|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17936
| Mami Oana, este o super idee de concurs !
Tare mi-e ca in curand o sa se umple iar forumul de burtici, ca prea ne-ai facut pofta. Chiar si mie, care trag de nu ma vad cu amandoi din august, parca tot mi-ai deschis pofta pentru inca un bebe cu concursul asta.
O sa caut si eu poze si o sa revin. |
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/9/2006 Mesaje: 27
| Super concurs, felicitari pentru idee Oana Nicole, sper sa ne primiti si pe noi! In imagine este fetita mea Denisa la cateva ore de la nastere. deni attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Frumoase fotografii, deosebite momente. Frumoasa idee !
Noi am fost in shock ore bune dupa nastere. Maria a venit mai repede decat oricine se asteptase.Era si tarziu in noapte, sunam familiile din Romania si se tineau asistentele de noi ca nu era voie.... etc. Deci prima fotografie a Mariei e aceasta , la cateva ore imediat dupa nastere, deja imbracata. Aici iti imbraci copilul imediat dupa ce il sterg ei, cu hainutze direct ). Si fotografia !!!!!!!!!!! Maria & Mario attached the following image(s):

|
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Super ideea concursului, dar m-ati facut sa plang vazand toate aceste poze. Nici nu stiti cat de norocoase sunteti ca ati putut filma, sau poza sau ca ati avut sotii langa voi atunci cand ati nascut. La noi sotul vede copilul la iesirea din matermitate(vara nu are voie decat in curtea maternitatii o ora pe zi, doar iarna se intra intr-un hol mare). Peste faza cu sotul langa mine trec foarte usor pt ca nici nu e genul care ar putea sta acolo, dar... eu nu numai ca n-am putut s-o pozez, dar nici n-am vazut-o. Abia a doua zi, dupa 18 ore de la nastere am putut s-o vad. Prima poza insa i-am facut-o acasa.
 |
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| pupam dulce dulce sunt asa de scumpei... sarmaluta mea ca unde am nascut eu nu se da voie cu hainute de acasa emanuelaan attached the following image(s):

|
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| si noi ne inscriem :
 |
|
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Prima poza a fost facuta in maternitate a doua zi si am avut noroc, ca eu nu aveam aparat digital. Dar sa vedeti ce coincidenta. A doua zi dupa nastere incep si eu sa imi sun prietenii care inca nu aflasera ca nascusem. Si o sun pe o prietena buna a mea, care imi spune ca tocmai isi viziteaza viitoarea cumnata la maternitatea Municipal, unde nascuse in aceeasi zi cu mine (si tot neplanificat) o fetita. Asa ca prietena mea si cu prietenul ei au venit repede la Giulesti sa ma vada, pregatiti fiind cu camera, si ne-au facut si noua primele poze si filmulete. Pe micutul meu l-am iubit din prima clipa cand l-au scos, avea asa un planset melodios... Dar cand l-am vazut apoi la alaptat, sarmaluta de Giulesti, m-a bufnit rasul, credeti-ma, il priveam si ziceam "Tu esti baietelul meu, caraghios mic?" Acum ma uit la poza si ma minunez cat de mult s-a schimbat...
 |
|
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| waw, Delfinasa, mi-au dat lacrimile la poza ta
In prima mea poza sunt cam golasa si nu se cade ,am gasit una mai imbracata Un pupic de la mami pentru mica faptura

|
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, ce poze emotionante ati postat!
Felicitari, Oana, pentru ideea extraordinara pe care ai avut-o! |
|
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| am vazut ca e toata gasca aici asa ca venim si noi
 |
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Intr-adevar, nu am vazut nici un alt concurs in care sa se inscrie atatia participanti chiar din prima zi de inscriere. |
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Moaaaaaaaaaaaaa...ce de bebici.Imi vine sa-i pap cu fulgi cu tot! |
|
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| katy wrote:Frumusica foc printesa ta multumesc |
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo Oana, pentru idee! Felicitari mamicilor pentru numeroasa participare! |
|
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Foarte emotionate poze si minunate
Multumim Oana ca ne-ai permis sa punem un mic filmulet noi chiar nu avem poze de atunci cu digitalul
Ne inscriem si noi .... galagie mare de mica
 |
|
|
|
|