Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote:ups,am gresit linkul.Oricum am luat de pe Ebay.ca si am dat cu totul 48$cad
Nu-i bai, daca nu greseai linkul, nu gaseam asta (imi par grozave, dar din pacate la noi in Ro, poate peste vreo cateva sute de ani sa gasim...):
stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Ce nostime sunt! |
|

| mihaela75 wrote: Ce nostime sunt!
Imi doresc sa nu le fi vazut !Deci pana la urma exista si role asa mici, pt.pitici care abia au invatat sa mearga...nici nu vreau sa mi-l imaginez pe Matei cum ar sta pe role, tras de mine !L-as pune in ham si l-as lega de mine...beton de beton, sau mai repede "vise taica, vise"... |
|

| Mai, da' oare chiar or fi de purtat sau doar asa de fantezie... Parca nu mi-as pune bebele pe ele. |
|

| mihaela75 wrote:Mai, da' oare chiar or fi de purtat sau doar asa de fantezie...  Parca nu mi-as pune bebele pe ele.
Eu mi l-as pune, dar le-am privit mai indeaproape si nu stiu de ce, dar imi par a fi la caterinca, ca parca sunt prea largi pe picor, sinu se prind cu nimic, ori asta e sigur moarte picioarelor si/sau gleznelor, indf.de varsta rollerului ...oricum, mi-au rams pe creier...Oare nu ii pot confectiona eu? |
|

| Hmmm,nu mai stie lumea ce sa mai inventeze si sa ne dea noua de treaba |
|

| mihaela75 wrote:Hmmm,nu mai stie lumea ce sa mai inventeze si sa ne dea noua de treaba
Da, uneori ramana masca la cate si mai cate kestiute apar, nu numai pt.copii, ci in general, bani sa ai, ca idei au altii ! |
|
|