Prichindei la inot
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, April 28, 2006 3:35 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
De la ce varsta va ganditi sa ii dati la inot ?

Noi am vrut sa o dam pe Alice la inot de la 3 ani, mai ales ca suntem si foarte aproape de stadionul Dinamo unde se fac si cursuri de inot pentru copii, dar nici nu a vrut sa auda.

Anul acesta vrem sa incercam din nou.

Am vazut de curand la televizor o emisiune cu bebelusi la inot. Erau intr-o piscina cu parintii lor si cu pampersii la fundulet si le dadeau drumul pe sub apa si inotau de n-aveau treaba. Aveau cca 6-7 luni .

Stiu sigur ca sunt in Bucuresti centre care organizeaza cursuri de inot pentru bebelusi, dar mi-e cam teama sa ii dau drumul pe sub apa de acum lui Andrei. Pe Alice insa ar trebui sa o duc neaparat vara aceasta la inot la Dinamo.
stele_pe_cer
Scris: Friday, April 28, 2006 4:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Noi vom merge la bazin de oameni mari din vara asta, adica sub 1 an jumate.Nu ne eprmitem efortul financiar de a-l da pe Matei la un asemena centru pentru mamici si bebeiplans ....desi stiu ca e benefic de ambele parti.

Acum sa vedem daca si Mateis e va obisnui repede cu clorul din bazin si cu apa rece.Probabil cu o luna inainte vom face "repetitii" cu apa calaie acasa la baitzasic ...

Si ca si graviduta mi-ar fi palcut si la prima sarcina sia cums a merg la bazin, dar aorasi costul urias m-a impiedicat (150 euri/luna).
Alina
Scris: Friday, April 28, 2006 4:32 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Catinca merge la inot de la 3 ani si ii place grozav.
Cred ca il voi duce si pe Tudor la vara.
Roxanel
Scris: Saturday, May 5, 2007 12:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Desi nu ne incadram la varsta am postat aici ca sa nu mai deschid alt topic.sic

Eu intentionez sa merg cu Antonia la piscina ca sa se obisnuiasca cu apa diferita de cea din cadita. Am achizitionat 2 costumase; unul de neopren (cel albastru) care asigura si o protectie termica + papucei de neopren de mers pe plaja (ca sa nu ne taiem in scoici sau altceva) si unul contra razelor UV, cu care se poate baga in apa (in apa foarte calda nu ca cea din piscina) si poate sta si pe plaja. Am mai luat colacei de pus la mana (ca sa plutim) + crema cu factor de protectie 50 ... si cam atat.

Ar mai fi nevoie de ceva? A, mai avem si una bucata bascuta.sic

Miri
Scris: Saturday, May 5, 2007 1:26 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Super achizitii, Roxanel!cool
Si noi avem costumase de baie si vestutza, ca sa plutim pe apa...asteptam doar ocaziile sa le putem proba!sic
Rody
Scris: Saturday, May 5, 2007 1:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
noi ne insriem in septembrie
yes yes yes
kali
Scris: Saturday, May 5, 2007 7:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Roxanel wrote:
Desi nu ne incadram la varsta am postat aici ca sa nu mai deschid alt topic.sic

Eu intentionez sa merg cu Antonia la piscina ca sa se obisnuiasca cu apa diferita de cea din cadita. Am achizitionat 2 costumase; unul de neopren (cel albastru) care asigura si o protectie termica + papucei de neopren de mers pe plaja (ca sa nu ne taiem in scoici sau altceva) si unul contra razelor UV, cu care se poate baga in apa (in apa foarte calda nu ca cea din piscina) si poate sta si pe plaja. Am mai luat colacei de pus la mana (ca sa plutim) + crema cu factor de protectie 50 ... si cam atat.

Doamne Roxanel, ce frumoase sunt!
Sa le folositi cu placere si cu maxim efect!

Oare se gasesc in Ro costume ca cel albastru? Daca ati vazut undeva, va rog dati-mi de stirehail
delfinasa
Scris: Saturday, May 5, 2007 10:32 PM
Nivel

Roxanel, cool costumatia de inot a printesei tale thumleft...abia astept s-o vad la balaceala asa costumata pupici.

Anul trecut fii-mea s-a balacit si in piscinuta ei cu bile si intr-a noastra, la peleul gol ras...n-o mai scoteam din apa, stropea, inota dupa bile, abia o tineam ce zvarcolici era...i-am luat si colac, dar ce-a vrut sa stea in el, nuuuu...sunt curioasa anul asta cum o sa reactioneze, o sa-i iau si eu un costumas sau pampersi swimmers si asteptam caldura sa punem piscina in functiune si balaceala scrie pe noi toata vara yes yes yes.
Maria & Mario
Scris: Sunday, May 6, 2007 12:10 AM
Nivel

Antonici, da ce dotata esti ! hohot Noi asta vara la mare am stat exlusiv la peleul gol si descultze. Apa era atractia principala. Cu chiote reuseam sa o scoatem din apa ! Doar palariutza ce o accepta ! In rest, costumul lui Eva ! Ca e sanatos !

Anul asta .... vom vedea ce deux-piece alegem hohot
Roxanel
Scris: Sunday, May 6, 2007 7:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
kali wrote:
Oare se gasesc in Ro costume ca cel albastru? Daca ati vazut undeva, va rog dati-mi de stirehail

Kali eu l-am luat pe cel albastru e la Mothercare deci s-ar putea sa se gaseasca si in Romania.
Cristy
Scris: Monday, May 7, 2007 1:48 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Pe Eden nu am dus-o la innot, pentru ca a invatat singura anul trecut in piscina. Sa vedem anul acesta ce isi mai aduce aminte ras ras

Shachar, cred o vom lua si pe ea la invatat sa nu fie nici una ca mami cu frica de apa si sa nu prea stie sa innoate la varsta ei ( rusinerambo )

Roxanel costumele de baie sunt super...cool cool cool cool

Noi suntem deja la faza cu bikini in 2 piese ras ras ras
ira_tgr
Scris: Monday, May 7, 2007 1:55 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
si noi am pregatit un costumas de baie pt. la vara cu toate k mi-ar placea sa achizionez ceva gen cum a postat Roxanel pe roz, adica sa fie contra razelor UV...
Roxanel si ala roz tot este de la mothercare?

insa pana atunci, ne laudam cu ce avem ras (costumul e un cam maricel dar pana ajungem noi la mare o sa fie tocmai bun)
am mai luat un spray Nivea cu protectie +50, colacei pt. brate si o masinuta plutitoare cu claxon in care o pot aseza pe capsu' si da ea singurica din picioruse

kali
Scris: Monday, May 7, 2007 7:46 AM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
ira_tgr wrote:

insa pana atunci, ne laudam cu ce avem ras (costumul e un cam maricel dar pana ajungem noi la mare o sa fie tocmai bun)
am mai luat un spray Nivea cu protectie +50, colacei pt. brate si o masinuta plutitoare cu claxon in care o pot aseza pe capsu' si da ea singurica din picioruse

Offf, capsu', oare poti fi mai dulce de atat?

Roxanel, multumesc. Avem timp pana la vara sa cautambounce
ira_tgr
Scris: Monday, May 7, 2007 7:52 AM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
kali wrote:

Offf, capsu', oare poti fi mai dulce de atat?

flowers si mie imi vine sa o mananc essen flowers

pupicei la gropitza pupici
Kiki
Scris: Monday, May 7, 2007 7:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Super costumasul Soniei! firstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.