Primii pasi...
Subiectul anterior · Subiectul urmator
monique
Scris: Wednesday, February 15, 2006 1:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
La 3 luni si jumatate domnisoara mea punea pasi de parca ar fi mers de-o viata... Cand am vazut insa ca ii place si scancea ca mai voia plimbata, am spus STOP! Copilul nu trebuie fortat... e prea devreme...
Am reluat activitatea cu pasii pe la 6 luni, insa ea era deja o mare balerina... mergea putin, si atunci doar pe varfuri. Si uite asa, tot exersand, m-am pricopsit cu o frumusete de durere de spate de la atata plimbat!
Desi am fost intotdeauna impotriva folosirii premergatorului, am apelat pana la urma la el, ca nu ma mai intelegeam cu Alexandra. Acum "alearga" in premergator, si daca imi aude vocea in alta camera, vine repede repede dupa mine... iar mie imi creste inima mare mare mare...
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, February 15, 2006 3:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Noi am reusit sa ne ridicam singurica din patut. A fost cea mai mare realizare a saptamanii.
Pasi facem tinuta de manuta si acum avem o masinuta spreciala de la fisher price de manerul caruia sa tine ca sa poata merge. Face pasi timizi, se uita in jur, chiuie de bucurie pentru reusite.
Incerc sa nu o grabesc ca sa-i atinga toata talpa pamantul sa trecem peste mersul de balerina.

Intradevar inima ne este mare cat o casa cand ne vedem bebelusii cum devin pe zi ce trece mai puternici si mai siguri pe ei.
yuby_tica
Scris: Wednesday, May 3, 2006 4:16 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Cel mai frumos si mai fericit moment este cand bebelusii nostri fac primii pasi,ne bucuram enorm,altii fac inceti si siguri altii sunt rapizi si imediat cad ,dar noi ca parinti tre sa_i ajutam caci acestia sun primii pasi in viata la propriu.
Roxanel
Scris: Wednesday, May 3, 2006 4:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Fetelor, eu cand o tzin pe fiica-mea in brate, se impinge si parca incearca sa se ridice. Nu inteleg care e scopul. oare Face exerciti de sustinere a capului dar de ce se impinge si din picioare?
mihaela75
Scris: Wednesday, May 3, 2006 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Roxanel wrote:
Fetelor, eu cand o tzin pe fiica-mea in brate, se impinge si parca incearca sa se ridice. Nu inteleg care e scopul. oare Face exerciti de sustinere a capului dar de ce se impinge si din picioare?

Chiar ,oare de ce se impinge asa,si a mea face la fel.Eu am zis ca poate o doare burticaoareSau o fi vreun instinct de a-si folosi piciorusele de pe acuma...
Kiki
Scris: Wednesday, May 3, 2006 6:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Si David se impingea in picioare. Stati linistite, e normal. ras
Maria & Mario
Scris: Wednesday, May 3, 2006 6:26 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Roxanel wrote:

Incep sa devina constienti de corpul lor , de membre. Simt picioarele si zvacnesc sa atinga ( loveasca ) cu ele. Apoi mai sunt si muschii abdomenului , care datorita alimentatiei , digestiei ... etc.... sunt activi si invata sa sii foloseasca si in alte ipostaze. ( strang si arunca piciaorele )( fac abdomene si ei hohot) Asa imi spusese mie midwife pe la o luna a Mariei ! sic

Ca acum ..... ne tinem de marginea patutzului in picioare tremarand si leganandu-ne. Intindem manutzele sa ne ajute mami sa ne ridicam direct in picioare , nu in funduletz. Cu premergatorul e jale.Ne facem vant si ne izbim fiz in geam ( sta in calea ei sa iasa in curte , unde-i place ). se tine drepti in premergator, fara nicic un fel de sprijin si se joaca cu toate alea de pe masutza ! yes Cresteeee ! vazand cu ochii !
delfinasa
Scris: Saturday, May 6, 2006 2:12 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Mariuca cred c-o ia direct la picior singura, poate sare peste mersul in 4 labe...noi am descoperit saptamana asta mersul in 4 labe si bagam o viteza de parca mergem asa de cand haul...ne tinem si noi leganandu-ne de patut, ajutata, dar chiar azi am vazut-o cum s-a ridicat in genunchi langa playcenterul ei ce statea pe jos si la care se juca stand in fundulet, deci mult nu mai e nici la noi pana se va ridica singura in picioare.
Oana, am vazut niste jucarii gen masinute cu un fel de maner de care se pot tine si ajuta bebei sa se ridice in picioare si sa mearga...mi se pare ca si Alexandra Nicoletei are asa ceva, parca postase mai demult o poza...Nico, daca esti pe faza, mai pune, te rog, poza aia sa vedem jucaria mai bine si spune-ne daca a fost eficienta.

pun un link cu ce am gasit eu, daqr nu stiu daca are piedica la roti: http://www.fisher-price.com/us/infanttoys/product.asp?s=bubrilliant&id=17813
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, May 31, 2006 10:06 AM
Nivel

Gatayes , mergem singurica.
Avem cam zece zile de cand tot plecam de langa lucruri cu cate un pas doi, acum stam singurica in picioare si plecam uuuuuu...yes
miraa
Scris: Wednesday, May 31, 2006 10:09 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
g_nicoleta2000 wrote:
Avem cam zece zile de cand tot plecam de langa lucruri cu cate un pas doi, acum stam singurica in picioare si plecam uuuuuu...yes

felicitari printesoflowers sa te duci pe afara sa culegi floricelepupici
g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, May 31, 2006 10:14 AM
Nivel

miraa wrote:

felicitari printesoflowers sa te duci pe afara sa culegi floricelepupici

Multumim, intre timp cauta scame prin toate colturile casei sa vada cat de gospodina este mamiuff
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, May 31, 2006 10:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Bravo, Alex! In curand o iei la fuga si te ascunzi de mami!ras

cute_babies_of_mine attached the following image(s):
dancebear2.gif

g_nicoleta2000
Scris: Wednesday, May 31, 2006 10:16 AM
Nivel

cute_baby_of_mine wrote:
Bravo, Alex! In curand o iei la fuga si te ascunzi de mami!ras

acum nu fuge de mine ci tot timpul vrea sa vina dupa mine, nici la baie nu pot sa ma duc decat cu pacaleala, sa-i las ceva ce nu are voie, gen telefonul meu mobil
Kiki
Scris: Wednesday, May 31, 2006 10:40 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

g_nicoleta2000 wrote:

Bravo, Alex!!!!
leut
Scris: Wednesday, May 31, 2006 11:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
g_nicoleta2000 wrote:

yes Felicitari Alexandra!!! Sa vezi de-acum Nicoleta ce-o sa te mai tii dupa ea! Abia astept s-o vad si pe Alex a mea...singurica. Momentan se mai tine cu o manuta, e tare haioasa!
sic
A...si referitor la scame, pe covor nu trebuie sa fie nimic pentru ca tot ajunge in gurita ei...cel mai mult ii plac firele de par!plans
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.