Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Pentru ca suntem datoare cu organizarea unui concurs, iata ce idee mi-a venit:
sa ne amintim de micutii nostri in primele lor clipe de viata prin intermediul acestui concurs pe care l-am intitulat PRIMA MEA POZA. Deci, nu va ganditi la primele poze facute de puiutii nostri , vor veni curand si acestea, ci la primele poze facute lor in maternitate sau acasa (daca nu ati apucat sa faceti poze in maternitate), eventual si cu mami sau tati.
Deci, sperand ca va incanta tema acestui concurs, haideti sa vedem, pitici scumpi, cum v-ati prezentat la prima voastra sedinta foto?
Ca si "regulament": * Va rog sa postati o singura foto cu bebe (eventual si cu mami sau tati); * Inscrierile au loc in perioada 4 ianuarie - 25 ianuarie 2007; * Votarea va incepe pe data de 26 ianuarie 2007 si va tine pana pe 30 ianuarie 2007, iar pe 31 ianuarie vom anunta castigatorii; * Premiul, asa cum ne-am obisnuit, e surpriza .

O sa postam noi primele o poza cu o Buburuxa mica-mica, dar tare zambitoare. Nu e chiar in prima zi, dar tati mai mult a filmat si a cam uitat sa ne pozeze in primele momente de viata.

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Prima poza a lui David a fost facuta de catre tati, la 15 minute de la nastere
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Nu ati vrea sa vedeti prima poza a Karinei...i-am facut-o imediat ce am nascut-o, placenta inca nu iesise si arata asa cu cojite , cu pete din alea galbene, cu fata turtita ...dar era a meaa |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/26/2006 Mesaje: 43
| Asta e prima poza a lui Lumi, e facuta de mine, dar eram cam ametita dupa anestezie, s mai e facuta si cu mobilul. Mie insa imi place foarte mult, pentru ca atunci am vazut-o eu prima data.
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Super concurs....
asta e prima pozica a lui capsu'... in timpul cezarienei iubitul meu statea langa usa, si cand au iesti cu beba a mers dupa ei pana la salonul copiilor, unde i-a si facut repejor o poza, ca sa-mi arate cand ma voi trezi din anestezie...
ce-i drept, in prima poza capsu' nu e atat de frumoasa ca acum, dar... tinand cont k a stat 9 luni numai in lichid - eu zic, k arata foarte bine, ma gandesc ce fata as fi avut eu dak eram in locul ei....
 |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Doamne, Oana...ce amintiri mi-ai trezit! Uite-asa arata un copil cuminte, despre care doctorii ma intrebau "dar nu plange deloc?" Saraca, era imbracata cu niste hainute!!! 
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| pot pune cu amandoi copii? daca nu ramane doar asta,karina la aprox o ora dupa nastere,nici spalata nu era doar un pic curatata Fluturas attached the following image(s):

|
|

| butterfly wrote:pot pune cu amandoi copii? daca nu ramane doar asta,karina la aprox o ora dupa nastere,nici spalata nu era doar un pic curatata
Da, sigur, in cazul in care sunt doi sau mai multi bebe, se pot posta poze cu fiecare dintre ei. |
|

| leut wrote:Doamne, Oana...ce amintiri mi-ai trezit! Uite-asa arata un copil cuminte, despre care doctorii ma intrebau "dar nu plange deloc?" Saraca, era imbracata cu niste hainute!!!
Da, tocmai de asta m-am si gandit la aceasta tema. O sa stam acum sa ne minunam de puiutii nostri... Cum aratau ei in primele minute si cat de mari sunt acum.
O sa incep eu "sa ma minunez" , mai ales ca pe marea majoritate ii stiu de atata timp ...
David, dragutul de el, infofolit tot...
taty, poate ne arati totusi o poza facuta Karinutzei la nastere, chiar daca nu e chiar prima.  Lumi e ca un ingeras , draga de ea.
Capsu', papusica scumpa, aratai chiar foarte bine la prima intalnire cu tati.
Alexuta, cuminte asa cum o stim noi, iubita. Cata liniste e pe chipul ei.
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Oana-Nicole, felicitari pentru idee. Nu-mi vine sa cred cat de mici erau toti picii pe care acum ii stim voinici si siguri pe piciorusele lor. |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miruna a fost fotografiata de tati, care avea atatea emotii. Ii dadusera laptic cu lingurita si era unsa pe la gurita, iar lui tati i-a fost frica sa o stearga prea tare, ca poate se rupea
 |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Doamne, sunteti dragalasi ca niste ingerasi ce repede trece timpul parca mai ieri nasteam....
Dav, un gogosarel dulce foc
taty vrem poza
Lumi, Capsu`, Alexuta sunteti niste papusele scumpe
Mirunica, esti painica ca si Deea .... si noi am fost infasate
Noi nu am avut digital pe vremurile acelea, am scanat cateva pozici dar nu se vad prea bine.... am filmat-o in schimb, toata nasterea (pot pune o bucatica de filmulet cand apare ea in cadru ) |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| cris22tyna wrote:am filmat-o in schimb, toata nasterea (pot pune o bucatica de filmulet cand apare ea in cadru  )
vrem, vrem sa vedem si noi |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ira_tgr wrote:vrem, vrem sa vedem si noi
mami, pai in primul rand trebuie sa-mi dea voie Oana.... si in al doilea rand trebuie sa ma strofoc cand ajung acasa (azi, maine, zilele astea), sa butonez prin photobucket, sa vad cum pun filmuletul caci nu ma prea pricep |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| cris22tyna wrote:mami, pai in primul rand trebuie sa-mi dea voie Oana.... si in al doilea rand trebuie sa ma strofoc cand ajung acasa (azi, maine, zilele astea), sa butonez prin photobucket, sa vad cum pun filmuletul  caci nu ma prea pricep poti scoate un cadru cu windows movie maker
|
|
|