Primii pasi II
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alina
Scris: Friday, May 9, 2008 3:58 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Partea I

Sa vedem cum incep sa mearga piticii. yes yes
mihaela75
Scris: Friday, May 9, 2008 10:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Fetelor, nu stiu cum sa va zic, asa sa nu zca lumea ca ma laud desi ma laud un pic dar Arti a cam luat-o la picior scratch Stiu ca daca incep sa mearga prea repede li se curbeaza picioarele,eu il opresc pe cat posibil desi mari sanse nu am ca se burica in sus ,se catare pe mine ,mi se urca in cap rambo In patut se se desfasoara in voie , acolo se tine de bara si face pasi stanga dreapta , nu mai zic ca daca-l tin de manute a si zbughit-o din loc.what
dya
Scris: Friday, May 9, 2008 10:03 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Miha faza cu curbatul picioarelor nu este adevarata , atita timp cit musculatura lui este dezvoltata si se cere el in picioare si nu-l fortezi tu este OK . Asa ca felicitari lui Artin pentru primii pasi .bravo pupici angel
mihaela75
Scris: Friday, May 9, 2008 10:18 PM
Nivel

Multumim, zau ca mi-e si rusine samai zic cuiva ca face pasi la 7 luni sa nu ma ia de fool Am vazut o emisiune la TV zicea ca unii copii fac pasi de foarte devreme , chiar de la 6 luni dar e un mers automat adica se duce in virtutea inertiei nu-si planuieste bebele dinainte miscarile .Cred ca si Arti tot asa mers are dar nu conteaza asta ,eu ma minunez cat de drept si batzos sta el in picioare sper totusi sa nu ma aleg cu un flacau cracanat nono
dya
Scris: Friday, May 9, 2008 10:27 PM
Nivel

Singurul sfat este sa amini putin punerea lui in premergator.Sau daca il pui sa fie pentru 5-10 minute pe zi. Eu asa mi-am propus la Cezara sa o pun in premergator doar de la 8 luni. Oricum a mea este cam puturoasa la mers sic , o sprijin de subrat si nu vrea de nici un fel deocamdata sa atinga cu picioarele pe jos.
mihaela75
Scris: Saturday, May 10, 2008 3:34 AM
Nivel

Premergator nu folosesc ca nu se gasesc , aici sunt banate rambo ,doar un playcenter as lua sau un jumper dar mai incolo, mai stau o luna sa vedem cum se comporta .Nici daria nu a fost prea curajoasa, la 7 luni abia se urnea de pe burta pe spate ,eu ii ziceam " placintuta" ,puturoasa rau,s-a ridicat in picioare tarziu.Uite cum fiecare isi are ritmul lui oare
dya
Scris: Saturday, May 10, 2008 9:23 PM
Nivel

hohot Si eu ii zic Cezarei tot placintica.angel In ceea ce priveste ritmul fiecarui copilas asa este de aia eu nici nu cred 100% tot ce scrie prin cartile si revistele de specialitate.ras
petro
Scris: Friday, May 23, 2008 3:15 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
mihaela75 wrote:
Fetelor, nu stiu cum sa va zic, asa sa nu zca lumea ca ma laud desi ma laud un pic dar Arti a cam luat-o la picior scratch Stiu ca daca incep sa mearga prea repede li se curbeaza picioarele,eu il opresc pe cat posibil desi mari sanse nu am ca se burica in sus ,se catare pe mine ,mi se urca in cap rambo In patut se se desfasoara in voie , acolo se tine de bara si face pasi stanga dreapta , nu mai zic ca daca-l tin de manute a si zbughit-o din loc.what

Darius la 7 luni mergea sustinut de subrat. De multe ori ii spuneam sotului ca prea il forteaza. L-am pus si-n premergator tot de gura lui. Acum, la 9 luni ne tinem doar cu o manuta si mergem unde vrem. Premergatorul nu-l mai agreem. Cand vrea sa fuga intinde si cealalta manuta pentru mai multa sigurantabounce. De vreo doua saptamani jucam si fotbalras. In privinta asta suntem foarte linistiti. Avem noi alte nelinisti. Cu mancarea si saliva cea mereu curgatoare...
mihaela75
Scris: Friday, May 23, 2008 4:48 PM
Nivel

Da,ai mai zis tu undeva ca merge tinut de-o mana la 9 luni,unde se grabesc baietii astia,pierd trenul?alcool Acum ca il vad pe Arti asa mergaretz cred si eu ca se poatefirstprize
kali
Scris: Friday, May 23, 2008 5:32 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Miha, felicitari pentru bebe harnicutz!
Nu cred ca e prea devreme... Alexia facea pasi nesustinuta, prin casa, de la 9 luni. La 11 luni mergea perfect... alerga... se apleca dupa lucruri... si asta fara sa o fi fortat in vreun fel (in premergator am pus-o prima oara la 8 luni dar facea antrenamente in patutz, singura cu mult inainte).
miraa
Scris: Saturday, May 24, 2008 8:24 AM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
miha si mi la 7-8 luni mergea sustinut, dar primii pasi adevarati i-a facut la 1 an si 5 luniras dar noi nu am folosit premergatorul
pupam mergaretiipupici
leut
Scris: Saturday, May 24, 2008 8:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Felicitari Artiiiiiiiiiiii! Miha, nu-mi vine sa cred! Parca mai ieri nasteai! Ai flacau mareeeeeeeeeee!yes yes yes
Kiki
Scris: Saturday, May 24, 2008 9:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Arti, felicitari, puiut! Miha, ai deja baiat mare! firstprize firstprize firstprize
mihaela75
Scris: Saturday, May 24, 2008 10:00 PM
Nivel

Multumesc ,mamici.Urlu dupa premergator , oricat de controversat e eu am nevoie de el ca de aer .Nu mai pot ,il pun afara pe iarba se apuca de halit papadiile care acum au puf, il pun in casa pe covor o gbugheste direct la scari , in scaunel nu sta ,se zvarcoleste pana se face rosu .Pana incepe sa mearga de-a binelea ma scoate la pensie.nervi Mi-a dat cineva ideea sa cumpar din State ,e aproape , o ora distanta dar nu cred ca pot intra cu el ca na, e produs interzis...nu va spun ca-mi trecea prin cap sa improvizez dintr-un cos de rufe sa-i pun roti si gaura pe mijloc fool daria nu a avut nevoie dar Arti imi da batai de cap.plans
S.ELENA
Scris: Sunday, May 25, 2008 12:04 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
mihaela75 wrote:
... Mi-a dat cineva ideea sa cumpar din State ,e aproape , o ora distanta dar nu cred ca pot intra cu el ca na, e produs interzis......

Ma amestec si eu ca musca (sper sa n-o dau in bara)....nu-ti poate trimite cineva din tara sau vreo alta prietena/cunostinta de mai aproape, prin posta?????
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.