Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Plimbarica placuta, Glad!
Noi inca nu am luat tricicleta simpla sau bicicleta cu roti ajutatoare, ca Matei nu prea e amator de biciclete, ci ...de masini!Tricileta aceea cu maner deja e history, acum o asteptam pe cea fara pedale de la Quelle!Sa vedem daca il va tenta sau nu ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Bravo, Glad. Sa o folositi cu placere si fara evenimente neplacute. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Super bicicleta, Glad! Plimbari placute, fara evenimente (poate gaseste mami si casca, genunchiere si cotiere de protectie)! Vezi sa dai prioritate la fetite |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| da, azi am fost iar la plimbare cu ea si, la un moment dat, o fetita draguta apare la orizont cu mamica ei. Glad al meu pe cat de hotarat mergea cu bicicleta, se opreste brusc si...admira peisajul. Asa ca nu imi fac grij de....prioritate,,,stie foarte bine care ii sunt prioritatile |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Karina mea e tare lenesa la impins la pedale...acum ajunge la pedalele de la tricicleta, dar merge doar impinsa de mine, sa dea ea e greeeeuu...la scooter la fel, trebuie s-o imping eu, ca dom'soara sta ca branza cocotata cu ambele picioare si tipa "hap, mami! puuu" (help, mami, push) , iar cand incerc s-o determin sa impinga ea, se urca in picioare pe tricla sau isi prinde laba in roata din spate a scooterului si uite-asa ma convinge s-o imping numai sa stea potolita ...si nu stiu de unde-i vin atatea idei de acrobatii de ma lasa : isi ridica picioarele sus cand o imping cu tricla, se ridica in picioare si isi ridica un picior in spate , isi trage tricla pe deal si-si da drumul singura la vale , pe scooter cu mine tinand-o tot incearca sa-si ia mainile de pe ghidon ...cum i-ati convins pe pici sa dea la pedale si sa nu mai faca acrobatii pe bicicleta/tricicleta? Sau ai vostrii nu au asemenea idei traznite ? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| wow Miha. A mea e inca prea mica pt atatea acrobatii, dar ceve ceva mai face si ea pe trici daca o avenm in casa. Pe ahara,nu. A noastra nu pot s-o conduc eu, doar s-o imping si s-o conduca ea9ceea ce nu stie inca) asa ca i-am pus o "ata" s-o trag, iar Cristina se da jos sa traga ea trici si ma enerveaza de nu mai pot. N-o mai scot cu trici afara curand. La primavara ca poate isi schimba sentimentele. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sper sa nu ii vina si Cristinei idei din astea ca e tare periculos, iar noi ca parinti trebuie sa fim cu ochii-n 4 dupa copil, ca face boroboatza exact cand intoarcem privirea in alta parte . |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Mihaela, Shachar abia acum la 4 ani a inceput sa dea singura din pedale, nu a vrut si pace, acum se descurca binisor.
Eden a avut scuter dar cu 2 roti si nu s-a descurcat de fel, l-a stricat si nu am cumparat pentru Shachar. Dealtfel, Eden pana acum are roti de suport la bicicleat nu vrea si pace sa le dea jos ( poate este mai bine asa)
Multa atentie si rabdare, nu prea avem ce face |
|
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Al meu e innebunit dupa trici. Zi de zi trebuie sa iesim cu el la plimbare si merge ca vantul. Efectiv fugim pe langa el. Ne plimbam prin curtea unor blocuri unde foarte rar mai vine cate o masina. E de-a dreptul in extaz cand coboram in curte pentru trici. Ma gandesc cu groaza ce sa fac la iarna sa mai uite de ea |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Eeeeeeeeeeeeeeee...de cand ma postat ultima data, am mai crescut si noi...si de ziua lui in ianuarie, Christian a primit o bicicleta mai mare, de...domnisor!
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Christian, sa o foloesesti cu placere. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Sa o folosesti cu placere, Cristian! Super tricicleta ta |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Alina, Danab, va multumesc mult! E nostim ca merge mult cu ea prin casa... |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Christian sa o folosesti cu multa placere si la cat mai multe curse cu ea, dar...pe afara!!!!
P.S. Vaaai ce cald e la voi in ianuarie!!!! |
|
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Dar frumoasa e bicicleta de domnisor,nu gluma,dar mai frumos e cine-l pedaleaza. Sa-l folosesti cu placere daca se poate afara,nu in casa |
|
|