Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Felicitari Jacqui!!!!!! Tine-o tot asa!!!! Pupam dulce printesa plimbareata!!!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| S.ELENA wrote:Felicitari Jacqui!!!!!! Tine-o tot asa!!!! Pupam dulce printesa plimbareata!!!! multumim si noi va pupam dulce inapoi |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Felicitari,Jacqueline ,tot inainte si la fuga |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Jaqui,felicitari! |
|

Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Jacqueline, felicitari !!! Alex, merge doar daca il tin de manute . A inceput de cateva zile sa se ridice in picioare, dar nu sta decat 3-5 sec si apoi cade in funduletz. |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Jaqui, tine-o tot asa caci ai multe de explorat! |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| fetele, va multumim ca va bucurati alaturi de noi sunteti minunate |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Mihaela, eu acum am vazut filmuletele! Felicitari lui Arti pentru primii pasi! Iar tie, mami, ce sa-ti spun: eu m-am indragostit de vocea ta! Tu si cand spui "NU!" mangai... Jacqui, asteptam sa te vedem, ca nu o credem pe mami pe cuvant! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Fetelor si Vlad al meu se catara si sta in picioare singurel sprijinit de patut. Ni mi-a venit sa cred cand l-am vazut, el n-a implinit inca 6 luni. Si cand il pun sa se joace pe covor se taraie peste tot, nu pot sa-l las o clipa singur ca se prinde de picioarele de la scaune sau masa si vrea sa se rif-dice, bineinteles aluneca pe gresie si cade... |
|

| asa sta el "agatat" de patut
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Arti, la mai mare, pui! Am uitat cat sunt de haiosi cand abia incep sa mearga!
Claudia, precoce puiul tau! De obicei copiii se ridica singuri la 7-8 luni; ai grija sa nu-l fortezi sau sa nu-si suprasolicite coloana. |
|

| kali wrote:Arti, la mai mare, pui! Am uitat cat sunt de haiosi cand abia incep sa mearga! Claudia, precoce puiul tau! De obicei copiii se ridica singuri la 7-8 luni; ai grija sa nu-l fortezi sau sa nu-si suprasolicite coloana.
Da si mie mi-e frica de asta, eu nu il pun sa stea in picioare doar el se ridica singur... si il iau din patut cand il vad... Problema e ca nu-si tine capusorul drept ci inclinat spre stanga. se pare ca e asa de la nastere dar n-am observat decat de o luna. Intre timp am umblat pe-aici pe la doctori si kinezisti. i-am facut si raze si ecografie la gat sa vedem daca nu ii e mai scurt un muschi sau un os, din fericire totul e ok. El s-a coborat cu 2 luni inainte de nastere si dr crede ca din cauza asta isi tine capusorul asa... Acum incercam sa reparam prin kineziterapie. Mai a trecut cineva prin asemenea experiente? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Arti felicitari ce baiat istet are mami. Jaquelline la numai 8 luni record .Bravoo asteptam poze mami. Claudia ce scump este Vlad .
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Jacqueline,felicitari,nu-mi vine sa cred ce repede te dezvolti
Vladut,ai forta nu gluma de te ridici singurel asa repede Claudai,nu stiu ce sa zic legat de pozitia capusorului,ii doresc doar sa isi revina,sa fie sanatos |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vladut |
|
|