Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| De la ce varsta va ganditi sa ii dati la inot ?
Noi am vrut sa o dam pe Alice la inot de la 3 ani, mai ales ca suntem si foarte aproape de stadionul Dinamo unde se fac si cursuri de inot pentru copii, dar nici nu a vrut sa auda.
Anul acesta vrem sa incercam din nou.
Am vazut de curand la televizor o emisiune cu bebelusi la inot. Erau intr-o piscina cu parintii lor si cu pampersii la fundulet si le dadeau drumul pe sub apa si inotau de n-aveau treaba. Aveau cca 6-7 luni .
Stiu sigur ca sunt in Bucuresti centre care organizeaza cursuri de inot pentru bebelusi, dar mi-e cam teama sa ii dau drumul pe sub apa de acum lui Andrei. Pe Alice insa ar trebui sa o duc neaparat vara aceasta la inot la Dinamo. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Noi vom merge la bazin de oameni mari din vara asta, adica sub 1 an jumate.Nu ne eprmitem efortul financiar de a-l da pe Matei la un asemena centru pentru mamici si bebei ....desi stiu ca e benefic de ambele parti.
Acum sa vedem daca si Mateis e va obisnui repede cu clorul din bazin si cu apa rece.Probabil cu o luna inainte vom face "repetitii" cu apa calaie acasa la baitza ...
Si ca si graviduta mi-ar fi palcut si la prima sarcina sia cums a merg la bazin, dar aorasi costul urias m-a impiedicat (150 euri/luna). |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Catinca merge la inot de la 3 ani si ii place grozav. Cred ca il voi duce si pe Tudor la vara. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Desi nu ne incadram la varsta am postat aici ca sa nu mai deschid alt topic.
Eu intentionez sa merg cu Antonia la piscina ca sa se obisnuiasca cu apa diferita de cea din cadita. Am achizitionat 2 costumase; unul de neopren (cel albastru) care asigura si o protectie termica + papucei de neopren de mers pe plaja (ca sa nu ne taiem in scoici sau altceva) si unul contra razelor UV, cu care se poate baga in apa (in apa foarte calda nu ca cea din piscina) si poate sta si pe plaja. Am mai luat colacei de pus la mana (ca sa plutim) + crema cu factor de protectie 50 ... si cam atat.
Ar mai fi nevoie de ceva? A, mai avem si una bucata bascuta.
 |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Super achizitii, Roxanel! Si noi avem costumase de baie si vestutza, ca sa plutim pe apa...asteptam doar ocaziile sa le putem proba! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| noi ne insriem in septembrie
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Roxanel wrote:Desi nu ne incadram la varsta am postat aici ca sa nu mai deschid alt topic. Eu intentionez sa merg cu Antonia la piscina ca sa se obisnuiasca cu apa diferita de cea din cadita. Am achizitionat 2 costumase; unul de neopren (cel albastru) care asigura si o protectie termica + papucei de neopren de mers pe plaja (ca sa nu ne taiem in scoici sau altceva) si unul contra razelor UV, cu care se poate baga in apa (in apa foarte calda nu ca cea din piscina) si poate sta si pe plaja. Am mai luat colacei de pus la mana (ca sa plutim) + crema cu factor de protectie 50 ... si cam atat.
Doamne Roxanel, ce frumoase sunt! Sa le folositi cu placere si cu maxim efect!
Oare se gasesc in Ro costume ca cel albastru? Daca ati vazut undeva, va rog dati-mi de stire |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Roxanel, costumatia de inot a printesei tale ...abia astept s-o vad la balaceala asa costumata .
Anul trecut fii-mea s-a balacit si in piscinuta ei cu bile si intr-a noastra, la peleul gol ...n-o mai scoteam din apa, stropea, inota dupa bile, abia o tineam ce zvarcolici era...i-am luat si colac, dar ce-a vrut sa stea in el, nuuuu...sunt curioasa anul asta cum o sa reactioneze, o sa-i iau si eu un costumas sau pampersi swimmers si asteptam caldura sa punem piscina in functiune si balaceala scrie pe noi toata vara . |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Antonici, da ce dotata esti ! Noi asta vara la mare am stat exlusiv la peleul gol si descultze. Apa era atractia principala. Cu chiote reuseam sa o scoatem din apa ! Doar palariutza ce o accepta ! In rest, costumul lui Eva ! Ca e sanatos !
Anul asta .... vom vedea ce deux-piece alegem |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| kali wrote:Oare se gasesc in Ro costume ca cel albastru? Daca ati vazut undeva, va rog dati-mi de stire
Kali eu l-am luat pe cel albastru e la Mothercare deci s-ar putea sa se gaseasca si in Romania. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Pe Eden nu am dus-o la innot, pentru ca a invatat singura anul trecut in piscina. Sa vedem anul acesta ce isi mai aduce aminte
Shachar, cred o vom lua si pe ea la invatat sa nu fie nici una ca mami cu frica de apa si sa nu prea stie sa innoate la varsta ei ( rusine )
Roxanel costumele de baie sunt super...
Noi suntem deja la faza cu bikini in 2 piese |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| si noi am pregatit un costumas de baie pt. la vara cu toate k mi-ar placea sa achizionez ceva gen cum a postat Roxanel pe roz, adica sa fie contra razelor UV... Roxanel si ala roz tot este de la mothercare?
insa pana atunci, ne laudam cu ce avem (costumul e un cam maricel dar pana ajungem noi la mare o sa fie tocmai bun) am mai luat un spray Nivea cu protectie +50, colacei pt. brate si o masinuta plutitoare cu claxon in care o pot aseza pe capsu' si da ea singurica din picioruse
 |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ira_tgr wrote:insa pana atunci, ne laudam cu ce avem  (costumul e un cam maricel dar pana ajungem noi la mare o sa fie tocmai bun) am mai luat un spray Nivea cu protectie +50, colacei pt. brate si o masinuta plutitoare cu claxon in care o pot aseza pe capsu' si da ea singurica din picioruse
Offf, capsu', oare poti fi mai dulce de atat?
Roxanel, multumesc. Avem timp pana la vara sa cautam |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| kali wrote: Offf, capsu', oare poti fi mai dulce de atat?
si mie imi vine sa o mananc 
pupicei la gropitza |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Super costumasul Soniei! |
|
|