Prieteniile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Wednesday, February 11, 2009 8:06 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
taty wrote:
[quote=Maria & mami]Taty, hai la cumparaturi cu mine , ca nu am cu cine ! :018: Si sor-mea din baba nu ma scoate ! Ca cica ma imbrac ca la 50 de ani ! sorry1 closedtopic

Pai te-as fi luat la Londra sa te fac un Oxford Street cu Alina hohot , dar tu ai venit in tara si te-am ratat si anul asta ca si in vara 2007 cand tot in RO eraipupici. Poate te prind la Bucuresti si dam o tura prin mall-uri. Le lasam pe fete la Alina la gradi si fugim toate 3 dance .Ce zici?
Imi sta mintea numai la prostii hohot la ora asta!

Da ai drepatate ca e bine uneori si singura sau cu prietna pupici pupici. pupici

Sigur, super ! In vara , pregateste-te !!! yes
TatyKS
Scris: Wednesday, February 11, 2009 8:09 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Maria & mami wrote:

Sigur, super ! In vara , pregateste-te !!! yes

Ok firstprize cool ! Tot in iulie veniti in tara?
bulibuli
Scris: Wednesday, February 11, 2009 8:15 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
si eu am prietene fara de care nu as fi eu, exact genul ala de prietene cu care totul vine de la sine, firesc, sunt eu insami, putem sa nu ne vedem 5 ani fara sa fie intre noi sentimentul ala de stanjeneala care apare uneori, ci vorbim ca si cum ar fi fost ieri ultima cafea bauta impreuna... si eu sunt o persoana selectiva, desi ma imprietenesc usor ... in timp, cine nu mi-e prieten adevarat se indeparteaza singur...
nu pot sa-mi imaginez viata fara prieteni, sunt foarte importanti pentru mine, si ii iubesc cu toata inima.. chiar ar fi trista viata fara prieteni...
si pot sa spun cu mana pe inima ca am pe cine sa sun la miezul noptii daca am o problema sau pur si simplu ma simt singura si vreau sa ies in oras cu cineva sa ma relaxez...

offffff... mi-e dor de o cafea cu prietenele...

pentru mine e foarte valabil citatul de la semnatura ta, Katy, chiar l-am remarcat de curand... am patit-o chiar vara asta, cand felul meu de-a fi a indepartat de mine o persoana care candva imi era prietena... ce sa fac daca nu m-am putut preface ca sunt cum ar vrea ea sa fiu.... asta sunt eu!
S.ELENA
Scris: Sunday, February 15, 2009 2:50 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2007
Avem o pereche de prieteni (sot si sotie), despre care am mai scris.....prieteni adevarati, la bine si la rau, la distractie, dar si la suparari....

Mai am o prietena, am cunoscut-o relativ de curand, ne-am apopiat destul de repede si pot spune ca foarte usor mi-a intrat la inima, o simt sincera (si sper sa nu ma insel), mi-a impartasit destule, eu la fel, povestim foarte usor despre orice....sper ca relatia sa se sudeze si mai mult, o data cu trecerea timpului (desi nu ne vedem asa de des, orice intalnire este foarte placuta).coeur

In schimb, sunt foarte dezamagita de o alta famile de "prieteni", pe care o consideram ca facand parte din familia noastra, casa noastra era ca si a lor si invers, ne-am ajutat reciproc cu multe lucruri si am impartit si bune si rele.....dar, desi i-am ajutat atunci cand toti (chiar familiile lor) le intorsesera spatele, desi prietenia noastra era la inceput si ajutorul dat de noi a fost neconditionat si din tot sufletul, se pare ca ei nu se pot bucura acum pentru noi (alaturi de noi) si pentru marea realizare din familia noastra.
"Prietena" mea a ajuns chiar sa treaca zilele trecute pe langa mine pe strada, la o distanta de 1,5 metri si sa se faca, ca nu ma vede, desi se intalnise cu Robert cu 5 minute inainte si stia ca eu sunt in acel loc (a trecut exact prin fata masinii langa care eu stateam de vorba cu varul meu si eram si cu carutul cu Denis, practic imposibil de neobservat).

Am asa un gust amar si sunt atat de dezamagita de nici mie nu-mi vine sa cred........uff uff uff uff

P.S. Ca sa nu mai spun ca tot timpul, daca noi am facut vreo imbunatatire in apartament sau o achizitie noua (de orice natura), dupa cateva luni au facut si ei exact acelasi lucru, iar eu mereu m-am bucurat sincer pentru ei, desi am avut impresia ca vor sa ne concureze, facand aceste lucruri mereu in urma noastra.....
Köchlin
Scris: Tuesday, November 3, 2009 8:16 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna fetelor!Eu,una am avut o experienta urata din partea unei,,asa-zise prietene.I-am adat o adresa si apoi mi-a devenit cumnata...Dar s-a ales..cumnata-poama acra....M-a dezamagit si am luat inavataminte bune de la lectia asta de viata...M-am retras in banca mea..
Numai am incredere mult in prietene.duel
De cand am schimbat relatia de prietenie intr-una familiala,tipa s-a schimbat total sau mai bine zis si-a aratat adevarata fata si caracter.
Un alt aspect...Facerea de bine......toanerele ....Fereste-ma Doamne de prieteni,caci de dusmani am grija eu..
t-mihaela
Scris: Tuesday, November 3, 2009 10:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Eu cred ca e vina ta ca n-ai stiut sa gestionezi noua situatie:o data devenita cumnata tre sa ai pretentii mai putine,sa intelegi ca fratele tau e cu un pas inaintea ta ,ca prietenia voastra are nevoie de niste ajustari.Sper totusi sa treceti impas,eu am cumnate -prietene perfecte deci se poate firstprize
PrincessLilou
Scris: Tuesday, June 1, 2010 9:26 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
eu cred ca din toti oamenii pe care i-am cunoscut pana la 30 de ani, foarte putini mi-au ramas priteni adevarati. pot sa spun ca si degetele de la o mana sunt prea multe pentru a numara prietenii adevarati. "prieteni" asa cu care ma aud din cand in cand si ma intreaba ce mai fac din an in pasti, am mai multi; unele au si ignorat chiar mail-urile de la mine in care le anuntam ca sunt insarcinata hohot, dar cand e vorba de oferit macar un umar pe care sa plang...sunt ocupate. sau unele imi spuneau inainte sa plec ca sunt atat de fericite pentru mine ca o sa le trimit cadouri din australia fool uite ca tocmai alea nu au primit nimic de la mine.

prietena adevarata e cea care a trecut prin momente grele si bune cu mine si care nu m-au judecat cum nu o judec nici eu si cu care am putut sa impartasec toate tampiteniile care mi-au trecut prin minte sau care le-am facut, care are pentru mine 5 minute sa imi pot descarca sufletul, care imi spune in fata ce simte si nu se ascunde dupa degete cand vb cu mine, care ma accepta asa cum sunt....hai ca fac o descriere ca pentru partenerul meu ras ...dar e prietena mea de viata. se stie ea...nu trebuie sa mai spun cine.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.