Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Lasa, mami, ca data viitoare venim cu trici si asa o sa iasa si Deea afara cu bicicleta. Stii doar ca il imita pe Dav |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/3/2007 Mesaje: 39
| bravo bravo Roberta, esti mai micutza ca Deea mea si sti sa mergi, bravo tie mami .... noi nici nu am scos bicla din casa, o plimba toata casa pe langa ea, sau se suie si da numai cu spatele, in gol banghead ,
Bicicleta este luata in decembrie iar de cand a venit caldura am scoso cu ea iar ROBERTA era super incantata pana acum doua saptamni ,si de atunci nu vrea sa se mai urce pe ea acum mia spus sa i iau si ei bicicleta frumoasa ca a DEEI of copii astia nu sti cum sa o mai dai cu ei . |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Da, kiki cunosc "xerox-ul" meu !
@ndreea wrote: acum mia spus sa i iau si ei bicicleta frumoasa ca a DEEI of copii astia nu sti cum sa o mai dai cu ei . da, asa este.... mami daca e sterg poza sa nu o mai vada si sa se supere fata !
|
|
| Intre timp a invatat si fi-mea sa mearga pe trici, bicicleta din pagina anterioara inca o asteapta pe Deea. Abia acum la 3 ani, mergand in carrefour, s-a suit pe o tricicleta care era la vanzare si, spre uimirea noastra a inceput sa mearga pe ea si i-am cumparat-o vazand ca pe asta mergea (cu toate ca acasa mai avea o trici + o bici pe care nu mergea deloc) si ..... chiar stie sa de-a din pedale si merge cu fatza, nu cu spatele, cum mergea cu celelalte
o tura inainte de nani
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Deea, plimbarea placuta pe noua ta achizitie! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Brovo Deea! Asa-i ca e frumos! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bravo, Deea! Vezi, mami, ca stie fata sa pedaleze? Tricicleta era problema...nu era asa frumoasa ca asta! |
|
| taki wrote:Deea, plimbarea placuta pe noua ta achizitie!
taki, multumim
E frumos, cum nu !! .....abia acum am dat si noi de gustul plimbarilor pe trici dar mai bine mai tarziu, decat niciodata
Kiki wrote:Bravo, Deea! Vezi, mami, ca stie fata sa pedaleze? Tricicleta era problema...nu era asa frumoasa ca asta!
....sau trebuia sa facem parcare mai mare
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Bravoooo, biciclista mica ce esti ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Bravo, Deea! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bravo,deea!! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Felicitari Deea esti o scumpa |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Felicitari DEEA si plimbari placute!!!!! |
|
| Multumim, Oana, Miru, butterfly, Ely, Elena
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Ne-am gandit sa-i luam bicicleta de Craciun, dar pentru ca vremea inca tine cu noi, am luat una chiar zilele astea. Asa ca, prin casa e cea "veche" :
iar afara e
|
|
|