Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Cine s-a mai revolutionat de curand, poate ne spune si noua cam care mai sunt preturile.
1. Spalat (par scurt / mediu / lung) 2. Tuns (par scurt / mediu / lung) 3. Coafat (par scurt / mediu / lung) 4. Vopsit (par scurt / mediu / lung) 5. Suvite (par scurt / mediu / lung) 6. Permanent (par scurt / mediu / lung) 7. Uscat 8. Intins cu placa 9. Tratamente par etc
Ma bate un gand de revolutionare si am gasit niste preturi, dar nu prea imi dau seama daca sunt OK.
1. Spalat par lung - 19 ron 2. Spalat par lung dupa vopsit sau suvite - 25 ron 3. Pudra decoloranta 15g Wella - 9 ron 4. Aplicare decolorant suvite par lung - 50 ron 5. Vopsea L'Oreal par lung - 60 ron 6. Aplicare vopsea par lung - 40 ron 7. Uscat la liber - 10 ron
Deci pentru un vopsit cu un ton mai deschis sa zic si facut niste suvite mai deschise, m-ar costa cam 213 ron + ce ii mai las ei un 10%, aproximativ 235 ron
Cum este pretul, ca eu nu m-am mai facut de multisor la coafor ? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Pt.parul meu: scurtat varfurile, tuns in scari, filat mult, vopsit cu henna (deci petrecut 6 ore), spalat, uscat si coafat de ocazie 5.000.000 acasa la coafeaza. Nu stiu daca e mult sau nu, atat am dat.Dar am spus: la ocazie, deci pana in vara nu mai trec pe acolo.SI in vara ma duc numai la coafat, restul ori nu mai e cazul (tuns/filat) ori ma fac singura (henna, spalat).
Conteaza foarte mult si salonul unde mergi.Daca e de fitze, daca e amplasat in centru, daca au hair stilisti cu niscaiva diplome prin afara sau daca e un salon de cartier cu mana de lucru bunutza.
Eu am auzit ca la Abbate pe 13 sept.au mana foarte buna de lucru si preturi ok.Nu am fost, deci nu pot recomanda. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Da interesant subiectul si chiar m-ar interesa care mai sunt preturile la un salon decent. La noi in ,,sat''un tuns varfuri e vreo 15lei,iar vopsitul cu o vopsea proasta-ca alta nu-i vreo 70lei la parul lung. Eu de cele mai multe ori ma vopsesc acasa si nu-mi schimb culoatea ,ci doar mi-o intensific. Ca sa merg la un salon de oras cu vopsele gen L'Oreala sau altele mai bune nu am cum si cand din N motive. Pe voi cat va costa un rasfat la coafor? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Intr-e 30-40 lire spalat,tuns par mediu si lung si peste 90 lire la spalat,decolorat,vopsit.Rentabil e la sediile unde se tin cursuri,tuns la 20 lire si vopsit la 45 lire. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Spalat si uscat ( cu peria, placa sau difuzor )- 55 ron. Asta stiu ca merg de ani de zile de 2 ori/sapt. Nu m-am mai spalat acasa de nu stiu cand. In rest... habar nu am. Nu am retinut niciodata. Uite ca in max. 2 sapt. trebuie sa-mi iau varfurile si sa ma vopsesc ( de fapt nuantez... ca e un colorant sau ceva de genul asta ) si vin cu update. |
|
| Kali daca nu uiti astept sa aduci completari dupa ce te rasfeti. Din toamna o sa se schimbe situatia si la mine si o sa am si eu iar acces la aceste rasfaturi mai ales ca Stefi merge la gradi . |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| mamicilor aveti noroc ca puteti sa va spalati doar de 2 ori pe saptamana la par ca eu as intra in faliment cu parul meu prost daca nu ma spal zilnic sau macar o data la 2 zile zici ca sunt iesita din lada de gunoi |
|
| roxinthya wrote:mamicilor aveti noroc ca puteti sa va spalati doar de 2 ori pe saptamana la par ca eu as intra in faliment cu parul meu prost daca nu ma spal zilnic sau macar o data la 2 zile zici ca sunt iesita din lada de gunoi
Mie nu mi se pare noroc ci... normal. Poate ca trebuie sa schimbi produsele de ingrijire a parului. Cu un sampon profesional, tratament, masca si altele asemenea ( mai sunt niste seruri ), nu are cum sa nu arate bine parul sau sa se ingrase atat de repede.
