Prieteniile
Subiectul anterior · Subiectul urmator
evita
Scris: Sunday, February 1, 2009 11:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/13/2006
Kiki, m-a impresionat tare povestioara ta!
Consider ca cei mai buni prieteni sunt sotul meu si parintii mei. De-a lungul timpului am avut multe prietene, insa am ajuns la concluzia ca fiecare s-a orientat cum i-a fost mai bine, si cand nu le-am mai putut ajuta sau au gasit ajutor in alta parte, au devenit brusc ocupate. Dar ce sa-i faci?! Viata merge mai departe, cu prieteni, sau fara...Noi sa fim sanatosi si sa mai gasim din cand in cand pe cineva sa mai schimbam o vorba, chiar daca e doar un prieten, fara a fii foarte apropiat insa. Chiar vorbeam cu sotul meu si am ajuns la concluzia ca daca am avea probleme in miez de noapte, nu am avea la cine sa apelam, desi casa ne este plina de persoane care sunt ceva mai mult decat niste cunostinte, insa nu prieteni adevarati.
Ana
Scris: Monday, February 2, 2009 9:09 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Kiki frumoasa povestioara...si intradevar intotdeauna in prim plan Familia....si dupaia putem sa ne mai facem timp si de o cafeluta cu cate o "prietena" sau mai bine zis amica....ca eu de prietene (adevarate cica)...is satula!!deci mai bine mai rarut cate o cafea ca e mai dragut.
Kiki
Scris: Thursday, February 5, 2009 4:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Imi pare rau ca nu aveti prietene adevarate cu care sa va relaxati la o tacla sau la o cafea. Pierdere mare, pe cuvant!
Eu am prieteni adevarati, care ma ajuta la orice ora din zi si din noapte! coeur coeur coeur coeur coeur
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, February 5, 2009 4:47 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Eu am doua prietene tare dragi sufletului meu... Una in America si una in Australia! Pe amandoua le stiu de cand eram micute, si amandoua sunt la fel de speciale. Vorbim uneori pe mess si, ceea ce apreciez, este minunatul sentiment de firesc. Cu ele, niciodata nu trebuie sa o iau de la inceput! E atat de bine cand vorbesc cu ele!!!!
Apoi, pe locul trei, vine Crenguta, cumnata mea. Pe ea mi-am apropiat-o mai tarziu, ca tanjeam dupa celelalte si mi se parea aiurea sa ma plang cumnatei cand ma enerveaza sotul! Intre timp, lucrurile s-au schimbat si eu ma plang cumnatei, dar parca nici sotul nu ma mai enerveaza asa des...sic ras
shirel
Scris: Thursday, February 5, 2009 4:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Chiar ca este o perdere mare ,eu una nu as putea trai fara ele ,le iubesc si fac parte din familia mea.Binenteles ca mai sunt si certruri sau cum sa le spun contraziceri dar asta nu poate sa ne afecteze nicidecum prietenia.Am prietenele mele din copilarie chiar daca sunt cu toate imprastiate in toata lumea nu exista ca o data la 2 ani sa nu ne intalnim in Romania ,sau sa nu ne povestim toate la mess.Este cel mai bun lucru de pe lumea asta in afara de familie.
ANA MARIA STROE
Scris: Thursday, February 5, 2009 8:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/16/2008
Cand eram la facultate mi-am dat seama ca cea mai buna prietena este mama mea,era singura care ma intelegea asa cum imi doream eu, apoi prietene din afara familiei am o fosta colega de facultate si nasa copilului meu, care m-ar ajuta oricand. In rest am multe cunostinte unele mai apropiate, unele mai indepartate.

Prietenii adevarati nu prea exista pentru ca atunci cand dai de greu unii nici nu te mai cunosc si te doare sufletul foarte tare.

Ah! Dar am uitat va am si pe voi!!!!!!!!!!!
yes topai yes topai yes topai yes topai yes yes

computerlove majoreta computerlove majoreta computerlove majoreta computerlove majoreta computerlove
kali
Scris: Thursday, February 5, 2009 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Eu sunt la mijloc: nu sunt nici singura cuc, dar nici casa mereu plina nu o am.
Prieteni am, dar cat de adevarati sunt nu stiu pentru ca nu i-am "incercat". Slava Domnului ca nici nu a fost cazul. Pe prietena mea din copilarie ma bazez, intr-adevar, pentru ca ne stim de-o viata.`Am in jurul meu persoane deosebite, pe care le admir. Sunt si foarte pretentioasa, tind sa fiu distanta si sa ma apropii foaaarte greu de cineva (analizez si analizeeeez...) de aceea nu sunt foarte multi- suficient cat sa le pot da tuturor atentie si sa putem pastra firesc relatia. Esential este sa fie seriosi si cu mult bun simt.

Am observat ca m-am inconjurat de persoane pozitive, optimiste. Cele care mereu se plang... au probleme fabricate, ma obosesc- in fond ne intalnim sa ne simtim bine, sa ne bucuram de compania celuilalt, nu sa ma incarc negativ. Exista si exceptii, desigur, ca doar n-o fi viata noastra numai floricele.

