Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Fiecare participant va posta cate o poza impreuna cu cei mai buni prieteni ai lor (pot fi copii, animale, jucarii preferate), insotite si de o prezentare a prietenilor ...concursul este deschis in perioada 10 mai-27 mai, votarea 28 mai-31 mai, iar castigatorul va fi anuntat pe 1 iunie  |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Ok, noi pregatim pozlele si prietenii |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari pentru idee, Delfinasa!
Despre cel mai bun prieten al Sarei nu pot sa spun decat atat: - e mic, desi are 5 ani; - e oricand dispus la o partida de joaca; - e primul care se infiinteaza langa patutzul ei, daca o aude ca s-a trezit; - plange cand plange Sara; - nu ii place ca ea sa-l stranga prea tare si prea des in bratze! Si oricati prieteni va avea Sara, el va ramane mereu primul ei tovaras de joaca! Pe locuri, fiti gata....START!
 |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Sara , mami, ce prieten adevarat ai !!! Felicitari |
|

| Multumim, Cristy! |
|
| Adorabili amandoi |
|

| Muktumesc , Delfinasa! Ma bucur ca ai dat voie in concurs si cu animale, altfel iar trebuia sa pun poza Sarei cu bebelosul ei! |
|
| ce tare-ai fost cu bebelosul ...inseamna ca el e al doilea prieten al Sarei, dupa fratiorul ei Cuki |
|

| Sigur ca da! Dar cum nu e voie decat o poza, nu pot sa incalc regulamentul si sa va arat! |
|
| N-ai o poza cu amandoi ? |
|

| delfinasa wrote:N-ai o poza cu amandoi  ?
Nu cred, ca n-au loc toti trei in cadru: Sara, Cuki si bebelosu'! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| am schimbat poza,pt ca am reusit sa il fotografiez cu adevarata lui prietena,sticla.fara sticla,parca nu e darius,cate sticle gaseste in casa,toate sunt la el in mana,f greu il conving sa stea fara Fluturas attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Sara, esti o fericita! Stie mami de ce! Darius, frumoasa prietena! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Sara, ati luat aceeasi pozitie amandoi
Darius, frumushei amandoi !
Deea are mai multzi prieteni, unii sunt mai departe de noi si ne vedem mai rar si de aceea vii aratam pe cei 2 prieteni cu care a crescut de mica, sunt cam de aceeasi varsta (unul e mai mic cu 1 saptamana si celalalt cu 2 luni decat Deea) si cu ei ne vedem aproape in fiecare zi, caci stau in acelasi bloc, dar la alta scara.
Lorin, Deea si Robert "intre 2 nu ma ploua"
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Prietenia este lucrul care infumuseteaza viata, este legatura ce odata formata intre doi oameni nu se mai dizolva. Bunu' este cel care-mi spune povesti, ma alinta, se joaca si rade cu mine...Cuvinte potrivite care sa-i arate firea blanda si sufletul sau plin de prea multa dragoste nu am gasit, dar las aceasta poza draga mamei mele sa "vorbeasca" mai mult.

|
|
|