Oana, nu uit. Am programare martea viitoare. |
|
| oanamaria wrote:Kali daca nu uiti astept sa aduci completari dupa ce te rasfeti.
Nu am uitat. Tuns ( pastrat forma - schimbat doar lungimea ), nuantat ( deci nu vopsit ) par pana la umeri, spalat, uscat cu peria: 160 ron. Bun, nu stiu daca asta e pretul real sau cu discount de client super fidel. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| kali wrote:
Mie nu mi se pare noroc ci... normal. Poate ca trebuie sa schimbi produsele de ingrijire a parului. Cu un sampon profesional, tratament, masca si altele asemenea ( mai sunt niste seruri ), nu are cum sa nu arate bine parul sau sa se ingrase atat de repede.
Oana, nu uit. Am programare martea viitoare.
Am incercat cu tot felul de nebunii si nimic ...Poate n-am dat eu peste produsele care trebuie.. Da ai dreptate - e normal sa te speli des - insa am vazut la toate colegele mele ca parul nu arata murdar chiar daca nu-l spala 3 zile pe cand al meu deja a 2-a zi e uleios |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| La noi costa 40 de euro cel putin un tuns , spalat si aranjat.Daca se vopseste parul se ajunge pe la 80-90 de euro, un suvitat depaseste suta
Doar pentru spalat si aranjat intre 10-13 euro |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| roxinthya wrote:Am incercat cu tot felul de nebunii si nimic ...Poate n-am dat eu peste produsele care trebuie.. Da ai dreptate - e normal sa te speli des - insa am vazut la toate colegele mele ca parul nu arata murdar chiar daca nu-l spala 3 zile pe cand al meu deja a 2-a zi e uleios
in locul tau as apela la un profesionist sa-mi spuna ce fel de par am si de ce produse ai nevoie ca sa-ti reintri in normal |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Bereea,asa e.In Italia nu prea iti permiti sa te atingi des de saloane.Eu mi am facut de 2X piega?!(asa se zice?),adica spalat si intins parul cu placa si stiu ca de fiecare data am dat cate 15 euro.Asta acum 6 si respectiv 7 ani.Am vrut odata sa imi fac unghiile si mi s-a parut foarte scump asa ca le-am facut acasa.Manichiura+pedichiura=30 euro.Si nu chestii sofisitcate,spa sau mai stiu eu ce... Unde merg eu de ma tund,vopsesc uneori(ca prefer sa ma fac acasa) platesc cam asa:spalat e in jur de 10 lei,tuns vreo 20(cand iti schimbi forma),coafat vreo 10 lei,vopsit cu vopseaua lor la un par lung(al meu trece bine de umeri)-100 lei.Am vrut sa imi deschid culoarea parului cu doua nuante intrucat jumate de cap sunt mai inchisa putin(spre varfuri) si ma ajungea 200 lei:decapare(decolorarea)+vopsit+luat din varfuri dar m-am razgandit si am zis ca astept sa ajung la culoarea mea naturala.Oricum,vara asta mi s-a decolorat parul din cauza soarelui.Ma voi hotori la o culoare ca sa il uniformizez |
|
| kali wrote:
Nu am uitat. Tuns ( pastrat forma - schimbat doar lungimea ), nuantat ( deci nu vopsit ) par pana la umeri, spalat, uscat cu peria: 160 ron. Bun, nu stiu daca asta e pretul real sau cu discount de client super fidel.
Multumesc ! Ma tenteaza sa -mi mai scurtez parul si sa-i accenuez putin nuanta . |
|
|