto exact cand imi era lumea mai draga si n-am putut fotografia o multime de locuri care mi-au placut.Ale n-a mai vrut fustita cu care plecase, geaca pe care o aveam o patase si s-a trezit imbracat in roz si mov, combinatie pe care eu o urasc, etc.Dar ...a fost super si asa.Ne dorim mult sa ne intoarcem , sa stam mai mult si sa avem timp sa colindam toate coltisoarele. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu sunt cu dor MARE de duca ! |
|
|