Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Prima zi de scoala a copilului meu
Sa vedem emotii, trairi, sentimente care va incearca si, bine inteles, multe poze. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Succes scolaritelor si scolarilor! Iar mamicilor, o zi cu emotii dar fara lacrimute! |
|
| Kiki wrote:Succes scolaritelor si scolarilor! Iar mamicilor, o zi cu emotii dar fara lacrimute!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| alina, n-o sa-ti spun ca mi-au dat lacrimile cand ti-am citit postarile de la stare de spirit...Nu stiu cum te simti tu, dar mie mi s-a facut un gol in stomac, nu stiu de ce , doar cand mi-am imaginat-o pe catinca in uniforma pregatita de tati... Ti-as spune si eu sa lasi emotiile acasa, dar stiu ca n-are rost sa zic asta.Un astfel de moment are o incarcatura emotionala extraordinara, e greu sa te detasezi.Nici nu incerca! Imbratiseaz-o pe catinca din partea nostra si spune-i ca dorim ca fiecare zi de scoala sa-i fie asemenea primei, sa le astepte cu bucurie si cu incredere. iar la sfarsit, neaparat coronita de premianta!
P.S. era un cantec, nu-mi vine in minte decat refrenul, adaptat: Alina, ai cu ce!!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| Super topic,abia astept pozele! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mult succes maine si...asteptam pozicile!!!! |
|
| Codruta, mi-au dat lacrimile. Ce frumos mi-ai scris. Andreea, maine vin si pozele si primele impresii. Madalina, multumesc mult. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Mi-au dat lacrimile, de emotie. Catinca mult succes!
Alina nu incape indoiala ca se va descurca de minune fetita ta!!!!! E o zi mare si emotionanta pentru fiecare parinte. Acum iti nasti pruncul si maine il vezi frumos imbracat cu ghiozdanelul in spate. Doamne ce emotie!! |
|
| mariuta wrote:Mi-au dat lacrimile, de emotie. Catinca mult succes!
Alina nu incape indoiala ca se va descurca de minune fetita ta!!!!! E o zi mare si emotionanta pentru fiecare parinte. Acum iti nasti pruncul si maine il vezi frumos imbracat cu ghiozdanelul in spate. Doamne ce emotie!!
Multumesc mult, Mariuta. |
|
| O zi pe care nu am sa o uit niciodata, nici eu si nici Catinca. O festivitate scurta, fara a plictisi lumea, incheiata cu strigarea boboceilor. Gata, am fetita scolarita. Emotii, au fost atat de multe incat de abia le-am putut duce, am fost cu totii alaturi de ea, cu mic cu mare, incepand cu Tudor, continuand cu parintii si bunicii. Au plecat de manute cu doamna invatatoare in clasa, unde i-au primit copiii mai mari, pregatindu-le mici surprize. Comentariile sunt de prisos, nu imi gasesc cuvintele, a fost minunat.
Mama, uite-o pe doamna invatatoare.
Cine sa fie mai emotionata?
Tudor e alaturi de mine, cum altfel? Doar e fratiorul meu.
Chiar incep scoala (asta cred eu ca-i trece prin cap, )
In sfarsit in clasa, stau in banca intai.
Alaturi de mama mea.
Cu doamna invatatoare. Tare mi-e draga, dar cred ca si eu ei.
Nu in ultimul rand cu dragul meu tatic, era atat de soare, incat de abia ma uitam la aparat.
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Frumosilor! Cum se putea altfel? Toata lumea alaturi de Catincuta in prima zi de scoala! Succes la scoala, Catinca! Sa iei numai note mari si sa inveti cu drag! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Felicitari, Catinca! Mult succes micutei scolarite, Alina! Sper ca au mai trecut emotiile. De-acum asteptam primul "f.bine". |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nah ca mi-au dat lacrimile cand am vazut fotografia cu tine si Catinca in banca; se vede clar emotia din ochii tai... Superbe foto si la fel si voi... sper ca totul va fi pe masura asteptarilor micutzei scolarite. Nici nu stiu ce sa va doresc: poate doar ce mi-as dori si eu pentru copilul meu in asa zi importanta... iar tie, draga mea... sa fii mereu pe putin la fel de mandra, implinita si fericita!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mi s-a facut pielea buburuza cand v-am vazut.
Catinca . felicitari! Esti scolarita ! Sa inveti cu placere si sa ai rezultate numai si numai foarte bune ! Esti asa de frumoasa in uniforma !
Un an scolar bun va dorim ! |
|
|