Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari pentru progrese, pitici mergaretzi! Si la cat mai putine cazaturi! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Denis si Eden felicitari pentru prograse
Indata va vedem mamici cu sufletul la gura, alergand dupa pitici.... |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| MIRI, CRISTY |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| David, Denis, Eden, . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Cine nu are bunici,sa-si faca rost de o pereche Saptamana asta a stat cu Matei bunica mea(eu am fost ocupata cu scoala).La sfarsitul saptamanii,Matei merge singur fara probleme(innainte era lenes si rar il vedeam in 2 picioare),are program fix de mese si somn(la mine cam oscila ),DOARME IN PATUTUL LUI (inainte nici de curiozitate nu intra in el).Nu stiu cum a reusit bunica mea performantele astea,dar cred ca o mai chem din cand in cand.A venit si mama mea in vizita si a inceput sa planga cand l-a vazut pe Matei venind singurel,in 2 picioruse,innaintea ei. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Matei! Sau mai bine zis: bravo bunica! :014: :014: :014: |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/16/2007 Mesaje: 408
| Ce bunica nazdravana Si bravo si lui Matei, ca doar si el coopereaza cu bunica |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bravo, Matei. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Felicitari, Buni , pentru reusite ! Bravo Matei pentru realizari ! Are mami baiat mareeee ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bravo Matei si felicitari bunica. |
|

|
Multumim ALINA!!!!!
Si felicitari ptr micul mergaret MATEI!!!!!
Nici Denis nu mai are mult si pleaca singur; nu ii este deloc frica sa plece netinut de manute!!!!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| felicitari matei,si felicitari la bunica pentru rabdarea pe care a avut-o in ajutorul progresarii lui matei |
|

|
De ieri voinicul meu MERGE SINGUR!!!!!!!!!!!!!! Sunt in culmea fericirii, dar ma si gandesc cu groaza caci de-abia acum incepe greul!!!!!!!
Si ca un rezumat, la 9 luni si jumatate: - are 6 dintisori(2 jos si 4 sus); - zice mama, tata, baba, di, ama, ana(fara destinatie, bineinteles); - ne recunoaste si ne arata cu degetul; - stie unde e becul, calul, pisica, catelul, puiul(avem un papagal); - da pup si iubeste, cand vrea si pe cine vrea el; - da noroc, cand i se cere acest lucru; - danseaza(a se intelege "topaia" ca un iepuras ); - stie sa faca "nu e voie" ; - stie si ce inseamna ca nu are voie sa puna mana(pleaca din zona respectica, maraind ); - merge singur.
Cred ca am scris cam tot ce stie sa faca ......daca imi mai aduc aminte, refac listuta!!!!!
Revenim: - face "pa" ; - face "bravo" ; - isi canta sigur cand adoarme sau cand incep sa-i cant eu; - cand ma mai supar eu pe Robert si il cert, imediat incepe si el, pe limba lui, sa "comenteze" si sa se incrunte !!!! Cam atat ptr acum.... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari puiut! |
|

|
Davidutu si mamica lui!!!!! |
|
|