Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Si avem o castigatoareeeeeeee!!! ...
Felicitari Alexandra! Sa te joci frumos cu prietena ta cea mai buna Traistutza si sa n-o tragi prea tare de coada!
Felicitari celorlalti participanti si prietenilor lor si sa mentineti prietenia cat mai frumoasa si cat mai mult timp! :801: |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari micutzei iubitoare de animale! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Alexuta, felicitari!!! Esti absolut adorabila!!! La fel si Traistuta si celalti membri ai familiei!!! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Multumim mult, waw, ce de concursuri am castigat, am sa-i pun Traistutzei o salba de flori la gat ( o sa ma urasca pentru asta ) Ele se iubesc tare mult si ma bucur ca si voi indragiti acest cuplu de surori, iubitele lui mami
Monique, Miri, Mariuta, multumim frumos |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Felicitari Alexuta Felicitari tuturor piticilor care au participat alaturi de prietenii lor |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Alexandra, felicitari. Sa ai grija mereu de prietena ta Traistuta.
 |
|

| Tatiana si Mihaela , sa le vezi dimineatza cum stau de vorba, pisica o miauna sa-i deshida usa la sufragerie si Alex ii spune " Nu aluneci!", frica fetei mele sa nu cumva sa alunece pe gresie s-a transformat in incurajare la pisica. |
|
| Scuze pentru intarzierea postarii...premiul a plecat luni catre castigatoarele mele si sper sa ajunga in maxim 10 zile . |
|

| Premiul a ajuns exact in 10 zile si taaare mult ne-a placut! Atractia principala a fost un xilofon pentru apa , nici asa ceva nu i-am luat niciodata asa ca am fost tare curioase cum se canta la el.
 Si pisica avea o gramada de intrebari!
 Cand i-am aratat zgarda de pus la gat a fugit imediat, dansa este pisica domneasca, depresiva de nu se mai poate, Doamne fereste sa indraznesti sa-i pui asa ceva la gat. Asa ca daca Delfinasa nu se supara o sa i-o facem cadou Mecanicului, el iese si pe afara, iar fi mai de folos. uite asa ma alint eu ca sa-ti arat cat de tare ma incanta tricoul cel cu sclipici!
 Oare cum se demonteaza chestia asta?
 La proba si in cada cu apa
 daca-i dezacordat imediat ma si apuc sa-l repar:
 Si dovada ca suntem cele mai bune prietene va aratam cum ne dam Nani in lighean impreuna, doar si Traistutza stie ce-i confortul
 Nu stiu daca se vede bine in poze dar am primit si un dvd cu desenul animat "Printesa lebada" pe care din motive tehnice nu-l putem viziona momentan. Oricum mami si tati ar fi fost mult mai curiosi sa-l vizioneze decat Alex care nu intelege farmecul desenelor animate nici acum. Am mai primit si o diploma foarte frumoasa pe care bunica a sechestrat-o sa o puna intr-o rama, o sa afisam si tabloul mai tarziu. Delfinasa si Karina
|
|
| Alex sa te bucuri de cadouri. Vad ca prietena ta Traistutza si-a dat acordul asupra lor. Pupici de la noi si la cat mai multe concursuri castigate. |
|

| MNiko wrote:Alex sa te bucuri de cadouri. Vad ca prietena ta Traistutza si-a dat acordul asupra lor. Pupici de la noi si la cat mai multe concursuri castigate.
Multumim Mihaela, si pe voi am dori sa va vedem mai des participand la concursuri |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Multumim Mihaela, si pe voi am dori sa va vedem mai des participand la concursuri Am vrea si noi dar nu prea gasim poze sugestive prin colectia noastra. |
|

| MNiko wrote:Am vrea si noi dar nu prea gasim poze sugestive prin colectia noastra.
Pai improspatati colectia! |
|
| Sunt fericita ca va place premiul si c-a si ajuns repede ...nu stiu ce sa zic de dvd, e prima oara cand trimit dvd in tara, habar n-am avut ca pot fi probleme cu vizionarea si mi-ar parea rau daca nu l-ati putea vedea . Kiki, am o rugaminte daca citesti pe aici: ai idee din ce cauza nu merge dvd-ul? E-n alt format incompatibil cu dvd-urile europene ? |
|
|