Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Intr-adevar super ideea concursului. La noi prima poza ar fi o ecografie 3D, dar am inscris-o pe cea facuta de tati. Pupam dulce toti copilasii |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Ma bucur din suflet ca va place tema acestui concurs. Sunt absolut emotionante pozele voastre, ce sentimente si amintiri ... E o mare placere sa vad aici poze cu atat de multi membri ai familiei 7 pitici. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/26/2006 Mesaje: 43
| Si pe mine m-a emotionat sa vad atatia puiuti mici, imi plac mai ales pozele cu mamicile care isi tin puiul nou-nsacut in brate, indifirent cum arata in poze, ele sunt cele mai frumoase femei din lume. Regretul meu cel mai mare este ca nu am putut sa o vad pe Lumi decat a doua zi, ca am ratat primul ei tipat si primele clipe din viata ei. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Excelent concurs, excelente poze, excelenti protagonisti!
Raz, in maternitate:
 |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Gata..m-am hotarat si eu la o poza..eu nu arat bine (dupa 26 ore nu puteam fi fardata si machiata etc), dar chiar nu conteaza...puteam sa arat si ca baba cloanta...sentimentul pe care l-am avut in acea clipa a fost unic, si nu m-a mai interesat nimic altceva..il ineam in brate pe puiul meu, in sfarsit!!! Aceasta este prima lui poza....o poza ce imi va ramane vesnic in memorie...
 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| aperod attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 132
| Foarte frumoase toate mamicile , ca sa nu mai vb de bebelusi... |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am intrat pe topicul asta si nu m-am putut abtine ...sunt atat de emotionante pozele, parca retraiesc cu fiecare mamica primele clipe de viata ale bebelusului ei |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| o poza cu darius in primele minute din viata lui Fluturas attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Prima fotografie a lui Alex ,facuta cu telefonul , tati a venit la spital de la servici si nu avea aparatul la el .
 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/22/2006 Mesaje: 69
| postam si noi prima noastra pozita,dar tot cu telefonul este facuta...asa ca nu stiu cat de clara o sa fie.roby s-a nascut foarte curat nu a avut absolut nimic pe el.primele cuvinte care i le-am spus au fost..."frumosul memei"![]()  |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Prima poza a facut-o tati:

|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Dragi mamici si pitici, astazi este ultima zi in care va puteti inscrie in concurs, asa ca va rog sa va grabiti, cele care nu ati reusit sa gasiti inca in arhiva foto prima poza a bebelusului. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Felicitari Oana pentru aceasta minunata idee de concurs. Eu doar acum l-am zarit. Toti cpilasii sunt niste ingerasi.Mult succes tuturor.
Si iata-ne si pe noi,,iepurasul Ahmad a venit pe lume tare calm si top a deschis ochisorii cand tati i-a facut poza.
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| intram si noi in concurs daca se mai poate printisorul meu la cateva minute de la nastere
 |
|
|