Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2006 Mesaje: 1445
| danab wrote:Votul nostru Alina - Catinca si Tudor, prima intalnire
Si eu la fel! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Glad (fdianamaria)...mi se pare o adevarata minunatie poza: parca e un ingeras care se roaga multumind pentru viata si pentru mamica lui |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Foarte greu de votat... l-am ales pe iepurasul Ahmad al lui Deziree, pentru privirea lui aruncata cu un ochisor... "nu ma deranjati, stau prea bine pe burtica mamei..." |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mihaela75 |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Mie imi este foarte greu sa votez pentru ca toate pozele stiu ca sunt speciale mai ales pentru mamici, stiu cata emotie sta in spatele lor si ce povesti frumoase au avut fiecare dintre ei.
Ufff !!! Ce ma fac ?!? Eu cu cine votez ?!?
Pentru ca trebuie sa aleg numai si numai una, o sa o aleg pe cea care m-a impresionat cel mai si cel mai mult, desi repet, absolut toate sunt superbe.
Votul meu merge la DELFINASA KARINA |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu nu vad toate pozele... Nici pe a Alinei, nici pe a Laurei... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Votum nostru merge la: Delfinasa! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Noi votam cu Mihaela75 |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Miru wrote:Foarte greu de votat... l-am ales pe iepurasul Ahmad al lui Deziree, pentru privirea lui aruncata cu un ochisor... "nu ma deranjati, stau prea bine pe burtica mamei..."
Multumim pentru vot
Votul nostru merge la Mateias iepuras,,, Stele pe cer |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| Deziree.. o mamica duioasa desi... toti bebei sunt superbi pupici dulci la mamici si bebeci |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Matei-stele |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Oooof, eu cu cine votez?Delfinasa si Ahmad iepuras Trebuie sa aleg doar unul? sa aleg? Mi-e imposibil ...ok, aleg Delfinasa pentru expresivitate,poza vorbeste de la sine. Ahmad iepuras , tare dragalas mai esti tu la tzitzi a lui mami,cel mai cald loc din univers |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Dana, Sousorel, Oana, multumesc pentru cuvintele voastre. Intr-adevar a fost un moment unic in viata mea. Si acum mi se face pielea de gaina cand ma gandesc. Totul s-a intamplat in biroul Doamnei Doctor Neonatolog care a dorit sa realizeze o intalnire cu toata familia mea, sa-l prezinte pe Tudor din cap pana in picoare. Din pacate s-a terminat cu un plans infernal, de a stiut toata maternitatea ca a fost Catinca.
Multumesc Dana si Cris Rusu pentru voturile voastre.
Votul meu: Oana, mami de Mariuca. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Votul meu merge la Alina. Intalnirea trebuie sa fi fost emotionanta pentru toata familia voastra nu numai pentru copii! |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Votul nostru merge la Ahmad. |
|
|