Prima mea poza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oana_nicole
Scris: Thursday, January 4, 2007 11:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Pentru ca suntem datoare cu organizarea unui concurs, iata ce idee mi-a venit:

sa ne amintim de micutii nostri in primele lor clipe de viata prin intermediul acestui concurs pe care l-am intitulat PRIMA MEA POZA. Deci, nu va ganditi la primele poze facute de puiutii nostri sic, vor veni curand si acestea, ci la primele poze facute lor in maternitate sau acasa (daca nu ati apucat sa faceti poze in maternitate), eventual si cu mami sau tati.

Deci, sperand ca va incanta tema acestui concurs, haideti sa vedem, pitici scumpi, cum v-ati prezentat la prima voastra sedinta foto? angel

Ca si "regulament":
* Va rog sa postati o singura foto cu bebe (eventual si cu mami sau tati);
* Inscrierile au loc in perioada 4 ianuarie - 25 ianuarie 2007;
* Votarea va incepe pe data de 26 ianuarie 2007 si va tine pana pe 30 ianuarie 2007, iar pe 31 ianuarie vom anunta castigatorii;
* Premiul, asa cum ne-am obisnuit, e surpriza sic.

O sa postam noi primele o poza cu o Buburuxa mica-mica, dar tare zambitoare. Nu e chiar in prima zi, dar tati mai mult a filmat si a cam uitat sa ne pozeze in primele momente de viata. uff

Kiki
Scris: Thursday, January 4, 2007 12:22 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Prima poza a lui David a fost facuta de catre tati, la 15 minute de la nastere yes

TatyKS
Scris: Thursday, January 4, 2007 12:39 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Nu ati vrea sa vedeti prima poza a Karinei...i-am facut-o imediat ce am nascut-o, placenta inca nu iesisesic si arata asa cu cojite , cu pete din alea galbene, cu fata turtitapupici ...dar era a meaayes
laura75
Scris: Thursday, January 4, 2007 1:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/26/2006
Asta e prima poza a lui Lumi, e facuta de mine, dar eram cam ametita dupa anestezie, s mai e facuta si cu mobilul. Mie insa imi place foarte mult, pentru ca atunci am vazut-o eu prima data.

ira_tgr
Scris: Thursday, January 4, 2007 1:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
Super concurs....

asta e prima pozica a lui capsu'... in timpul cezarienei iubitul meu statea langa usa, si cand au iesti cu beba a mers dupa ei pana la salonul copiilor, unde i-a si facut repejor o poza, ca sa-mi arate cand ma voi trezi din anestezie...

ce-i drept, in prima poza capsu' nu e atat de frumoasa ca acum, dar... tinand cont k a stat 9 luni numai in lichid - eu zic, k arata foarte bine, ma gandesc ce fata as fi avut eu dak eram in locul ei....

leut
Scris: Thursday, January 4, 2007 1:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Doamne, Oana...ce amintiri mi-ai trezit!
Uite-asa arata un copil cuminte, despre care doctorii ma intrebau "dar nu plange deloc?" hohot
Saraca, era imbracata cu niste hainute!!! nervi
Fluturas
Scris: Thursday, January 4, 2007 1:44 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
pot pune cu amandoi copii?
daca nu ramane doar asta,karina la aprox o ora dupa nastere,nici spalata nu era doar un pic curatata

Fluturas attached the following image(s):
da (7).jpg

oana_nicole
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:10 PM
Nivel

butterfly wrote:
pot pune cu amandoi copii?
daca nu ramane doar asta,karina la aprox o ora dupa nastere,nici spalata nu era doar un pic curatata

Da, sigur, in cazul in care sunt doi sau mai multi bebe, se pot posta poze cu fiecare dintre ei. thumleft
oana_nicole
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:22 PM
Nivel

leut wrote:
Doamne, Oana...ce amintiri mi-ai trezit!
Uite-asa arata un copil cuminte, despre care doctorii ma intrebau "dar nu plange deloc?" hohot
Saraca, era imbracata cu niste hainute!!! nervi

Da, tocmai de asta m-am si gandit la aceasta tema. O sa stam acum sa ne minunam de puiutii nostri... Cum aratau ei in primele minute si cat de mari sunt acum.

O sa incep eu "sa ma minunez" ras, mai ales ca pe marea majoritate ii stiu de atata timp ...

David, dragutul de el, infofolit tot... love love love

taty, poate ne arati totusi o poza facuta Karinutzei la nastere, chiar daca nu e chiar prima. sic

Lumi e ca un ingeras angel, draga de ea. pupici

Capsu', papusica scumpa, aratai chiar foarte bine la prima intalnire cu tati.pupici

Alexuta, cuminte asa cum o stim noi, iubita. Cata liniste e pe chipul ei. pupici angel
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:30 PM
Nivel

Oana-Nicole, felicitari pentru idee. Nu-mi vine sa cred cat de mici erau toti picii pe care acum ii stim voinici si siguri pe piciorusele lor.pupici angel
danab
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:30 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miruna a fost fotografiata de tati, care avea atatea emotii. Ii dadusera laptic cu lingurita si era unsa pe la gurita, iar lui tati i-a fost frica sa o stearga prea tare, ca poate se rupea ras
Cris-DL
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
angel Doamne, sunteti dragalasi ca niste ingerasi angel ce repede trece timpul fool parca mai ieri nasteam....

Dav, un gogosarel dulce foc love

taty bataus vrem poza

Lumi, Capsu`, Alexuta sunteti niste papusele scumpe angel

Mirunica, esti painica ca si Deea .... si noi am fost infasate

banghead Noi nu am avut digital pe vremurile acelea, am scanat cateva pozici dar nu se vad prea bine.... am filmat-o in schimb, toata nasterea (pot pune o bucatica de filmulet cand apare ea in cadru oare )
ira_tgr
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:37 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
cris22tyna wrote:

am filmat-o in schimb, toata nasterea (pot pune o bucatica de filmulet cand apare ea in cadru oare )

vrem, vrem sa vedem si noi ras
Cris-DL
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
ira_tgr wrote:

vrem, vrem sa vedem si noi ras

mami, pai in primul rand trebuie sa-mi dea voie Oana.... si in al doilea rand trebuie sa ma strofoc cand ajung acasa (azi, maine, zilele astea), sa butonez prin photobucket, sa vad cum pun filmuletul fool banghead caci nu ma prea pricep fool
danab
Scris: Thursday, January 4, 2007 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
cris22tyna wrote:

mami, pai in primul rand trebuie sa-mi dea voie Oana.... si in al doilea rand trebuie sa ma strofoc cand ajung acasa (azi, maine, zilele astea), sa butonez prin photobucket, sa vad cum pun filmuletul fool banghead caci nu ma prea pricep fool

poti scoate un cadru cu windows movie maker
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.