Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu cred ca prieten-prieten, dar sa nu ma bage la nebuni. Eu i-as zice ca ma doare capul de la atatea ciocane si ca nu mai fac nimic in basement si asa s-ar duce invartindu-se... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| I-am zis deja ca am primit reclamatie ca noi avem casa semi deci e lipita cu o casa identica .I-am explicat sa se grabeasca si sa foloseasca pistolul de cuie ca avem termen de incheiere la sfarsitul lunii.Deja suntem in 28 si treaba care necesita cuie nu e gata ba mai si strica ce a facut ieri Asta e bataie de joc, acum am discutat cu kaze ca veni la masa ...i-am servit o masa " dulce " sa-si ia prietenul si , vorba lui kiki duca-se invartindu-se.Nu mai suport . Daca nu eram gravi faceam basementul in trei saptamani doar eu cu kaze ca acuma vad nu e mare branza doar trebuie un pic de forta de barbat la unele lucruri.Abia astept sa scap de omul asta...da-i doamne o gripa si pune-l la pat vreo doua saptamani |
|

| Nasol, mai Miha...poate trage de timp sa va ia mai multi bani...Vreun interes sigur are ca altfel care e omu' ala nebun sa strice maine ce face azi... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/5/2008 Mesaje: 40
| Si eu am avut asa zise prietene in ro,care de cind am venit aici o felicitare nu mi-au scris,si eu cind merg in ro va dati seama.Dar ultima data cind am fost nu am mai sunat pe nimeni,am stat acasa si in parc cu piticul meu Am noroc cu netul,ca am prietene virtuale,fete de treaba si ne ajutam cum putem si cu ce putem,kiar daca ne vedem rar sau nu ne-am vazut deloc
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| florina wrote:Si eu am avut asa zise prietene in ro,care de cind am venit aici o felicitare nu mi-au scris,si eu cind merg in ro va dati seama.Dar ultima data cind am fost nu am mai sunat pe nimeni,am stat acasa si in parc cu piticul meu Am noroc cu netul,ca am prietene virtuale,fete de treaba si ne ajutam cum putem si cu ce putem,kiar daca ne vedem rar sau nu ne-am vazut deloc
Nu stiu ce sa zic,ca de multe ori oamenii care sunt la distanta,cum spui tu,prietene virtuale, sunt mai ok decat aia care te toaca toata ziua cu prezenta lor , iar cand ai nevoie de prezenta lor ,ia-i de unde nu-s. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Ca si voi si eu am avut muuulte prietene/prieteni care la greu au dat bir cu fugitii, dar.....asta-i viata.....
In schimb, avem o familie de prieteni (i-am cunoscut prin sotul meu), care ne-a fost alaturi si in clipele fericite si in cele mai putin fericite; datorita lor am reusit sa ne luam apartamentul(si le voi fi vesnic recunoscatoare, caci de la citirea anuntului in ziar si pana la incheierea actelor la notar, apoi la renovat si mutat, au fost in permanenta alaturi de noi, neconditionat si fara nici o alta asteptare...); la prima sarcina, cand sotul avea un serviciu tare rau (din pdv al programului), iar eu am fost pe punctul de a pierde acea sarcina pe la 6 luni jumate, saracul Adi a alergat cu mine pe la spitale si doctori (ginecologul m-a si intrebat o data "mai, pana la urma, care e sotul tau?!?!?!") si multe alte lucruri.... Dar si noi, la randul nostru, cum au zis "hai" am si fost pe baricade!!!!!
Sunt fericita ca mai exista si astfel de oameni, si ma bucur din inima ca sunt PRIETENII NOSTRI!!!!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Asa prieteni mai rar. Bine ca ii aveti. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Cei mai buni prieteni din viata mea sunt copilul si sotul. In rest,prieteni virtuali. Sincera sa fiu,ma simt foarte bine asa. Copilul are alocat trei sferturi din timpul meu. Cu atat mai mult,atunci cand voi incepe serviciul, timpul ramas va fi alocat exclusiv familiei. Dar e bine asa pentru ca familia ma face fericita |
|

| Un profesor de filosofie statea in fata clasei avand pe catedra cateva lucruri.
Cand ora a inceput, fara sa spuna un cuvant, a luat un borcan mare gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a intrebat pe studenti daca borcanul este plin si acestia au convenit ca era.
Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat in borcan, scuturandu-l usor.
Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de golf. I-a intrebat din nou pe studenti daca borcanul era plin iar acestia au fost de acord ca era. Profesorul a luat dupa aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat in borcan. Firesc, nisipul a umplut de tot borcanul. I-a intrebat din nou pe studenti cum statea treaba iar acestia au raspuns in cor "Pliiin!"
Profesorul a scos de sub catedra doua cesti cu cafea pe care le-a turnat in borcan, umplandu-l de aceasta data definitiv. Studentii au ras.
"Acum" a spus profesorul dupa ce hohotele s-au domolit, "as dori sa intelegeti ca acest borcan reprezinta viata voastra. Mingile de golf reprezinta lucrurile importante pentru voi: familia, copiii, sanatatea, prietenii si pasiunile voastre. Daca totul ar fi pierdut in afara de acestea, viata voastra ar fi tot plina."
"Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaza pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor marunte."
"Daca veti incepe cu nisipul," a continuat el, "nu veti mai avea unde sa puneti mingile de golf si pietricelele."
"La fel si in viata, daca iti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodata timp pentru lucrurile importante pentru tine."
"Acorda atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joaca-te cu copiii, fa-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia in oras la cina, joaca golf, vei avea suficient timp alta data sa faci curat sau sa repari cine stie ce dispozitiv . Ai, in primul rand grija de mingile de golf, ele conteaza cu adevarat. Stabileste-ti prioritatile, restul e doar nisip."
Unul dintre studenti a ridicat mana interesandu-se ce reprezentau cele doua cesti de cafea.
Profesorul a zambit "Ma bucur ca intrebi asta,ele vor doar sa arate ca, oricat de plina ar parea viata ta, e loc intotdeauna pentru doua cesti de cafea, impreuna cu un prieten…"
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Mare adevar kiki |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| As vrea si eu prietenul ala la cafea, dezinteresat si saritor...Noi am avut un prieten care ne-a fost mortgage brooker cand am cumparat casa si dupa un an de la afacere ce credeti ca am aflat?Omul nu a platit o taxa la stat,erau 10 000$ pe care tre sa-i platesti cand iei casa...si acum tre sa platim iar. Era prieten vechi un fel de "frate" pt kaze si " unchi" pentru daria.Prieteni de 20 de ani.Acum parca mi-e dor de ei si am zis ca sa uitam si sa trecem cu vederea mai ales ca eu ma inteegeam f bine cu nevasta-sa ,naspa,acum suntem singuri cuc. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Eu n-am stiut ce inseamna prietenia pana acum un an si jumatate cand am primit un ajutor nesperat din partea unei prietene. A fost pe cat de neasteptat pe atat de altruist gestul ei. Pur si simplu m-a ajutat fara sa spun ca am nevoie de ajutor. E vorba de nasa de botez a lui Darius. In urma gestului ei familiile noastre s-au apropiat foarte mult, n-am comentat nimic cand a decis ca vrea sa-l boteze pe Darius si multe alte lucruri care le-a decis pentru el. A fost un inger si este in continuare un inger. Cred ca daca ar trebui sa-i dau vreodata un rinichi (sau o ureche) i-as da fara sa ma gandesc de 2 ori. |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Imi mentin opinia: cel mai bun prieten este reprezentat de familie. Sotul si copilul, cu ei cuceresc lumea, apoi parintii, fratele. Recent am fost dezgustata de gesturile unor oameni care ar fi trebuit sa ne fie apropiati si altii au pretins ca ar fi apropiati. Am ramas cu un gust amar si cu multe deziluzii. Un lucru e cert: nu voi mai incerca niciodata sa ma apropii de nimeni. E bine sa ai multe cunostinte, dar prieteni, nu nu merita efortul! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Kiki,minunat |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 11/23/2008 Mesaje: 63
| sper sa nu supar ,ca scriu si eu aici.ce stiu cu certitudine,e ca eu intodeauna sunt un prieten adevarat,ca atunci cand spun ceva sunt sincera,nu-mi place sa fiu falsa,nu pot face complimente doar din interes ,daca ceva nu-i in regula ma retrag frumos si nu-mi spun parerea .asa am fost mereu si stiu ca nu prea te poti baza pe multi si ca te uita,deaceea cand vad ca ei sunt bine financiar si moral ,avand in vedere situatia mea ma retrag frumos,ca sa nu traiasca cu impresia ca eu stau langa ei pt bani.ma bucur sincer pt ei,dar ma si doare cand vad ca nici macar nu se intreaba de ce nu mai sunt ca inainte.daca ajut ,stiu ca dupa intorc spatele,poate nu intentionat pur si simplu situatia de asa natura,eu tot ma simt bine. |
|
|