La shopping, in schimb, ies de regula singura, cu Cata sau cu mama. Se pare ca sunt cea mai nechibzuita si mai cheltuitoare dintre toti.sorry1 Si pierd o gramada de timp cu asta.
t-mihaela
Scris: Friday, February 6, 2009 12:53 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
kali wrote:

Am observat ca m-am inconjurat de persoane pozitive, optimiste. Cele care mereu se plang... au probleme fabricate, ma obosesc- in fond ne intalnim sa ne simtim bine, sa ne bucuram de compania celuilalt, nu sa ma incarc negativ. .

Si eu hainoroc Sunt foarte atenta la oameni.Pe cei care numai se plang de necazuri si neajunsuri ii indepartez incet incet nu ca sunt insensibila la nevoile lor ci ca nu vad ce as putea eu face pentru ei decat sa fiu umarul de planspale
Nu am prieteni ca n-am avut cand sa-mi fac dar voi avea.Am avut in Ro aici e mai greu mai ales in oras mare nimanui nu-i pasa de nimeni ,nu exista " vecini" iar prietenia au cu totul alta definitie.Eu tot mai sper majoreta
ingerash
Scris: Saturday, February 7, 2009 5:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Uitati ce prietenieangel

katy_lumika
Scris: Saturday, February 7, 2009 9:04 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Familia e familie, prietenii sunt prieteni. Sunt lucruri pe care nu le poti discuta cu familia si lucruri pe care nu le poti impartasi prietenilor. Fiecare are un rol important in viata. Nu as putea trai fara familie dar nici fara un bun prieten. Iar un bun prieten il recunosti pur si simplu, probabil tine de chimie:018:
TatyKS
Scris: Wednesday, February 11, 2009 7:03 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Katy , mare adevar graiesti.

In primul rand prietenul meu cel mai bun de aproape 12 ani, este sotul meu , apoi urmeaza alti prieteni care mi-au demonstrat ca merita toata increderea si iubirea mea. Familia este familie si este oricand aproape de mine , multumesc lui Dumnezeu!
Sper sa am familia si prietenii aproape toata viata meapupici pupici pupici .
Si mie imi place sa merg la cumparaturi cu sotul meu ... isi spune parerea cu ochiul de barbat si am incredere totala in gusturile lui, plus ca atunci cand ma vede nu rezista sa spuna nuras
katy_lumika
Scris: Wednesday, February 11, 2009 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
La cumparaturi detest sa merg iar daca cer vreun sfat oricat de artist ar fi fost Nicu imi venea sa dau cu el de pamant cand spunea "daca tie iti place". guns
TatyKS
Scris: Wednesday, February 11, 2009 7:38 PM
Nivel

katy_lumika wrote:
La cumparaturi detest sa merg iar daca cer vreun sfat oricat de artist ar fi fost Nicu imi venea sa dau cu el de pamant cand spunea "daca tie iti place". guns

ras
Al meu e hotarat ... cand nu-i place , ma face pe psihichohot si renunt la idee de bunavoieras.
In schimb daca mergi cu mine la cumparaturi , FALIMENT scrie pe tine hohot, te fac sa cumperi oriceras . Eee nu chiar orice!sic
Maria & Mario
Scris: Wednesday, February 11, 2009 7:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Taty, hai la cumparaturi cu mine , ca nu am cu cine ! :018: Si sor-mea din baba nu ma scoate ! Ca cica ma imbrac ca la 50 de ani ! sorry1 closedtopic
Si ca sa nu fiu off topic . Cea mai buna si de suflet prietena a mea e sora mea. Fara ea .... nu as fi eu ! Am multe prietene bune, cu care tin legatura , dar din cauza distantei , vietii de zi cu zi - nu pot fi atat de apropiata cum mi-as dori uneori ! Poate ca intr-o buna zi parte din lucruri se vor schimba !
La cumparaturi cu sotul pale - nu am gresit cu nimik, asa ca de ce ???? Cand e mai bine de capul meu si cu cardul cu banutzi ..... ? !
TatyKS
Scris: Wednesday, February 11, 2009 7:54 PM
Nivel

[quote=Maria & mami]Taty, hai la cumparaturi cu mine , ca nu am cu cine ! :018: Si sor-mea din baba nu ma scoate ! Ca cica ma imbrac ca la 50 de ani ! sorry1 closedtopic

Pai te-as fi luat la Londra sa te fac un Oxford Street cu Alina hohot , dar tu ai venit in tara si te-am ratat si anul asta ca si in vara 2007 cand tot in RO eraipupici. Poate te prind la Bucuresti si dam o tura prin mall-uri. Le lasam pe fete la Alina la gradi si fugim toate 3 dance .Ce zici?
Imi sta mintea numai la prostii hohot la ora asta!

Da ai drepatate ca e bine uneori si singura sau cu prietna pupici pupici. pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.