|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| De ce nu vorbesti la Pitesti sa l duci direct acolo in octombrie? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Oana,eu l-as duce direct la Pitesti,sunt prea multe schimbari pentru el si poate i-ar fi mai greu cu adaptarea decat in mod normal.3 saptamani lipsa de la gradi nu e bai,mai ales ca nu e in an pregatitor. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Koko,Mela asa am hotarat si noi sa-l ducem direct la Pitesti dupa ce ne mutam. Sper sa am noroc si sa-i gasesc un locusor la gradinita care o vreau.Va tin la curent!
|
| Si ultima noutate !Va avea si Stefan prima zi de gradinita pe 12 o sa-l duc la grdinita unde a fost si inainte de vacanta ,tot la aceeasi grupa si aceeasi doamna educatoare ,program pana la 12 si asta in urmatoarele 3saptamani cat mai stam aici in oras. O sa-mi fie si mie mult mai usor ,dar si lui . La Pitesti inca suntem in cautari . |
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Noi incepem maine prima zi de gradi,Solénut adica ca Elo a terminat de mult gradinita! |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/23/2011 Mesaje: 101
| Stefan, Solenuta, mult noroc la gradi!
Si Mayuc a inceput gradinita pe 1 septembrie, s-a acomodat foarte repede la programul prelungit, cu mancarea e problema deoarece inca este ajutata de ingrijitoare. Am vrut sa o dau la grupa mijlocie insa a dat niste teste si se pare ca e apta pentru grupa mare, are o memorie foarte buna si e receptiva. Deci anul viitor voi avea inca o scolarita, nu ma asteptam:018: Ca si Luana va urma colegiul de arte, dar nu arte plastice ci balet sau va ramane in continuare la Spectrum la scoala. Analizam cele mai bune optiuni insa nu prea as vrea sa urmeze o scoala particulara pentru ca baletul ii place foarte mult. In concluzie sunt tare fericita! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| Am niste emotii mai ceva decat Davy. De luni merge la gradinita cu program pana la 13.30 pana la anul pt ca nu sunt patuturi pt grupa in care e el. El e bucuros pt ca vor fi multe jucarii si copii. Va tin la curent cum a decurs prima zi! |
| Mult succes micutilor si astept impresii dupa ziua cea mare. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Am trecut cu bine de prima zi de gradi a lui Teo...cu lacrimi de ambele parti...Am dus-o cu o strangere de inima, creste puiuta mamii...a inceput sa planga cand am plecat, mi-a facut cu mana "pa" dar era cu gura pana la urechi urland...pe timpul zilei am sunat de vreo 5 ori, le-am disperat pe fetele alea, mai ales pe managera... dar ...macar am stat linistita la servici..ele au spus ca a mancat bine si ca a mai marait si s-a mai si jucat...de dormit a dormit putin...Cand m-am dus sa o iau era agatat de gatul unei educatoare si cum m-a vazut cum a inceput sirena si cu lacrimi de crocodil.....Dovada ca era obosita?la 8 seara se intindea prin casa..Offf greu e sa iti vezi puiii crescand si trecand prin diferite etape... |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Si noi de luni pasim in grupa mare!Azi am facut analizele si speram sa si iasa bune! |
| Raly sau cine stie cat sunt valabile analizele facute ? |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si noi,si noi incepem de pe data de 14 septemrbie,cu program scurt de la 8:30-10-30 primele 3 zile dupa care alte 3 zile 10-30-12-30,asta pana pe 22 cand incep toti impreuna de la 8-30 la 12-30 iar de pe data de 3 octombrie incep programul normal 8-30 16-30,pentru ca abia de atunci s-a hotarat sa le de-a mancarea de amiaza,in rest sunt multumita de gradinita si de conditiile dispuse. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/15/2008 Mesaje: 119
| Oanamaria,dar ce analize tre sa faci ca sa intre la grupa mare?Nu este aceeasi gradinita?Ca parca la noi nu ne cere decat avizul epidemiologic sau trebuie sa trec pe la gradi sa ma zgai pe geamuri?
|
| Stiu ca la fiecare inceput de an se fac niste analize exudat faringian,bacteriologic si coprocultura -nu stiu exact cum se numesc.Fara astea nu au voie sa primeasca copilul. Eu nu stiu ce valabilitate au din momentul cand le faci -o sa aflu saptamana viitoare . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Se apropie si pentru noi ziua cea mare...Am ceva emotii, dar sper sa fie ok. Sper sa le placa la gradi, pt ca am impresia ca nu a fost o experienta placuta cresa, dar nu am avut alta posibilitate. Succes tuturor! |
|
|