Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| ira_tgr wrote:si noi am pregatit un costumas de baie pt. la vara cu toate k mi-ar placea sa achizionez ceva gen cum a postat Roxanel pe roz, adica sa fie contra razelor UV... Roxanel si ala roz tot este de la mothercare?
Ira, pe cel roz l-am luat din uk de la o firma care face astfel de costume. E posibil sa livreze si in Romania. Uite aici. |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| Roxanel wrote:Ira, pe cel roz l-am luat din uk de la o firma care face astfel de costume. E posibil sa livreze si in Romania. Uite aici.
SUPER !!!! vad k livreaza in toata Europa  merci mult
|
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Capsu, esti o scumpa. |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Capsu', roz sau albastru, nu mai conteaza, tu esti la fel de dragutza , oricum! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha are 1 an si 2 luni si as vrea sa o duc la inot. Stiti unde, nu conteaza daca este particular sau nu? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Noi am inscris-o pe Alice la cursurile de inot organizate de gradinita in vara aceasta, si care se vor tine la stadionul Dinamo.
Gradinita se ocupa de transportul copiilor, schimbatul lor, uscatul dupa curs ....
Costul cursului este de 120 RONi / luna, in conditiile in care se fac 2 sedinte / saptamana, a cate 60 de minute sedinta.
Cred ca o sa o ducem 2, poate chiar 3 luni, depinde cat de repede si de usor invata.
Va incepe din iunie. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Mult succes, Alice. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| kali wrote:Oare se gasesc in Ro costume ca cel albastru? Daca ati vazut undeva, va rog dati-mi de stire
In Ro costumele de neopren se gsesc numai pt speologie, wind-surf si inca un sport parca (imi scapa acum), dar in general nu se gasesc marimi asa mici.Eu pt speo si wind-surf nu am gasit nici costumul in sine, nici macar cipici.Se gasesc numai marimi mari, avand in vedere ca sporturile respective sunt practicate cu precadere de barbati (atletici, ce-i drept).In skimb pt copii kiar nu am vazut, dar firma importatoare poate face o concesie si sa aduca pe comanda, eu stiu?Pt mine nu am gasit nici pe comanda, doar intr-un Sh si nu am fost de acord cu astfel de lucruri la mana a doua, ca pana la urma le porti direct pe piela.E ca si cand ai cumpara kiloti la mana a doua ! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| stele_pe_cer wrote:.E ca si cand ai cumpara kiloti la mana a doua  !
Ai revenit cu fortze proaspete! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noi ne-am luat un sort de la Zara. Cred ca o sa se simta mult mai bine in el. |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| g_nicoleta2000 wrote: Ai revenit cu fortze proaspete!
Daaaa ! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| VV a mers la 2 ani jumate la inot la un centru unde intra impreuna cu mine si existau in jur de 5 instructori. Acum, de 3 saptamani merge la inot normal si merge destul de bine, ii place. Sper sa invete vara aceasta sa inoate. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Chiar acum s-au intors iubitii mei de la inot adica Eden si cu taty.Cred ca tine-ti minte ca inoata de la 4 luni acuma nu mai merge acolo la bazin unde mergea si locul ei a fost ocupat de fotbalistul Oshry ..Lui Eden i place sa inoate pe sub apa sa o faca pe scafandra dar numai insotita de taty. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Punem si cateva poze facute de cei de la gradinita ,nu sunt calitative ,dar ma bucur ca le-a facut.Educatoarea Karinei mi-a zis ca-i place sa se balaceasca. Bafta mare la toti inotatorii mici si asteptam poze cu voi  |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Pupam micutza si frumoasa inotatoare
Si Sarei ii place sa se balaceasca, abia asteapta sa iesim la "apa mare" ca sa stea numai in apa, fie ca e vorba de piscina sau de apa curgatoare....
Urmeaza sa vedem cum vom rezolva problema inscrisului la bazin, deocamdata nu ne primeste, ca suntem prea mici... |
|
|