Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Ce faceti atunci cand fata voastra va anunta ca pleaca la petrecere si ca se intoarce dimineata? (asta daca va mai anunta)
O lasati sa mearga la o astfel de petrecere (fata are sa spunem 15-16 ani)? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| In prima faza imi vine sa spun nu, dar... Vremurile astea sunt in continua schimbare si sincer nu stiu. Cred ca depinde de situatie, de genul de om care s-a dovedit a fi fata si de anturajul pe care il are. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cred ca m-as duce dupa ea pe furis |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu as zice sa-i ceara voie lui papa!
I-as da voie dar doar pana la ora 0.30 ( ca la 0.00 sigur o sa fie pretextul tortului ) . |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/18/2006 Mesaje: 65
| in primul rand ma documentez:cine organizeaza petrecerea?unde anume?cine mai participa la acea petrecere si pe cine cunosc personal ca sa-mi dau seama care este atmosfera si in functie de aceste aspecte iau o hotarare.cam asa am procedat acum o luna cand fetita mea,desi e in clasa a8a a vrut sa mearga la balul bobocilor: |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Nusa, sa-ti traiasca domnisoara! |
|
| Miri wrote:Nusa, sa-ti traiasca domnisoara! multumesc pt urare si piticului tau -la mai mare! |
|
| nusa wrote:multumesc pt urare si piticului tau -la mai mare!
Multumim frumos de urare! Se pare ca mai avem ceva de asteptat pana la "prima petrecere pana la ziua"... |
|
| Miri wrote:Multumim frumos de urare! Se pare ca mai avem ceva de asteptat pana la "prima petrecere pana la ziua"... se va intampla intr-o buna zi si iti vei da seama ce repede azburat timpul,parca mai ieri era un pitic si ti-ai dori sa fie din nou mic(a)sa stea mai mult pe langa tine |
|
| Da, ai dreptate... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| AdrianaC wrote:Ce faceti atunci cand fata voastra va anunta ca pleaca la petrecere si ca se intoarce dimineata? (asta daca va mai anunta) O lasati sa mearga la o astfel de petrecere (fata are sa spunem 15-16 ani)?
Categoric raspunsul ar fi nu.Sa lipseasca o noapte intreaga de acasa la varsta asta?Mai intai sa fie pe picioarele ei, cu scoala /facultate terminata, cu un servixciu si apoi daca vrea petreceri pana la ziua treaba ei. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| buna fetelor.fetita mea face 6 ani pe 28 iunie.mai avem de asteptat.daca ar avea 15-16 ani si vrea la petrecere trebuie sami spuna cine organizeaza.apoi aflu tot ce ma intereseaza direct de la organizator si de la ea cat de prietena e,cine mai merge.....etc.daca imi convine o las .daca ceva ma pune pe ganduri ,clar nu o las.trebuie sa le lasam,dar in ziua de astazi chiar trebuie sa ai grija ce anturaj are.unul din grupul respectiv daca e cu semnul intrebarii clar ca trebuie sa ne gandim de 7000 de ori inainte.offff sper sa nu va fi plictisit. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| bereea wrote:
Categoric raspunsul ar fi nu.Sa lipseasca o noapte intreaga de acasa la varsta asta?Mai intai sa fie pe picioarele ei, cu scoala /facultate terminata, cu un servixciu si apoi daca vrea petreceri pana la ziua treaba ei.
Sunt de aceeasi parere! Fiul meu cel mare are 17 ani si nu i-am permis, nici nu i-as permite asa ceva. In zilele noastre petrecerile inseamna betii , sex sportiv, droguri. Pana nu este suficient de matur ca sa-si suporte singur consecintele unor eventuale alegeri gresite, NU hotarat . |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Categoric NU!Ii aud in fiecare seara de week-end cum lalaie de bautura dupa ce vin de la petreceri,fete in minijup cu tocuri cat china si merg leganate pe mijlocul strazi spre ziua,pacat de tineretea lor,nu vreau asa ceva pentru copii nostri! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| aurishta wrote: Sunt de aceeasi parere! Fiul meu cel mare are 17 ani si nu i-am permis, nici nu i-as permite asa ceva. In zilele noastre petrecerile inseamna betii , sex sportiv, droguri. Pana nu este suficient de matur ca sa-si suporte singur consecintele unor eventuale alegeri gresite, NU hotarat .
Exact.Eu am crescut fara petreceri pana la ziua si nu le regret, sper sa fiu in stare sa-mi educ copilul in asa fel incat sa nu-si doreasca o viata de dezmat. |
|
|