Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Deziree wrote:Felicitari Oana pentru aceasta minunata idee de concurs. Eu doar acum l-am zarit. Toti cpilasii sunt niste ingerasi.Mult succes tuturor.
Si iata-ne si pe noi,,iepurasul Ahmad a venit pe lume tare calm si top a deschis ochisorii cand tati i-a facut poza.
Laura&Alfonso wrote:intram si noi in concurs daca se mai poate
Sigur ca se mai poate, Laura. Astazi e ultima zi de inscriere, deci pana la sfarsitul zilei oricine doreste se mai poate inscrie. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| acum am descoperit si noi concursul si iata-ne: Clara fotografiata de tati cu telefonul mobil la vreo ora de la nastere
Atasamente:
part.phtml 32 KB, salvati 433 ori.
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| papi wrote:acum am descoperit si noi concursul si iata-ne: Clara fotografiata de tati cu telefonul mobil la vreo ora de la nastere
Papi, incarca poza cu Photobucket (ai info la Probleme tehnice/help) sau atasament, sa se vada pe pagina. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Venim si noi cu prima pozica de nou-nascut :
stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/12/2007 Mesaje: 138
| Dana, am incercat cu Photobucket, dar mi-a dat eroare pt ca este facuta cu tel mobil si spune ca formatul nu este acceptat. am schimbat formatul pozei si sper sa mearga acu.
 se pare ca a mers. merci.
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| stele_pe_cer wrote:Venim si noi cu prima pozica de nou-nascut  : Stele dar Matei parca nu s-a schimbat deloc ca fizionomie a fetei. Chiar daca nu vedeam ca e poza postata de tine, tot as fi stiut ca e Matei. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| MNiko wrote: Stele dar Matei parca nu s-a schimbat deloc ca fizionomie a fetei. Chiar daca nu vedeam ca e poza postata de tine, tot as fi stiut ca e Matei.
Da, asa e ...si am vazut si la alti copilasi (cativa, ce-i drept) ca trasaturile predominante s-au pastrat! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Prima intalnire Catinca - Tudor. Nu mi-am inchipuit vreodata ca fiica mea va fi coplesita de emotii cand isi va vedea fratele. Dar asa a fost, desi avea 3 ani si 11 luni.
 |
|

| Alina wrote:Prima intalnire Catinca - Tudor. Nu mi-am inchipuit vreodata ca fiica mea va fi coplesita de emotii cand isi va vedea fratele. Dar asa a fost, desi avea 3 ani si 11 luni.
ce scumpa e inlacrimata de emotii |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Alina wrote:Prima intalnire Catinca - Tudor. Nu mi-am inchipuit vreodata ca fiica mea va fi coplesita de emotii cand isi va vedea fratele. Dar asa a fost, desi avea 3 ani si 11 luni.
Doamne ce scumpa e...de fapt amandoi sunt absolut superbi |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alina, frumoasa fotografie, frumosi copii, moment special ! Sa fiti fericiti , mami ! |
|

| Alina wrote:Prima intalnire Catinca - Tudor. Nu mi-am inchipuit vreodata ca fiica mea va fi coplesita de emotii cand isi va vedea fratele. Dar asa a fost, desi avea 3 ani si 11 luni. Ma gandeam, oare cum va reactiona Miruna cand va vedea pe fratiorul/suriara ei? |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Dragele mele, va multumesc pentru participarea la acest concurs. Absolut superbe si foarte, foarte impresionante primele poze cu bebe.
Va anunt ca inscrierile s-au terminat, asa ca puteti incepe VOTAREA (care va dura pana pe data de 30 ianuarie). |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/6/2006 Mesaje: 309
| Eu votez poza Delfinasei. E atat de sugestiva, incat nu mai am cuvinte... |
|

| Votul nostru Alina - Catinca si Tudor, prima intalnire |
|
|