Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| De la ce varsta va ganditi sa ii invatati sa mearga pe bicicleta?
Noi i-am luat lui Alice bicicleta de la 3 ani si jumatate, din aceea cu 2 roti mici ajutatoare si a tot mers cu ea. Merge si acum, dar inca nu are curaj sa ii scoatem rotile, desi noi o vedem ca merge foarte bine si foarte rar se foloseste de rotile ajutatoare.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Ii vom lua si noi lui Matei tricicleta, apoi bicicleta cu roti ajutatoare, si mai apoi,daca e pasionat, ii vom lua bicicleta mare.Dar ne va fi cam greu sa iesim la plimbare astfel, pentru ca tati nu merge pe bicicleta, si asta ar insemna sa ies numai eu cu bicla.Dar nu ar fi asa o tragedie, ca tati ar putea merge la cocotz cu unul din copii pe undeva pe la Ecran, unde e perete de alpinnism, in timp ce eu cu celalalt copil ne dam cu bicla... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Diana mea nu stie sa mearga pe bicicletaA avut pana pe la 4-5 ani una mica cu roti ajutatoare si apoi nu i-am mai luat ca mi-era frica sa nu plece din fata blocului.Eu nu mai puteam iesi asa des cu ea .Si acuma m-a rugat sa-i iau bicicleta dar acuma chiar ca nu se mai poate, taica-meu nu poate alerga dupa ea |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Lasa ca vine ea la tine si iesiti impreuna in parc. Ea cu bicicleta, tu cu Daria cu carutul... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Catincai de abia acum, la 5 ani, i-am luat bicicleta. Ii place mult, dar din pacate nu prea pot singura sa o scot afara; si ea cu bicleta si eu cu Tudor cu carutul, nu prea. Doar cand are tati timp.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/17/2006 Mesaje: 698
| A PRIMIT SI EMA BICICLETA...DE MOS NICOLAE, INCERCAM PRIN CASA...NU IMPINGE IN PEDALE DAR DESCALECA F FRUMOS... SPERAM CA IN PRIMAVARA SA FACEM CURSE...
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/28/2006 Mesaje: 581
| Si Christian a primit o tricicleta de la Mos Craciun, care are avantajul ca are si maner de impins de la spate de mine sau de tati, si cu care putem schimba si directia de mers..ca daca ne luam dupa cum conduce Christian deocamdata..intram in copaci..si asa nici nu ajunge la pedale....inca! Si cand va mai creste si va invata sa mearga singurel, ii vom scoate manerul..si pe aici ti-e drumul!
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Christian...sa stapanesti sanatos tricicleta, este tare draguta |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Chrsitian, ai o tricicleta foarte frumoasa! Plimbare placuta! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi avem deja o tricileta, dar nu mai imi place mie, si sigur i-o vio skimba in primavara cu una mai usor de manuit.
Matei este fascinat de bicilete, a si cazut cu una mica, normal, a tinut mortis sa se urce pe a, i-am tot explicat ca nu este a noastra, ca el e mic si nu ajunge la pedale, ca nu stie sa aiba ekilibru....nu a inteles.
stele_pe_cer attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/3/2007 Mesaje: 39
| mergem si noi pe bicicleta |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Bravo, Roberta! ce fetita mare are mama! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| @ndreea wrote:mergem si noi pe bicicleta
Roberta, esti mai micutza ca Deea mea si sti sa mergi, bravo tie mami .... noi nici nu am scos bicla din casa, o plimba toata casa pe langa ea, sau se suie si da numai cu spatele, in gol
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cris22tyna wrote: Roberta, esti mai micutza ca Deea mea si sti sa mergi, bravo tie mami .... noi nici nu am scos bicla din casa, o plimba toata casa pe langa ea, sau se suie si da numai cu spatele, in gol ...
Noroc cu musafirii, ca asa e bagata in seama bicicleta asta frumoasa! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Kiki wrote:Noroc cu musafirii, ca asa e bagata in seama bicicleta asta frumoasa!
macar asa sa aiba si ea o folosintza bine ca n-am dat banii degeaba pe ea !
|
|
|