Prietenii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
TatyKS
Scris: Saturday, November 15, 2014 8:09 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Are si printi o prietena cu care si-a facut temele de 2-3 ori, dar doar cand au avut putin pentru a doua zi. Treaba a mers tare bine , s-au impulsionat una pe cealalta . Eu am fost in preajma lor, daca aveau nelamuriri . Nu facem din asta un obicei , dar cand isi doresc sa petreaca mai mult timp impreuna si nu ne incurcam programul nostru, nu ma opun.
In prezenta altcuiva in afara de mine, nu ar face decat sa rada din nimic -deci nu le-as lasa cu altcineva.
Noi nu suntem prieteni cu parintii ... si cred ca e mai bine asa, dar tin legatura cu mamica ei pentru ca mai avem activitati in comun.

Kali, te inteleg Cheek Kiss !
t-mihaela
Scris: Saturday, November 15, 2014 4:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Mie nu-mi plac prieteniile astea sa imi umple casa i ,acasa e pentru relaxare si familie.Daca se duc la altcineva acasa e ok dar nu la mine .Am obosit , nu mai suport multe lucruri ...Prietenii cu mamicile ...avem copii in aceeasi clasa , ne salutam, hi -bye si atat.
Zilele trecute am fost invitata la o intalnire cu mamaicile, am pierdut doua ore degeaba ,sambata seara cand noi stam cocotati la tv cu chipsuri si alte dulci otravuri.Ce sa vorbesc eu cu ele , nu aveam nimic in comun ...niciuna nu tricoteaza Lol
Am ajuns acasa am sarit in pijamale si in castronul de popcorn sa savurez ce a mai ramas din seara noastra .grup

I
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.