Nivel: Membru
Inregistrat: 8/27/2010 Mesaje: 73
| MAI SUNT 4 ZILE SI INCEP COPIII SCOALA!!! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/27/2010 Mesaje: 73
|                                          |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Delfineasa, si mie m se pare foarte, foarte scump.Are in dotare cateva carioci, cateva creione colorate, o rigla, un pix si o radiera...deci nimic care sa justifice un astfel de pret. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Mergem si noi azi sa luam caiete, stilou, creioane mecanice si alte rchizite. Avem ghiozdan Puma 25 euro (bine ca am scapat de printese ca era 50 de euro), uniforma 150 roni, penarul l-am primit cadou . Sa vedem azi ce mai cumparam. De unde iau eu un stilou bun? Nu "Parker" ca e 200 roni |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Am luat si eu la baieti ghiozdane,caiete,pixuri,stilouri,penare,coperti,....lui Victor camasi,2 costume,pantofi,adidasi,trening plovar,lui Bogdan si Alex la fel de imbracat,pana acum ce am luat din Romania,vreo 7 milioane,plus ca le-am mai adus din Malta rechizite,camasi,...si acelea vreo 30 euro.Ma astept sa mai ceara pe parcurs la Victor,ca deja o iau razna |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| bereea wrote:Delfineasa, si mie m se pare foarte, foarte scump.Are in dotare cateva carioci, cateva creione colorate, o rigla, un pix si o radiera...deci nimic care sa justifice un astfel de pret. Bereea, nu e penar cu printese/pisici/personaje din filme? ca la noi alea sunt cele mai scumpe, de parca nu tot penare sunt. Am vazut si eu seturi de rechizite cu hannah montana, disney, ben10 etc la niste preturi nesimtite |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu i-am luat Karinei decat penare , unul cu Hannah Montana si unul cu printesa Belle care au costat fiecare pana in 30 ron, botosei cu Hello Kitty pe care am dat 26 ron , dresulete, sosetele, si colanti ca restul avem. Saptamana viitoare o sa avem sedinta la gradi si o sa ne zica doamna ce rechizite ne trebuie.
La noi am vazut preturi pentru fiecare ... ghiozdanele si la 50 ron , si la 100 si la 150-200 gen trollere, penare tot felul de modele, ai de unde alege si caiete la fel cu si fara persobaje pe ele . Bafta si rabdare la cumparat rechizite pentru scolarei . |
|

| danab wrote:Bereea, nu e penar cu printese/pisici/personaje din filme? ca la noi alea sunt cele mai scumpe, de parca nu tot penare sunt. Am vazut si eu seturi de rechizite cu hannah montana, disney, ben10 etc la niste preturi nesimtite
e cu printese, bineinteles, dar nu e diferenta decat de vreo 6-7 euro fata de celelalte |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Maine pasim si noi pentru prima data in scoala,cred ca am mai mari emotii decat Daria . |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Mult succes tuturor gradinarilor si scolarilor pentru maine! |
|

Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Si eu va urez succes atat copiilor cat si mamicilor! Cat mai putine lacrimi si cat mai multa bucurie pe fetele voastre! Stiu ca-s lacrimi de bucurie ca si eu am dat in clasa I. Va incurajez pe voi , dar si pe mine... |
|

Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Succes si multe realizari in noul an de scoala! Ce dor imi e de emotii si de inceperea anului scolar! |
|

| Succes tuturor in noul an scolar! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Succes tuturor!!!
si asteptam poze binenteles!! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| maine incepe si nepotelul meu scoala . calasa 1-a am eu emotii pt el.
bereea si eu i-am cumparat nepotului meu ghiozdanul de scoala de aici , dar l-am luat prin aprilie era la reducere 50% . 25 de euro a costat cu power rengers. penar a vrut cu ben 10 dar costa 17.90 , in ro il luai pana in 10 euro. sunt f scumpe aici. |
|
|