|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Una dintre persoanele care au prezis o serie de evenimente atat din tara noastra cat si din alte tari este si Ioan Istrate.
Pe blogul lui se poate vedea acum cea mai recenta prezicere: http://ioanistrate.ro/
Ce parere aveti de acest lucru?
Oricum se stie ca periodicitatea cutremurelor in Romania este de 30-34 ani, deci teoretic, dupa cutremurul din 1977, au trecut deja 33 ani si 4 luni.... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu una nu cred in preziceri si prezicatori,ce o fi o fi nu-mi place sa pierd timpul ascultand bazaconiile tuturor.Cand eram eu mica se zvonea ca in 2000 va fii sfarsitul lumii si iaca-ne aici si acum in 2010!Acum cica in 2012 va fi sfarsitul lumii!Nici asta nu cred!In loc sa citesc tampeniile astea mai bine traiesc clipa si fac altceva mai util! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| rali pe aici se vb ca s-a amanat pt 2027 cand va cadea un asteroid. in ro nu s-a amanat inca sfarsitul? |

Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Nu cred in nici o prezicere, daca Dumnezeu ar face una, ar fi singura care as credeo. nimeni nu stie, cand unde...va fi sf lumii si alte tampenii |

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Daaa, deci veni si meteoritul pe Pamant...deasupra Rusiei, ati vazut??? Oare a fost prezis de cineva?? SI cica mai e si un asteroid cu traseul spre noi, NASA promite ca nu ne da coate dar cine stie cu siguranta?? Voi urmari evenimentul on-line, din Estul Europei se va vedea si cu binoclul daca nu aveti telescop. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| mikaela wrote:Oare a fost prezis de cineva??
Poate doar de demisia Papei... e un semn! Ma mir si eu ca nu a fost prezis de atotstiutorii in sfarsitul lumii (unde erau maiasii?); culmea, cica meteoritul a aparut cam prea brusc.
Mai grav e ca sunt si persoane ranite, destul de multe
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Da am vazut..., dar asteroiudul e la 28000 km de noi, de data asta s-a hotarat sa ne ocoleasca. Eu ma tot gandesc cate victime a putut face un bolovan, daca vine tata lui.....ne face ingerasi.. |

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| LilianaD wrote:Eu ma tot gandesc cate victime a putut face un bolovan, daca vine tata lui..... ne face ingerasi..
Yeah, we wish! Ce optimista esti!
Uite un meteorit micut ce zgomot face: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=b0cRHsApzt8
si cum arata cadirea deasupra careia a bubuit:
|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Infiorator ! |
|
|