Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Cred ca toti/toate ne-am indragostit in perioada adolescentei, fie la liceu fie in giumnaziu... Am deschis acest topic sa va intreb cum procedati atunci cand aflati ca fiica/fiul are prieten/prietena. Asteptati sa va spuna sau ii cititi mesajele sau il intrebati? Ce metode adoptati? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu mai trebuie sa am rabdare pana atunci...Dar in nici un caz nu ii voi citi mesajele pe ascuns,fiind k e intimitatea ei.E o mare greseala sa faci asa ceva,si apoi sa o/il tachinezi pe tema asta.Sigur isi va pierde increderea in mine dak voi face asa,si eu nu vreau asta.... O voi intreba,o voi lua usurel,voi discuta cu ea,dar nu ii voi viola intimitatea... Eh...pana atunci mai e timp... |
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| ioana0023 wrote:Cred ca toti/toate ne-am indragostit in perioada adolescentei, fie la liceu fie in giumnaziu... Am deschis acest topic sa va intreb cum procedati atunci cand aflati ca fiica/fiul are prieten/prietena. Asteptati sa va spuna sau ii cititi mesajele sau il intrebati? Ce metode adoptati? Eu nu as citi mesajele..mi se pare o dovada crasa de neincredere.As face cumva sa capete incredere in mine si sa-mi spuna singura.Cred ca mi-as da seama. Daca iti cunosti copilul,observi lucruri de genul acesta, nu cred ca trebuie sa ajungi sa-i invadezi spatiul.Sigur,daca simti ca a intrat intr-o relatie periculoasa, daca observi schimbari majore..atunci cred ca trebuie intervenit. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| buna. eu deja trec prin aceasta situatie. e dificil. in primul rand, copilul nu spune. devine apatic, nu-i mai arde de nimic si e posibil sa-l gasesti plangand (in cazul in care nu-i sunt impartasite sentimentele). trebuie discutat cu copilul si aveti nevoie de mult timp si rabdare. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu ce ma fac cu fii-mea care e indragostita la 7 ani - dar lulea, nu asa... Si nu ma asteptam, pentru ca e cerebrala si calculata si copilaroasa si am avut un soc cand a venit cu ginerica de mana: " uite, mama, pe el il iubesc de nu mai pot " - iar eu pana atunci o luam drept gluma si o intrebam una-alta din joaca. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| kali wrote:Eu ce ma fac cu fii-mea care e indragostita la 7 ani - dar lulea, nu asa... Si nu ma asteptam, pentru ca e cerebrala si calculata si copilaroasa si am avut un soc cand a venit cu ginerica de mana: " uite, mama, pe el il iubesc de nu mai pot " - iar eu pana atunci o luam drept gluma si o intrebam una-alta din joaca.
Auzi .fiicele noastre chiar nu rateaza nimic!! Idem Eden dar la mine este si mai caraghios ca si baietelul este indragostit lulea deci ce mai nedespartiti (nu mai spun ca si alaturi de inca vreo 4 din clasa ei imi povestesc disperate mamicile care tot o invita pe Eden pe la ei)Aaaa noi avem toata telenuvela mai fiind si prietenele lui Eden geloase foc care sunt si ele indragostite de aceeasi tip.Tareee incurcat nu stiu ce va fi dar ma bucur ca este vacantza poate uitam putin de dragostea asta "Ochii care nu se vad se uita" |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| kali wrote:Eu ce ma fac cu fii-mea care e indragostita la 7 ani - dar lulea, nu asa... Si nu ma asteptam, pentru ca e cerebrala si calculata si copilaroasa si am avut un soc cand a venit cu ginerica de mana: " uite, mama, pe el il iubesc de nu mai pot " - iar eu pana atunci o luam drept gluma si o intrebam una-alta din joaca.
Ehehe, 7 ani e o varsta acceptabila.A mea a inceput la 4, dar intre timp "i-au intrat mintile in cap" |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
Ce fatuca cred ca are . A avut si Kari la gradi o idila , se rosea si isi schimba figura fetei cand vorbeam de acel baietel dar nu zicea ca-i place . Ea inca este cu prietenul ei de cand s-a nacut ... dragostea e reciproca , dar cred ca doar pentru ca se cunosc de mici.
Shirel, daca e reciproca iubirea e bine
Am avut si eu la gradi un baietel pe care-l placeam dar eram ca si fimea, nu recunosteam . |
|

| Shirel, si la noi e dragoste impartasita, mai dureros pentru mine e sa o vad pe ea topita - ca de ginerica inca nu-mi pasa - si cum isi pune capul pe umarul lui... vai, Doamne!!! Mi s-a strans inima. Si s-o auzi din ce criterii il prefera!!! E serios si se joaca cu ea si are tunsoare faina si e blond ca tati - bine, al ei are ochi albastri, al meu - verzi. Si se iubesc si isi fac planuri de vacanta impreuna. Maine - poimaine vine si-mi spune ca s-au pupat. Iar la noi nu conteaza ca-i vacanta pentru ca sta in bloc cu bica si se vad des.
Bereea, as fi preferat la 4 ani, ca parca as fi fost mai relaxata. Acum stau cu ochii pe ea ca pe butelie pentru ca a luat-o si ea in serios.
Taty, a mea nu a avut nicio treaba cu baietii, de aici si socul meu. Una peste alta sunt dulci, dar eu tot sper sa-i treaca repede si usor. |
|

| Se pare ca e treaba serioasa la voi!Si , totusi...are doar 7 ani, ii va trece repede. |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Am vazut un film foarte frumos a-pro-pos de subiect. Superb! Aruncati o privire in viitorul apropiat.
Eu am zambit intregul film, cred ca mi-au ramas si muschii intepeniti!
Cred ca tinereii ar trebui incurajati sa iubeasca. Acum e cel mai frumos, cand esti mititel, cand e doar iubire. Si au atatea de invatat, ca orice s-ar intampla trebuie sa ai respect pentru sine si pentru ceilalti, orice lucru se intampla cu un motiv, trebuie sa avem rabdare, sa nu luam decizii pripite...
|
|

| Domnisoara mea are un baiat in clasa care e indragostit mort de ea.Iar ei nu-i place , e deranjata de atentiile lui . Ba chiar a fost certata de maestra ca i-a pus un castron - gol, din fericire- in cap.Baiatul face orice ca sa stea langa ea, iar mandra plange. |
|

| Bine ca-i asa! Oricum, e funny... |
|

| Da, e...si o mai necajesc si eu! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Va veni si vremea cand se va indragosti si Ale. |