Prima iubire
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ioana0023
Scris: Sunday, March 11, 2012 11:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/24/2010
Cred ca toti/toate ne-am indragostit in perioada adolescentei, fie la liceu fie in giumnaziu...
Am deschis acest topic sa va intreb cum procedati atunci cand aflati ca fiica/fiul are prieten/prietena.
Asteptati sa va spuna sau ii cititi mesajele sau il intrebati?
Ce metode adoptati?
Paula15Paulik
Scris: Sunday, March 11, 2012 2:40 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu mai trebuie sa am rabdare pana atunci...Dar in nici un caz nu ii voi citi mesajele pe ascuns,fiind k e intimitatea ei.E o mare greseala sa faci asa ceva,si apoi sa o/il tachinezi pe tema asta.Sigur isi va pierde increderea in mine dak voi face asa,si eu nu vreau asta....
O voi intreba,o voi lua usurel,voi discuta cu ea,dar nu ii voi viola intimitatea...
Eh...pana atunci mai e timp...dance
alimami
Scris: Monday, March 12, 2012 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2009
ioana0023 wrote:
Cred ca toti/toate ne-am indragostit in perioada adolescentei, fie la liceu fie in giumnaziu...
Am deschis acest topic sa va intreb cum procedati atunci cand aflati ca fiica/fiul are prieten/prietena.
Asteptati sa va spuna sau ii cititi mesajele sau il intrebati?
Ce metode adoptati?

Eu nu as citi mesajele..mi se pare o dovada crasa de neincredere.As face cumva sa capete incredere in mine si sa-mi spuna singura.Cred ca mi-as da seama. Daca iti cunosti copilul,observi lucruri de genul acesta, nu cred ca trebuie sa ajungi sa-i invadezi spatiul.Sigur,daca simti ca a intrat intr-o relatie periculoasa, daca observi schimbari majore..atunci cred ca trebuie intervenit.
oliv
Scris: Tuesday, July 2, 2013 2:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/27/2012
buna. eu deja trec prin aceasta situatie. e dificil. in primul rand, copilul nu spune. devine apatic, nu-i mai arde de nimic si e posibil sa-l gasesti plangand (in cazul in care nu-i sunt impartasite sentimentele). trebuie discutat cu copilul si aveti nevoie de mult timp si rabdare.
kali
Scris: Sunday, July 7, 2013 10:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eu ce ma fac cu fii-mea care e indragostita la 7 ani - dar lulea, nu asa... Si nu ma asteptam, pentru ca e cerebrala si calculata si copilaroasa si am avut un soc cand a venit cu ginerica de mana: " uite, mama, pe el il iubesc de nu mai pot " - iar eu pana atunci o luam drept gluma si o intrebam una-alta din joaca.Cray
shirel
Scris: Monday, July 8, 2013 12:48 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
kali wrote:
Eu ce ma fac cu fii-mea care e indragostita la 7 ani - dar lulea, nu asa... Si nu ma asteptam, pentru ca e cerebrala si calculata si copilaroasa si am avut un soc cand a venit cu ginerica de mana: " uite, mama, pe el il iubesc de nu mai pot " - iar eu pana atunci o luam drept gluma si o intrebam una-alta din joaca.Cray

Auzi .fiicele noastre chiar nu rateaza nimic!!Big Laugh Big Laugh Idem Eden dar la mine este si mai caraghios ca si baietelul este indragostit lulea deci ce mai nedespartiti (nu mai spun ca si alaturi de inca vreo 4 din clasa ei imi povestesc disperate mamicile care tot o invita pe Eden ras sic alcool pe la ei)Aaaa noi avem toata telenuvela mai fiind si prietenele lui Eden geloase foc care sunt si ele indragostite de aceeasi tip.Tareee incurcat nu stiu ce va fi dar ma bucur ca este vacantza poate uitam putin de dragostea asta Big Laugh Big Laugh "Ochii care nu se vad se uita"ras sic
bereea
Scris: Monday, July 8, 2013 9:25 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
kali wrote:

Ehehe, 7 ani e o varsta acceptabila.A mea a inceput la 4, dar intre timp "i-au intrat mintile in cap"ras
TatyKS
Scris: Monday, July 8, 2013 10:15 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
kali wrote:

DistanceKiss Ce fatuca cred ca are AngelNot hearts .
A avut si Kari la gradi o idila , se rosea si isi schimba figura fetei cand vorbeam de acel baietel dar nu zicea ca-i place sic . Ea inca este cu prietenul ei de cand s-a nacut ... dragostea e reciproca , dar cred ca doar pentru ca se cunosc de mici.

Shirel, daca e reciproca iubirea e bine SimplyLove bounce iloveyou

Am avut si eu la gradi un baietel pe care-l placeam dar eram ca si fimea, nu recunosteam sic .
kali
Scris: Monday, July 8, 2013 1:08 PM
Nivel

Shirel, si la noi e dragoste impartasita, mai dureros pentru mine e sa o vad pe ea topita - ca de ginerica inca nu-mi pasaBlushing - si cum isi pune capul pe umarul lui... vai, Doamne!!! Mi s-a strans inima.
Si s-o auzi din ce criterii il prefera!!! E serios si se joaca cu ea si are tunsoare faina si e blond ca tati - bine, al ei are ochi albastri, al meu - verzi. Si se iubesc si isi fac planuri de vacanta impreuna. Maine - poimaine vine si-mi spune ca s-au pupat. Iar la noi nu conteaza ca-i vacanta pentru ca sta in bloc cu bica si se vad des.

Bereea, as fi preferat la 4 ani, ca parca as fi fost mai relaxata. Acum stau cu ochii pe ea ca pe butelie pentru ca a luat-o si ea in serios.

Taty, a mea nu a avut nicio treaba cu baietii, de aici si socul meu. Una peste alta sunt dulci, dar eu tot sper sa-i treaca repede si usor.
bereea
Scris: Monday, July 8, 2013 3:03 PM
Nivel

Se pare ca e treaba serioasa la voi!Si , totusi...are doar 7 ani, ii va trece repede.
zaza_
Scris: Tuesday, July 9, 2013 12:35 AM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Am vazut un film foarte frumos a-pro-pos de subiect. Superb! Aruncati o privire in viitorul apropiat. ras

Eu am zambit intregul film, cred ca mi-au ramas si muschii intepeniti!

Cred ca tinereii ar trebui incurajati sa iubeasca. Acum e cel mai frumos, cand esti mititel, cand e doar iubire. Si au atatea de invatat, ca orice s-ar intampla trebuie sa ai respect pentru sine si pentru ceilalti, orice lucru se intampla cu un motiv, trebuie sa avem rabdare, sa nu luam decizii pripite...
bereea
Scris: Thursday, May 21, 2015 9:19 AM
Nivel

Domnisoara mea are un baiat in clasa care e indragostit mort de ea.Iar ei nu-i place , e deranjata de atentiile lui . Ba chiar a fost certata de maestra ca i-a pus un castron - gol, din fericire- in cap.Baiatul face orice ca sa stea langa ea, iar mandra plange.
kali
Scris: Thursday, May 21, 2015 9:37 AM
Nivel

Bine ca-i asa!AngelNotOricum, e funny...
bereea
Scris: Thursday, May 21, 2015 9:56 AM
Nivel

Da, e...si o mai necajesc si eu!ras
mirela74chris
Scris: Thursday, May 21, 2015 12:23 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Va veni si vremea cand se va indragosti si Ale.Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.